Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím holky, i já už mám po první iui a zatím netrpělivě čekám.
Akorát jsem se chtěla zeptat, MUDr mi nechal po ultrazvuku foliku píchnout pregnyl a hned ten den jsem šla na zákrok. Jsem z toho celá zmatená všude píši, že nejprve se píchne pregnyl a za den az dva se jde na iui. Máte některá taky takovou zkušenost? Děkuji za odpověď. ![]()
Ahoj
tak ja dnes 14.den po IUI..test snehobilej…takze vysazuju Utrogestan a az to dostanu, tak zaciname stimulovat na IVF
![]()
@Beruška011 zalezi na velikosti folikulu…ja taky chodim na iui v den pregnylu
@Falínek píše:
@babett_chicaach jo
![]()
![]()
Neda se nic delat
Vcera jsem zacala stimulovat na IVF tak si picham Puregon a pristi pondeli na kontrolu…ted uz to vyjit proste musi ![]()
@babett_chica jasně že to vyjde!!!
. Já jsem teď v Iscare se objednat na druhý pokus iui a jdeme ve čtvrtek odpoledne. Taky si říkám, že to musí vyjít. PROSTĚ MUSÍ!!! ![]()
@Falínek u nás už IUI vzdali rovnou po tom prvním…tak teď jen nevím co mě čeká, jestli budu pak muset být na neschopence, nebo budu moct normálně fungovat…Taky držím palce ![]()
@babett_chica díky
. A proč to vzdali hned po prvním iui??? Vždyť pojišťovna hradí šestkrát tento zákrok. A jak dlouho budeš čekat na IVF?
@Falínek protoze spermiogram je tak spatnej ze by se to pry rovnalo zazraku, tak rikal ze je to i kvuli mym nervum lepsi..stimulovat budu ted od vcera do nedele a pristi pondeli na jontrolu a kdyz bude vse OK tak pak hned…
@Falínek jo ja mam vsechny vysledky v norme. Bohuzel spermio je 1% pohyblivych a jen 2% morfologicky „v cajku“
@babett_chica tak to po IVF věřím, že se zadaří
. Obzvláště když imunologie je v pořádku. Tam já ještě nebyla. Zatím jsem se neobjednala. Musím do Podolí zavolat. Myslím si, že tam bude u mě hlavní problém.
@Falínek nechceš zkusit Plzeň, nebo pokud už bere Malíčková?
Já měla možnost tehdy k ní jít, ale dr mě překecal na Podolí
, že spolupracuje jen s nimi a názory jsou fakt různé.
V CAR se podíval, kdo mi dělal testy, a podal mi to nazpět a říkal - jako byste je neměla.. že tam kdysi pracoval ![]()
@Efka2015 ahojky,, díky za tip. Ptala jsem se doktorky, zda bych mohla jít jinam. Prý pan doktor Medar je v tomto skvělý,,, proto i ta čekací doba. Tak uvidíme. Každopádně díky.
A co ty???
@Falínek díky, já taky doufám, že to vše vyjde! ![]()
Jinak já na Podolí nikdy neslyšela nic dobrýho…ale asi se to různí. Mě moje doktorka po tom co mi udělala všechny vyšetření poslala hned do ISCARE a jsem spokojená…jen na spermiogramu poprvé jsme byli u Apolináře a tam to bylo taky dost strašný
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď