Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aandy86 já mám testovat zítra, ale mám tucha že je to zbytečný…
@lenasek30 taky jsem byla na 3 iui a nic a vyšlo mi hned první IVF. Přeju hodně štěstí třeba ještě není tento pokus vše ztraceno ![]()
@anit.aaa píše:
@lenasek30 taky jsem byla na 3 iui a nic a vyšlo mi hned první IVF. Přeju hodně štěstí třeba ještě není tento pokus vše ztraceno
Děkuji
a uvidíme no…
@lenasek30 musíš myslet pozitivně brát to tak ze je furt možnost. Já mám taky testovat az zítra ale vypadá to ze nám to vyslo
@Aandy86 ta fotka nejde zobrazit pořád
ale jestli to tam je tak potichu gratuluju ![]()
@Aandy86
Jsem si všimla že jsme byli stejně na IUI, ale mám všechny příznaky že to přijde MS ![]()
@anit.aaa no je tam a řekla bych i silnější než na mamatestu snad bude vše v poradku
@lenasek30 no já taky neměla žádné příznaky jen me hrozně boleli prsa ale to mám i před MS ale furt jsem si říkala bud to vyjde a nebo nás čeká další pokus a porad k tomu tak pristupuju a první test jsem si udělala protože me ráno bylo nějak divně
@Aandy86 jooo tak to bude taaam
ten Dr. max je fakt lepší
jupí gratulace
@anit.aaa děkuji ale stejně tomu pořád nevěřím ještě jeden budu dělat zítra rano ![]()
@Aandy86 chápu já když jsem měla první test pozitivní taky jsem tomu nevěřila a testovala jsem každej den i když už jsem to měla potvrzeno z krve tak jsem testovala
snad až do srdíčka ne už každý den ale občas jsem se potřebovala ujistit že tam pořád je ![]()