Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pamelacinov může to byt z těhotenství,nebo se tělo pripravuje na spuštění menstruace.udelej test a pro jistotu bez znovu k doktorovi at te prohledne.
@karkarka dobře děkuji , test mohu udělat az v pondělí jsem v práci takže si ho nemohu zatim koupit
Zdravím chci se Vás zeptat jestli jste některá měla stejnou zkušenost po případě jak to vy vidíte. S přítelem jsme měli nechráněný přerušovaný sex rok a půl to trvá a nikdy se mi ms nespozdila ale teď jsem ji měla dostat okolo 27/28.02 ta se nedostavila 3.03. Jsem navštívila gynekologa ten mi píchl vyvolávačku s tím že tam nic nevidí v ten den jsem si delala proužkovací test ale přijde mi že je tam hrozně slabá čárka na tom jednom tt a ovu nevím kdy mám po té injekci mi bylo 2 dny na zvracení a menší bolesti v podbříšku ms se mi nedostavila ještě a výtok jsem měla 2 dny před ms silný který nezapáchal a byl takový mléčný myslíte si že jde o tt? Říkal do 3 dnů že by ms měla přít ale pořád nic řekl že jak ms do 10ti dnů nepřijde musím znovu k němu a já nad tím teď dost přemýšlím zítra mám v plánu koupit tt znova a zkusit to ale zajímalo by mě jestli se Vám to taky stalo nebo měli podobné zkušenosti jestli se u Vás jednalo tt nebo přišla ms. Děkuji a přeji hezký den ![]()