Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katkakubb já tě prozměnu potěším
Nám IUI vyšlo
sice až druhý pokus ale za to teď máme dvojté štěstí, jelikož čekáme dvojčátka ![]()
@katkakubb chápu
myslím, zi si to prožila každá z nás, která čekala déle, než rok
z mého okolí se teď snaží 3 páry a taky už je to nějaký pátek a zatím nikdo není v očekávání. Přeji, ať se brzy podaří a hlavně, ať jste všichni 3 šťastný a v pořádku ![]()
Měli jsme to na chlup stejně. 3× inseminace a nic. Potom jsem šla na vyšetření reprodukční imunologie. Tak zjistili zvýšené NK bunky, což znaci endometriozu. Dali mi prednison a otehotneli jsme doma. Zkusila bych tohle. Hodně štěstí!
@Silvie15 tak to Vam moc gratuluji. Dvojité štěstí
to je krása. Snad i nám se zadari.
@Carolin14 děkuji vám moc. Já to mám opačné. Pracuji ve školce. A tolik maminek je těhotných, i takove, které nechtěji..a ja jen koukám kolem sebe…a nestačím se divit, že my, kteří opravdu toužíme po miminku nic.
@katkakubb píše:
@Carolin14 děkuji vám moc. Já to mám opačné. Pracuji ve školce. A tolik maminek je těhotných, i takove, které nechtěji..a ja jen koukám kolem sebe…a nestačím se divit, že my, kteří opravdu toužíme po miminku nic.
To přijde, uvidíš. Držím moc pěsti. Měla jsem kolegyni, také se snažili několik let. Byla z toho smutná. Pak se rozhodli, že si postaví domek, měli hodně starostí a miminko šlo na čas stranou a najednou nečekaně otěhotněla a už má 2 holčičky.
Ahojky nám to taky nešli 2roky.Na IUI jsme byly 6× ani nic.Tak jsme šli pak na Ivf a vyšlo to na poprvé. Tak držím pěsti ať Vám to vyjde ![]()
@katkakubb Nám vyšlo druhé IUI, takže opravdu jsem případy kdy to vyjde
. Držím palce
![]()
@delfin.07 to je krasne. Druhý pokus a vyšlo to
ať se vám i mimi daří
dala jste mi naději
Tak já dnes byla na utz. Brala jsem clostik a levý folikul mám 21mm velky. Tak zítra nás čeká inseminace. Přítel jde dopoledne a já odpoledne. Snad…se zadari. Já dnes snad ani nedospim ![]()
@katkakubb Přeju hodně štěstí
Já byla před týdnem, ale doktorka říkala, že jsme ovulaci asi prošvihli
Ale já měla 22mm a šla až třetí den. U tebe to bude určitě akorát! Tak držím pěsti, je to krásný adrenalin ![]()
@Čičorečka děkuji ti moc. Snad nám to vyjde. Už čekáme 2 roky. Dr říkal, že to možná zopakujeme jestě ve středu. Cítím se tak…skvěle
ta naděje, že by to snad vyšlo. Teď nebo další pokus. Mě už se i zda, ze rodim ![]()
@Čičorečka tobě to určitě vyjde taky brzy. Musí nám to vyjít.
já sice vím, že je to málo %. Ale alespoň něco. Já nemůžu pocit přirozené. Mě se spermie nedostanou tam kde mají. Při cestě proste zmizí. Dr mi to dlouze vysvětloval. Ale copak tomu rozumím. Na LPS jsem byla a vejcovody mám průchozí. Přítel má spermiogram v pořádku má okolo 55 mil. Tak jedna jedina by se mohla uchytit
@katkakubb děkuju
no já mám jít na vyšetření vejcovodů, pokud tenhle pokus nevyjde. Uvidíme. Já jsem hlavně pozitivně nabuzená díky tomu, že už se věci daly do pohybu. Prostě… co bychom jiného měly dělat, než věřit v úspěch
uřčitě si ta jedna cestu najde!