Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
20.5.16 19:19

@lenasek30 Pokud bereš Utrogestan, tak to drží ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.5.16 19:42

@fiona313
Taky si to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.5.16 20:59

Ahoj. Mohla bych se k Vám na chvilku připojit? :kytka:
Ve čtvrtek jsem podstoupila první inseminaci a jsem z toho trochu vyjukaná. Bohužel, můj partner má problém s tím, že když „musí“, tak buď neejakuluje, nebo nemá erekci (jindy jsou u něj tyto potíž velice ojedinělé), tudíž jsme to následně nepojistili. Myslíte, že i tak by mohla být šance na úspěch :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
21.5.16 22:29

@Onlythis Určitě. Neboj. Jestli to má vyjít, tak to vyjde. Já jsem u té starší jela v tramvaji a cítila, jak ze mě teče ten roztok a řekla si, tak zase nic. No, a za 14 dní jsem se nestačila divit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.5.16 22:41

@Onlythis urcite muze ja mam taky po prvnim IUI a testik je pozitivni doufam ze teda bude vse v poradku 30.5 nas ceka prvni ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.5.16 07:32

Holky díky. Docela jste mě uklidnily :). Jen nevím, jestli vydržím čekat na testík. Mám to zkusit po 14 dnech, což je 1. nebo 2.6.

@fiona313 Tak to je skvělé :kytka:. I já jsem měla divný pocit, když ze mě ten roztok tekl. Říkala jsem si, že to tam asi moc dobře nezavedli, ale pak mi došlo, že je to asi on :lol:.

@Aandy86 Také gratuluju :kytka:. Je super číst, že to někomu takhle krásně vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
22.5.16 18:38

@Onlythis Držím palec. Dej vědět, jak to dopadlo.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.5.16 10:17

Ahoj :mavam:. Tak jsem dnes 5. den po IUI a začínám být mimo. Včera jsem usnula někdy kolem 9 h, ale stejně jsem dost unavená, k ránu jsem se budila, pak mi bylo špatně od žaludku a vlastně od rána mám takový pocit jako když mám dostat MS. Typické pobolívání v podbřišku a bolest hlavy. Píchala jsem ovitrelle (min. úterý) a beru utrogestan, tak to přisuzuji tomu, ale přála bych si, aby to bylo i něčím jiným :oops:. Měla jste to takhle nebo podobně některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.5.16 12:37

@Onlythis Myslim si ze je ještě brzo na těhu priznaky.Spis si myslim jestli to neni po těch práškách ale hrozne bych ti to přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
24.5.16 13:22

@Onlythis Tyhle stavy jsem měla po Utrogestanu a taky Ovitrelle je vlastně HCG, takže stavy jako při těhotenství jsou možné. Zatím je na všechno brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.5.16 14:05

Jj, já si právě myslím, že je to z většiny tím Utroušem a Ovitrelle :think:. Jen jsem si říkala kdy ze mě vyprchá to hcg (tvrdili, že po 6-7 dnech od vpichu, což je dnes) a proč mě ode dneška sem tam berou křeče přímo v děloze. Napadlo mě, jestli se třeba nemohlo vajíčko už takhle brzy začít snažit uhnízďovat, ptže technicky vzato jsem teď někde mezi 5. a 6. dnem po. Ale snažím se nad tím teď radši moc nepřemýšlet. Když už nic, tak možná aspoň poprvé za poslední rok dostanu MS v nějakém normálním termínu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
26.5.16 20:02

Ahoj holky tak co noveho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.6.16 15:23

Ahoj holky. Tak hlásím, že první IUI nevyšla. Dnes jsem konečně dostala ms, tak začnu znova s clostillem a chystáme se na druhý pokus. Rovnou jsme podali žádost na pojišťovnu a když to nevyjde ani na druhý pokus, jdeme do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.6.16 19:31

@Onlythis
My teď byly na 4IUI a pokud nevyjde taky pujdes už na IVF :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.6.16 19:38

Holky to chce hlavně myslet pozitivne nam to vyslo na poprvé takze nadeje vždycky je akorat ted cekam na kontrolu 13.6 jestli bude srdicko ja vam drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí