Jak probíhala inseminace při úspěchu a jak při nezdaru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.2.18 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj, tak to mě mrzí. Ale za pár dnů to můžete zkusit znova. Kam chodíte? My chodíme do Gynemu. Jsou tam docela milí, jen to máme daleko a vždy je problém to naplánovat s prací.

Ja z toho mam Dobry pocit, asi to tak melo byt a tesim se na dalsi ovulku, jestli ji budu mit :) tentokrat to zkusime bez clostiku, tak snad se tam nakej pekny folikul utvoří :) my do Pronatalu a mame to kousek :) myslim na tebe, doufam ze najdes // :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 20:38
@Anonymní píše:
Ja z toho mam Dobry pocit, asi to tak melo byt a tesim se na dalsi ovulku, jestli ji budu mit :) tentokrat to zkusime bez clostiku, tak snad se tam nakej pekny folikul utvoří :) my do Pronatalu a mame to kousek :) myslim na tebe, doufam ze najdes // :srdce:

Děkuju, ale uvidíme. To je dobře, že máš dobrý pocit. Je super, to brát trochu sportovněji. Ty jsi brala clostik? Mě tedy nic nedali, jen injekci před a pak utrogestan. Snažíte se o první nebo už nějakého sviště máte? My se snažíme o první. J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 20:46
@Anonymní píše:
Děkuju, ale uvidíme. To je dobře, že máš dobrý pocit. Je super, to brát trochu sportovněji. Ty jsi brala clostik? Mě tedy nic nedali, jen injekci před a pak utrogestan. Snažíte se o první nebo už nějakého sviště máte? My se snažíme o první. J.

Ano dal mi gynprodyl na srovnání a pak clostik 12 DC injekci ovittrele a 14 DC IUI :) Snazime se o prvni :) ted to beru krasne ale tech 14 dni čekání bylo silenejch :,( doufam ze priste to bude lepsi :) dnes jsem volala do Pronatalu ze jsem to dostala aby me objednali na UTZ a sestra mi rekla ze jestli nechceme ted IUI tak at zavolame az budeme zase chtit ze vi ze to je psychicky náročné :) tak me překvapila ze nas nehoní rychle rychle dalsi :)
Potrebovala bych takovouhle vrbu, hrozne mi to pomaha, kdyz si o tom mam s kym popovidat, nikdo to nevi ze chodime do centra :( kolikaty ses den? A jak se citis?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.18 20:50
@Anonymní píše:
Ano dal mi gynprodyl na srovnání a pak clostik 12 DC injekci ovittrele a 14 DC IUI :) Snazime se o prvni :) ted to beru krasne ale tech 14 dni čekání bylo silenejch :,( doufam ze priste to bude lepsi :) dnes jsem volala do Pronatalu ze jsem to dostala aby me objednali na UTZ a sestra mi rekla ze jestli nechceme ted IUI tak at zavolame az budeme zase chtit ze vi ze to je psychicky náročné :) tak me překvapila ze nas nehoní rychle rychle dalsi :)
Potrebovala bych takovouhle vrbu, hrozne mi to pomaha, kdyz si o tom mam s kym popovidat, nikdo to nevi ze chodime do centra :( kolikaty ses den? A jak se citis?
:lol: to jsme na tom úplně stejně, u nás to taky nikdo neví. Nechci to moc říkat. Kdyžtak se můžeme spojit přes profil, jestli chceš. Taky si ráda s někým o tom aspoň napíšu. S manželem to není ono, ten řeší logistiku a ne to potom ;) od IUI mám 12 dní a DC asi 25 (nevím jak se to počítá :oops: ).
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.18 07:21
@Anonymní píše: :lol: to jsme na tom úplně stejně, u nás to taky nikdo neví. Nechci to moc říkat. Kdyžtak se můžeme spojit přes profil, jestli chceš. Taky si ráda s někým o tom aspoň napíšu. S manželem to není ono, ten řeší logistiku a ne to potom ;) od IUI mám 12 dní a DC asi 25 (nevím jak se to počítá :oops: ).

Budu moc rada :) a pujde to? Kdyz jsme obe anonymní?
Tak to uz mas zachvilku Ja to 14 dni po IUI dostala :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.18 22:00
@Anonymní píše:
Budu moc rada :) a pujde to? Kdyz jsme obe anonymní?
Tak to uz mas zachvilku Ja to 14 dni po IUI dostala :)

No nevím jak to udělat, at přemýšlím jak přemýšlím. :think: Přinejhorším se odtajnime ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.18 07:30
@Anonymní píše:
No nevím jak to udělat, at přemýšlím jak přemýšlím. :think: Přinejhorším se odtajnime ;)

Nee to zvladnem bez toho :) nemas treba nakou e-mailovou adresu kde neni videt prijmeni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 19:40
@Anonymní píše:
Nee to zvladnem bez toho :) nemas treba nakou e-mailovou adresu kde neni videt prijmeni?

Ahoj, napis mi kdyz tak sem: janickaIII@email.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.18 21:06
@Anonymní píše:
Ahoj, napis mi kdyz tak sem: janickaIII@email.cz

Ahoj, zkouším psat a porad mi to hlasi spatny email :(

• Citovat
  • Upravit
10651
18.2.18 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj, zkouším psat a porad mi to hlasi spatny email :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 11:12

Ahoj holky prosim o radu co znamenají ty výsledky kde mam u ovaria vyšší hodnoty :( vcera mi dr rek ze mam PCO a ze normalne deti nikdy nepocnem :( celou noc jsem probrecela :( jsem z toho hotova a premyslim o změně Caru :,(

• Citovat
  • Upravit
10651
28.3.18 12:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosim o radu co znamenají ty výsledky kde mam u ovaria vyšší hodnoty :( vcera mi dr rek ze mam PCO a ze normalne deti nikdy nepocnem :( celou noc jsem probrecela :( jsem z toho hotova a premyslim o změně Caru :,(

Ahoj, hodnotu AMH máš v normě, zkusila bych ještě jiného doktora. Mě OG také tvrdil, že mám PCO a kdesi cosi… v CARu mi pak řekli, že mám pouze vzhledem k věku větší pravděpodobnost ale nikdy mi neřekli, že IUI nepůjde, vše nechávali na našem rozhodnutí. Když bych chtěla zůstat jen u IUI tak by to respektovali. Kam do CARu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.4.18 13:59

Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti s bolestma po inseminace.
22.3 jsem si ráno píchla ovitrelle a dopoledne podstoupila iui.ten den mě břicho bolelo pekelně, druhý den to začalo ustavat ale nijak závratně. dneska je to 11dni po zákroku a břicho mě pořád poboliva. Někdy míň, jindy víc, jako před ms, ale od té inseminace nebyl den kdy by mě to vůbec nebolelo. Měla jste to některá taky tak? je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VJT
3
18.5.18 20:31

Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním :-(
Děkujiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
19.5.18 21:52

@VJT Ahoj, držím palce :). Jinak stát se to může samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí