Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
22.1.18 09:30

@katkakubb já tě prozměnu potěším :-) Nám IUI vyšlo :-) sice až druhý pokus ale za to teď máme dvojté štěstí, jelikož čekáme dvojčátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
22.1.18 09:31

@katkakubb chápu :hug: myslím, zi si to prožila každá z nás, která čekala déle, než rok :kytka: z mého okolí se teď snaží 3 páry a taky už je to nějaký pátek a zatím nikdo není v očekávání. Přeji, ať se brzy podaří a hlavně, ať jste všichni 3 šťastný a v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.1.18 10:06

Měli jsme to na chlup stejně. 3× inseminace a nic. Potom jsem šla na vyšetření reprodukční imunologie. Tak zjistili zvýšené NK bunky, což znaci endometriozu. Dali mi prednison a otehotneli jsme doma. Zkusila bych tohle. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.1.18 11:03

@Silvie15 tak to Vam moc gratuluji. Dvojité štěstí :palec: to je krása. Snad i nám se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.1.18 11:06

@Carolin14 děkuji vám moc. Já to mám opačné. Pracuji ve školce. A tolik maminek je těhotných, i takove, které nechtěji..a ja jen koukám kolem sebe…a nestačím se divit, že my, kteří opravdu toužíme po miminku nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8068
22.1.18 12:54
@katkakubb píše:
@Carolin14 děkuji vám moc. Já to mám opačné. Pracuji ve školce. A tolik maminek je těhotných, i takove, které nechtěji..a ja jen koukám kolem sebe…a nestačím se divit, že my, kteří opravdu toužíme po miminku nic.

To přijde, uvidíš. Držím moc pěsti. Měla jsem kolegyni, také se snažili několik let. Byla z toho smutná. Pak se rozhodli, že si postaví domek, měli hodně starostí a miminko šlo na čas stranou a najednou nečekaně otěhotněla a už má 2 holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.1.18 13:19

Ahojky nám to taky nešli 2roky.Na IUI jsme byly 6× ani nic.Tak jsme šli pak na Ivf a vyšlo to na poprvé. Tak držím pěsti ať Vám to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
22.1.18 18:45

@katkakubb Nám vyšlo druhé IUI, takže opravdu jsem případy kdy to vyjde ;). Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.1.18 08:05

@delfin.07 to je krasne. Druhý pokus a vyšlo to ;) ať se vám i mimi daří :kytka: dala jste mi naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
24.1.18 19:19

@katkakubb Já mám po clostilu dcerku na druhý pokus. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.2.18 07:50

Tak já dnes byla na utz. Brala jsem clostik a levý folikul mám 21mm velky. Tak zítra nás čeká inseminace. Přítel jde dopoledne a já odpoledne. Snad…se zadari. Já dnes snad ani nedospim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
12.2.18 08:19

@katkakubb Přeju hodně štěstí :hug: Já byla před týdnem, ale doktorka říkala, že jsme ovulaci asi prošvihli :zed: Ale já měla 22mm a šla až třetí den. U tebe to bude určitě akorát! Tak držím pěsti, je to krásný adrenalin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.2.18 08:34

@Čičorečka děkuji ti moc. Snad nám to vyjde. Už čekáme 2 roky. Dr říkal, že to možná zopakujeme jestě ve středu. Cítím se tak…skvěle :D ta naděje, že by to snad vyšlo. Teď nebo další pokus. Mě už se i zda, ze rodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.2.18 08:41

@Čičorečka tobě to určitě vyjde taky brzy. Musí nám to vyjít. :palec: já sice vím, že je to málo %. Ale alespoň něco. Já nemůžu pocit přirozené. Mě se spermie nedostanou tam kde mají. Při cestě proste zmizí. Dr mi to dlouze vysvětloval. Ale copak tomu rozumím. Na LPS jsem byla a vejcovody mám průchozí. Přítel má spermiogram v pořádku má okolo 55 mil. Tak jedna jedina by se mohla uchytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
12.2.18 08:50

@katkakubb děkuju :) no já mám jít na vyšetření vejcovodů, pokud tenhle pokus nevyjde. Uvidíme. Já jsem hlavně pozitivně nabuzená díky tomu, že už se věci daly do pohybu. Prostě… co bychom jiného měly dělat, než věřit v úspěch :mavam: uřčitě si ta jedna cestu najde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí