Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
13.2.18 16:40

A teď jen cekat

Tak už mám po. Měla jsem dnes folikul 23,5 mm. Dr rikal, že za pár hodin praskne. Zítra jdu ještě na jednu iui. Prý pro jistotu. Zavedl mi tedy spermie přímo do dělohy a ještě mi zavedl kalíšek, který dal k čípku. Ten si mam vyndat ráno. Takže dvě varianty iui v 1. Od zítra beru ještě prášky a šla uvidíme. Už je čekat a doufat. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.18 18:31

13 dní po IUI

Ahoj holky, jsem 13 dní po IUI 26 DC celou dobu me bolelo v podbrisku a pichalo a dnes me rano zacalo bolet v podbrisku presne jak na menstruaci :( porad litam na zachod, jestli uz jsem to nedostalo a zatim nic :roll: tenhle mesic je poprve co me vubec neboli prsa :) dnes jsem byla na gynde a dr rikal ze sliznici mam zatim vysoko, ale to neseznamena pry ze bych to nemohla dostat, ted tam pry jeste nic videt nemuze :? Týna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.18 20:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 13 dní po IUI 26 DC celou dobu me bolelo v podbrisku a pichalo a dnes me rano zacalo bolet v podbrisku presne jak na menstruaci :( porad litam na zachod, jestli uz jsem to nedostalo a zatim nic :roll: tenhle mesic je poprve co me vubec neboli prsa :) dnes jsem byla na gynde a dr rikal ze sliznici mam zatim vysoko, ale to neseznamena pry ze bych to nemohla dostat, ted tam pry jeste nic videt nemuze :? Týna

Jee tak to jsme na tom podobně. Já mám 11 dni po IUI a jsem 23DC. Občas mě průběhu těch 11 dni něco dole „zabolelo“ (spíš jsem cítila, že se něco děje) a dnes mám pocit jak když bych to měla každou chvilku dostat. Test si mám udělat až o víkendu. Jsem zvědavá je to moje 1.IUI. A beru utrogestan. Ty něco na podporu bereš? J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 06:39
@Anonymní píše:
Jee tak to jsme na tom podobně. Já mám 11 dni po IUI a jsem 23DC. Občas mě průběhu těch 11 dni něco dole „zabolelo“ (spíš jsem cítila, že se něco děje) a dnes mám pocit jak když bych to měla každou chvilku dostat. Test si mám udělat až o víkendu. Jsem zvědavá je to moje 1.IUI. A beru utrogestan. Ty něco na podporu bereš? J.

Taky to je mé první IUI, ano brala jsem gynprodyl 1× večer zavádět. Já dala test dnes ráno 14 den po IUI a bílo, tak že už ho brát nebudu a budu čekat na ms abychom mohli jít na další IUI ;) mám teda pěkný křeče, myslím že do 2 dnů mi ta mrška přijde :( myslela jsem si že to nevyjde, jelikož folikul jsem měla 30 mm a to spíše už vypadá na cystu, ale i tak mi IUI udal :think: přítel má špatný spermiogram, tak nám moc šancí nedávaj na IUI, ale i tak pár jich zkusíme, než by jsme se rozhodovali jinak :) muže se stát zázrak a usmát se na nás štěstí :srdce: moc ti držím palečky aby jsi tam našla // :srdce: ale to čekání mě teda pěkně zabíjelo, nebyl den kdy jsem na to nemyslela a neštudovala na internetu, nesledovala se atd :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 09:51
@Anonymní píše:
Taky to je mé první IUI, ano brala jsem gynprodyl 1× večer zavádět. Já dala test dnes ráno 14 den po IUI a bílo, tak že už ho brát nebudu a budu čekat na ms abychom mohli jít na další IUI ;) mám teda pěkný křeče, myslím že do 2 dnů mi ta mrška přijde :( myslela jsem si že to nevyjde, jelikož folikul jsem měla 30 mm a to spíše už vypadá na cystu, ale i tak mi IUI udal :think: přítel má špatný spermiogram, tak nám moc šancí nedávaj na IUI, ale i tak pár jich zkusíme, než by jsme se rozhodovali jinak :) muže se stát zázrak a usmát se na nás štěstí :srdce: moc ti držím palečky aby jsi tam našla // :srdce: ale to čekání mě teda pěkně zabíjelo, nebyl den kdy jsem na to nemyslela a neštudovala na internetu, nesledovala se atd :,(

Já bych to i vydržela, ale jsem včera celý den cítila podbrisek tak mi to nedalo a zkusila jsem ovu test. Vím, že je to na něco jiného, ale občas tady někdo napíše, že v začátku tehu je to podle něj znát. Ale bylo bílo. Takže asi nic. Zkusím v so ještě tehotensky test. A pak hurá na další a další a pokud to nevyjde do třetice tak bohužel ivf. Nechci už čekat. Držím palce. J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 09:57
@Anonymní píše:
Já bych to i vydržela, ale jsem včera celý den cítila podbrisek tak mi to nedalo a zkusila jsem ovu test. Vím, že je to na něco jiného, ale občas tady někdo napíše, že v začátku tehu je to podle něj znát. Ale bylo bílo. Takže asi nic. Zkusím v so ještě tehotensky test. A pak hurá na další a další a pokud to nevyjde do třetice tak bohužel ivf. Nechci už čekat. Držím palce. J.

Ja ted cekam na ms jak na smilovani abychom mohli jit na dalsi :) a jaky jsou problemy u vas? Jj taky půjdeme kdyz tak na IVF, kdyby se nezadarilo IUI. A jak dlouho se snažíte? A jaky je u vas problem? Taky moc drzim palecky, jeste par dni vydrž, jsou holky kterým to ukázalo az 18 den po IUI ono to hcg každé Stoupa jinak :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 12:07
@Anonymní píše:
Ja ted cekam na ms jak na smilovani abychom mohli jit na dalsi :) a jaky jsou problemy u vas? Jj taky půjdeme kdyz tak na IVF, kdyby se nezadarilo IUI. A jak dlouho se snažíte? A jaky je u vas problem? Taky moc drzim palecky, jeste par dni vydrž, jsou holky kterým to ukázalo az 18 den po IUI ono to hcg každé Stoupa jinak :)

U nás je problém manželova ejakulace a já možná PCO (nepotvrzené). Jinak jsme prý zdraví a není problém. Snažíme se cca 2 roky. Ale kvůli ejakulaci to moc snažení nebylo. Oficiálně tedy asi půl roku. Já si říkám, jestli MS přijde normálně nebo vlivem te injekce a utrogestanu se opozdí? No uvidíme. Na IVF se mi nechce, ale co se dá dělat. :,( J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 12:42
@Anonymní píše:
U nás je problém manželova ejakulace a já možná PCO (nepotvrzené). Jinak jsme prý zdraví a není problém. Snažíme se cca 2 roky. Ale kvůli ejakulaci to moc snažení nebylo. Oficiálně tedy asi půl roku. Já si říkám, jestli MS přijde normálně nebo vlivem te injekce a utrogestanu se opozdí? No uvidíme. Na IVF se mi nechce, ale co se dá dělat. :,( J.

my snažíme rok, ale půl roku taky ofico, jelikož u nás měl zase problém s erekcí :( to jsme vyřešili práškama a od té doby super, ale když už je tohle v pořádku, tak zase má hodně špatnej spermiogram :( já o IVF taky nechci moc slyšet, ale když to nepujde, tak to co nám zbyde. Ale nejdříve chcem ještě vyzkoušet pár inseminací a mezi tím se pokoušet i doma a když se nezadaří do konce roku, tak příští rok by jsme asi řešili IVF zas tak dlouho se zase nesnažíme, tak tomu dáme ještě šanci :) jinak já beru ještě inofolic a kys. listovou a přítel folandrol a zinek, jsou na to moc dobré recenze :) a co je PCO? holky říkaj že sem jim ms kolikrát spozdila o týden kvůli těm čípkům já je měla minulej měsíc na srovnání cyklů a po vysazení mi to přišlo za 4 dny :) tak že ted počítám že by mi to mělo přijít v pátek max o víkendu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 15:58
@Anonymní píše:
my snažíme rok, ale půl roku taky ofico, jelikož u nás měl zase problém s erekcí :( to jsme vyřešili práškama a od té doby super, ale když už je tohle v pořádku, tak zase má hodně špatnej spermiogram :( já o IVF taky nechci moc slyšet, ale když to nepujde, tak to co nám zbyde. Ale nejdříve chcem ještě vyzkoušet pár inseminací a mezi tím se pokoušet i doma a když se nezadaří do konce roku, tak příští rok by jsme asi řešili IVF zas tak dlouho se zase nesnažíme, tak tomu dáme ještě šanci :) jinak já beru ještě inofolic a kys. listovou a přítel folandrol a zinek, jsou na to moc dobré recenze :) a co je PCO? holky říkaj že sem jim ms kolikrát spozdila o týden kvůli těm čípkům já je měla minulej měsíc na srovnání cyklů a po vysazení mi to přišlo za 4 dny :) tak že ted počítám že by mi to mělo přijít v pátek max o víkendu :)

