Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja z toho mam Dobry pocit, asi to tak melo byt a tesim se na dalsi ovulku, jestli ji budu mittentokrat to zkusime bez clostiku, tak snad se tam nakej pekny folikul utvoří
my do Pronatalu a mame to kousek
myslim na tebe, doufam ze najdes //
Děkuju, ale uvidíme. To je dobře, že máš dobrý pocit. Je super, to brát trochu sportovněji. Ty jsi brala clostik? Mě tedy nic nedali, jen injekci před a pak utrogestan. Snažíte se o první nebo už nějakého sviště máte? My se snažíme o první. J.
@Anonymní píše:
Děkuju, ale uvidíme. To je dobře, že máš dobrý pocit. Je super, to brát trochu sportovněji. Ty jsi brala clostik? Mě tedy nic nedali, jen injekci před a pak utrogestan. Snažíte se o první nebo už nějakého sviště máte? My se snažíme o první. J.
Ano dal mi gynprodyl na srovnání a pak clostik 12 DC injekci ovittrele a 14 DC IUI
Snazime se o prvni
ted to beru krasne ale tech 14 dni čekání bylo silenejch
doufam ze priste to bude lepsi
dnes jsem volala do Pronatalu ze jsem to dostala aby me objednali na UTZ a sestra mi rekla ze jestli nechceme ted IUI tak at zavolame az budeme zase chtit ze vi ze to je psychicky náročné
tak me překvapila ze nas nehoní rychle rychle dalsi ![]()
Potrebovala bych takovouhle vrbu, hrozne mi to pomaha, kdyz si o tom mam s kym popovidat, nikdo to nevi ze chodime do centra
kolikaty ses den? A jak se citis?
@Anonymní píše:
Ano dal mi gynprodyl na srovnání a pak clostik 12 DC injekci ovittrele a 14 DC IUISnazime se o prvni
ted to beru krasne ale tech 14 dni čekání bylo silenejch
doufam ze priste to bude lepsi
dnes jsem volala do Pronatalu ze jsem to dostala aby me objednali na UTZ a sestra mi rekla ze jestli nechceme ted IUI tak at zavolame az budeme zase chtit ze vi ze to je psychicky náročné
tak me překvapila ze nas nehoní rychle rychle dalsi
Potrebovala bych takovouhle vrbu, hrozne mi to pomaha, kdyz si o tom mam s kym popovidat, nikdo to nevi ze chodime do centrakolikaty ses den? A jak se citis?
@Anonymní píše:to jsme na tom úplně stejně, u nás to taky nikdo neví. Nechci to moc říkat. Kdyžtak se můžeme spojit přes profil, jestli chceš. Taky si ráda s někým o tom aspoň napíšu. S manželem to není ono, ten řeší logistiku a ne to potom
od IUI mám 12 dní a DC asi 25 (nevím jak se to počítá
).
Budu moc rada
a pujde to? Kdyz jsme obe anonymní?
Tak to uz mas zachvilku Ja to 14 dni po IUI dostala ![]()
@Anonymní píše:
Budu moc radaa pujde to? Kdyz jsme obe anonymní?
Tak to uz mas zachvilku Ja to 14 dni po IUI dostala
No nevím jak to udělat, at přemýšlím jak přemýšlím.
Přinejhorším se odtajnime ![]()
@Anonymní píše:
No nevím jak to udělat, at přemýšlím jak přemýšlím.Přinejhorším se odtajnime
Nee to zvladnem bez toho
nemas treba nakou e-mailovou adresu kde neni videt prijmeni?
@Anonymní píše:
Nee to zvladnem bez tohonemas treba nakou e-mailovou adresu kde neni videt prijmeni?
Ahoj, napis mi kdyz tak sem: janickaIII@email.cz
@Anonymní píše:
Ahoj, napis mi kdyz tak sem: janickaIII@email.cz
Ahoj, zkouším psat a porad mi to hlasi spatny email ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zkouším psat a porad mi to hlasi spatny email
Ahoj holky prosim o radu co znamenají ty výsledky kde mam u ovaria vyšší hodnoty
vcera mi dr rek ze mam PCO a ze normalne deti nikdy nepocnem
celou noc jsem probrecela
jsem z toho hotova a premyslim o změně Caru ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosim o radu co znamenají ty výsledky kde mam u ovaria vyšší hodnotyvcera mi dr rek ze mam PCO a ze normalne deti nikdy nepocnem
celou noc jsem probrecela
jsem z toho hotova a premyslim o změně Caru
Ahoj, hodnotu AMH máš v normě, zkusila bych ještě jiného doktora. Mě OG také tvrdil, že mám PCO a kdesi cosi… v CARu mi pak řekli, že mám pouze vzhledem k věku větší pravděpodobnost ale nikdy mi neřekli, že IUI nepůjde, vše nechávali na našem rozhodnutí. Když bych chtěla zůstat jen u IUI tak by to respektovali. Kam do CARu chodíš?
Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti s bolestma po inseminace.
22.3 jsem si ráno píchla ovitrelle a dopoledne podstoupila iui.ten den mě břicho bolelo pekelně, druhý den to začalo ustavat ale nijak závratně. dneska je to 11dni po zákroku a břicho mě pořád poboliva. Někdy míň, jindy víc, jako před ms, ale od té inseminace nebyl den kdy by mě to vůbec nebolelo. Měla jste to některá taky tak? je to normální??
Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním ![]()
Děkujiii ![]()
Ja z toho mam Dobry pocit, asi to tak melo byt a tesim se na dalsi ovulku, jestli ji budu mit
tentokrat to zkusime bez clostiku, tak snad se tam nakej pekny folikul utvoří
my do Pronatalu a mame to kousek
myslim na tebe, doufam ze najdes //