Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Mohla bych se k Vám na chvilku připojit? ![]()
Ve čtvrtek jsem podstoupila první inseminaci a jsem z toho trochu vyjukaná. Bohužel, můj partner má problém s tím, že když „musí“, tak buď neejakuluje, nebo nemá erekci (jindy jsou u něj tyto potíž velice ojedinělé), tudíž jsme to následně nepojistili. Myslíte, že i tak by mohla být šance na úspěch
?
@Onlythis Určitě. Neboj. Jestli to má vyjít, tak to vyjde. Já jsem u té starší jela v tramvaji a cítila, jak ze mě teče ten roztok a řekla si, tak zase nic. No, a za 14 dní jsem se nestačila divit. ![]()
@Onlythis urcite muze ja mam taky po prvnim IUI a testik je pozitivni doufam ze teda bude vse v poradku 30.5 nas ceka prvni ultrazvuk
Holky díky. Docela jste mě uklidnily
. Jen nevím, jestli vydržím čekat na testík. Mám to zkusit po 14 dnech, což je 1. nebo 2.6.
@fiona313 Tak to je skvělé
. I já jsem měla divný pocit, když ze mě ten roztok tekl. Říkala jsem si, že to tam asi moc dobře nezavedli, ale pak mi došlo, že je to asi on
.
@Aandy86 Také gratuluju
. Je super číst, že to někomu takhle krásně vyšlo
Ahoj
. Tak jsem dnes 5. den po IUI a začínám být mimo. Včera jsem usnula někdy kolem 9 h, ale stejně jsem dost unavená, k ránu jsem se budila, pak mi bylo špatně od žaludku a vlastně od rána mám takový pocit jako když mám dostat MS. Typické pobolívání v podbřišku a bolest hlavy. Píchala jsem ovitrelle (min. úterý) a beru utrogestan, tak to přisuzuji tomu, ale přála bych si, aby to bylo i něčím jiným
. Měla jste to takhle nebo podobně některá?
@Onlythis Myslim si ze je ještě brzo na těhu priznaky.Spis si myslim jestli to neni po těch práškách ale hrozne bych ti to přála ![]()
@Onlythis Tyhle stavy jsem měla po Utrogestanu a taky Ovitrelle je vlastně HCG, takže stavy jako při těhotenství jsou možné. Zatím je na všechno brzy.
Jj, já si právě myslím, že je to z většiny tím Utroušem a Ovitrelle
. Jen jsem si říkala kdy ze mě vyprchá to hcg (tvrdili, že po 6-7 dnech od vpichu, což je dnes) a proč mě ode dneška sem tam berou křeče přímo v děloze. Napadlo mě, jestli se třeba nemohlo vajíčko už takhle brzy začít snažit uhnízďovat, ptže technicky vzato jsem teď někde mezi 5. a 6. dnem po. Ale snažím se nad tím teď radši moc nepřemýšlet. Když už nic, tak možná aspoň poprvé za poslední rok dostanu MS v nějakém normálním termínu
.
Ahoj holky. Tak hlásím, že první IUI nevyšla. Dnes jsem konečně dostala ms, tak začnu znova s clostillem a chystáme se na druhý pokus. Rovnou jsme podali žádost na pojišťovnu a když to nevyjde ani na druhý pokus, jdeme do IVF.
@Onlythis
My teď byly na 4IUI a pokud nevyjde taky pujdes už na IVF ![]()
Holky to chce hlavně myslet pozitivne nam to vyslo na poprvé takze nadeje vždycky je akorat ted cekam na kontrolu 13.6 jestli bude srdicko ja vam drzim palce