Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janulinka81 Ja to mam skoro úplně stejné
v dubnu mi bylo 39 a uz mam 16ti letou dceru, ale take neni ted manzelova, protože jsme spolu 2,5 roku… problem je u mě, protože mam amh 0.2 je to hoooodne málo, ale zazraky se dějí…jsem od 37 let v přechodu, ale to jsem se také dozvedela az v Gennetu v Praze…Tadeašek je moc krasne jméno, my chtěli Alexe, ne Alexandra!!!
…ja po tech hormonech a stimulacich dost přibrala, takze jsem ted pod dohledem nutriční poradkyně- takze se zameruju fakt na sebe a rozhodla jsem se, ze si dodělám vysokou a to mi tu hlavu zaměstná pořádně
opravdu drzim palečky, at vam Tadeasek dela jen samou radost a at te moc netrapi az bude chtit ven ![]()
Ženy byly jste některá na IUI? Já teď musím čekat na menstruaci a pak volat na gyndu aby mi spočítali kdy by měla být ovulace aspoň takto mi to řekla primarka
Zdravim, jsem první den po iui a lehce spinim.. Je to nějak špatně? Moc moc dekuji…
@Pocahontass píše:
Zdravim, jsem první den po iui a lehce spinim.. Je to nějak špatně? Moc moc dekuji…
Ahoj, já jsem dnes první den po IUI a říkali mi, že lehce spinit nebo zakrvacet můžu, že je to normální ![]()
@Catherine22 no mne prave nic nerikaly.. 😂 😂 😂 Rikaly ze ten den muzu ale ne den po no tak jsem se lekla 😂
Ahoj, před 10 dny jsem byla na iui. Ve čtvrtek jsem začala mít mírné svědění a výtok. Dost trpím na kvasinkové infekce, takže jsem vybavená idelin beliema. Bylo mi jasné že to bude reakce po iui. Chtěla bych se zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti, a i přesto se miminko podařilo.
Ahoj, poprosila bych o radu, jsem teď po druhé inseminaci.
První byla minulý měsíc, výkon v poho, asi za hodinu tlak v podbřišku, za další hodinu šílené křeče v podbřišku, slabé krvácení a večer zimnice a horečka, další den z toho nic nebylo, myslím, že od virozy to nebylo. Urogestan zavádět večer 2 tbl. Nějak od té horečky jsem věděla, že to nedopadne, i když jsem doufala, že ano ![]()
Teď v úterý 16.11. jsem po druhé inseminaci, na klinice jiný pan doktor, ptali zda byli nějaké potíže po první, že byla horečka a bolest, tak vše dělali ještě opatrněji, vůbec ni jsem necítila, že děloha je hodně prokrvená, že asi trochu budu špinit ten den a přitom nic. Bolest podbřišku ten den nepatrná, od dalšího dne Duphaston 1-0-1 per os. A od čtvrtka (3. den po inseminaci) špiním, tlak v podbřišku, dneska je sobota 5. den a pořád špiním, volala jsem včera na kliniku a sestřička říkala, že pokud je to jen špinění, že to může být. Jsou to tak 1-2 intimky za den a na toaletním papíře růžové. Včera večer jsem měla tak nízký tlak, že jsem měla problém dojít na záchod a hůř se mi dýchalo, dokud se tlak nezvýšil na normál. Prosím, měli jste to tak taky někdo, a jestli ano, dopadlo to třeba dobře? Chodím do služeb jako zdravotní sestra, ve stresu, PN na inseminaci prý nepíšou, i když vědí jaká je doba a že v nemocnici je blázinec a 2× víc práce stresu než normálně. Jako chápu že když se někdo snaží doma, že PN nepíšou, to by ženská taky mohla být doma rok
ale když už člověk musí na repro kliniku, pak brát hormony, tak by i hlava měla být v klidu.
Děkuji za odpověď ![]()
@nesmarek ahoj, já jsem měla inseminaci den před tebou - 15.11. V den zákroku jsem maličko zašpinila, ale to mi dr. říkala, že je normální. Dneska jsem taky začala špinit, ale je to jen takové slabé hnědé špinění. Myslím si, že je to docela normální. Taky mám do toho silný poovulační výtok (ten jsem měla i loni, když se povedla hned první inseminace, jen to skončilo biochemkem). Nesluduj se tolik, co se má stát, stane se. Každopdáně držím pěsti, ať se zadaří.