Tak uvidíš třeba MS nepřijde. :) PCO je zkratka pro policysticke vajecniky. Přijde mi, že dnes to říkají každé druhé. Mě to jednou doktor určil pomalu od dveří prý jen na základě ochlupení a mužského vzhledu. Já si tedy jako chlap nepřipadám a rekla bych že vypadám jako normální ženská. V CARu podle testů jsou ty hodnoty hraniční a mudr. Mi tam říkal, že při IVF budu v rizikové skupině ale spíš jen pro jistotu. Držím palce ať to vyjde! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 17:49
@Anonymní píše:
Tak uvidíš třeba MS nepřijde. :) PCO je zkratka pro policysticke vajecniky. Přijde mi, že dnes to říkají každé druhé. Mě to jednou doktor určil pomalu od dveří prý jen na základě ochlupení a mužského vzhledu. Já si tedy jako chlap nepřipadám a rekla bych že vypadám jako normální ženská. V CARu podle testů jsou ty hodnoty hraniční a mudr. Mi tam říkal, že při IVF budu v rizikové skupině ale spíš jen pro jistotu. Držím palce ať to vyjde! :kytka:

Ja to na sobe cítím ze nejsem :( aha tak to je teda pekny ze to určuje takhle od pohledu :lol: a kort jeste takhle vid? To je dobre, neber si to k srdci urcite ses hezká holka s velkym H :) to se da zjistit z krve? Me v Pronatalu brali krev a rikal doktor ze mam vsechny výsledky super i stitnou žlázu vse :) jen teda na sobe nepoznám ovulace, kolikrat mi prijde ze ji vubec nemam, ale podle krevních testu ano :lol: Ja tobe taky a moc, kdy budes testovat? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 18:45
@Anonymní píše:
Ja to na sobe cítím ze nejsem :( aha tak to je teda pekny ze to určuje takhle od pohledu :lol: a kort jeste takhle vid? To je dobre, neber si to k srdci urcite ses hezká holka s velkym H :) to se da zjistit z krve? Me v Pronatalu brali krev a rikal doktor ze mam vsechny výsledky super i stitnou žlázu vse :) jen teda na sobe nepoznám ovulace, kolikrat mi prijde ze ji vubec nemam, ale podle krevních testu ano :lol: Ja tobe taky a moc, kdy budes testovat? :)

Toho doktora omlouvá jen jeho mladý věk. Já opravdu jak chlap nevypadam :lol: dokonce jsem se i vdala a myslím, že chlapa by si můj manžel nevzal. :P PCO se dá zjistit z krve, UTZ nebo laparkou. Ale holt někteří to umí určit od pohledu 8) S testováním bych chtěla vydržet do soboty. Ale teď jsem si přinesla test z obchodu, tak nevím jestli vydržím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 22:06
@Anonymní píše:
Toho doktora omlouvá jen jeho mladý věk. Já opravdu jak chlap nevypadam :lol: dokonce jsem se i vdala a myslím, že chlapa by si můj manžel nevzal. :P PCO se dá zjistit z krve, UTZ nebo laparkou. Ale holt někteří to umí určit od pohledu 8) S testováním bych chtěla vydržet do soboty. Ale teď jsem si přinesla test z obchodu, tak nevím jestli vydržím.

Tak ted si me pobavila :potlesk: :lol: hezky jsem se zasmala, tak treba jen spatne vidí doktor :lol: Jj tak to by mi uz snad zjistili, uvidim co mi ted zase rekne :) boli me silene bricho uz se tu svíjím v křečích, tak doufam ze do rana uz se to prorází :) od kud jsi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.18 22:08
@Anonymní píše:

Ja si test vzdycky dala obden :) moc drzim palecky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 08:37
@Anonymní píše:
Ja si test vzdycky dala obden :) moc drzim palecky :)

Ahojky tak už jsem to dostala :) v pondělí jsem brala poslední tabletu na zavádění, tak že to přišlo krásně, tak jak mělo :) a co ty? dala sis testík?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 20:11
@Anonymní píše:
Ahojky tak už jsem to dostala :) v pondělí jsem brala poslední tabletu na zavádění, tak že to přišlo krásně, tak jak mělo :) a co ty? dala sis testík?

Ahoj, tak to mě mrzí. Ale za pár dnů to můžete zkusit znova. Kam chodíte? My chodíme do Gynemu. Jsou tam docela milí, jen to máme daleko a vždy je problém to naplánovat s prací.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex