Insolvence a neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
30.12.15 21:36

@kklarus se nemas za co stydet. Uz to proste tak je, a za par let budes mit klid. A otehotnet samozrejme muzes, to neni zadny trestny cin. Jen si myslim ze budes muset splacet dal, min.aby ses aspon vesla do tech 30%. Ja splacim mesicne celkem dost, vypocetli mi to u soudu ze splatim kolem 80%. Tak si myslim ze az otehotnim tak mi to ins. spravce prepocita a rekne co a jak delat dal… Ale myslim ze ted nema cenu mu zatim volat kdyz nevim za jak dlouho otehotnim… Pokud nepujdu na rizikove tak clovek dal pracuje a pokud vim tak prvni pul rok co pak je doma bere clovek vic penez… A muj chlap vi ze jsem v insolvenci a vi ze materska pujde na moje dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.15 07:37
@Anonymní píše:
Ahoj poradite mi nekdo kolik mi cca zustane, ted sem na neschopence mesic a jsem v insolvenci prumer za posledni rok je cca 14 000 cisteho, i za 3 mesice cca 14 000…
Ale jsem v insolvenci a doted mi zutavalo minimum 9 000, zajimalo by me kolik mi bude insolvencni spravkyne nechavat ted pri neschopence?
Z os. duvodu jako anonym

jo, nechá Ti stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 17:05

Nevíte náhodou někdo. V rozhodnutí mame ze za 5 let zaplatíme 69% ale bohužel mam teď zdravotní problémy. Bud do půl roku otehotnim nebo mám pak smůlu

• Citovat
  • Upravit
2740
25.1.17 17:23
@Anonymní píše:
Nevíte náhodou někdo. V rozhodnutí mame ze za 5 let zaplatíme 69% ale bohužel mam teď zdravotní problémy. Bud do půl roku otehotnim nebo mám pak smůlu

A jaký je váš dotaz? Musíte zaplatit to, k čemu jste se zavázali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 18:36

@Sojkka dotaz zní, jestli přepočítáji procenta když půjdu na neschopenku a pak na mateřskou. Protože když přijdu o plat je jasný že to nebude uz 69%

• Citovat
  • Upravit
2740
25.1.17 22:14

Snížení splátek v průběhu oddlužení je v podstatě nemožné. Muselo by se jednat o naprosto vyjímečnou nepředvídatelnou situaci. Musí s tím souhlasit věřitelé a musíte v průběhu 5 let zaplatit min. 50% věřitelům + odměnu IS. Počkejte s otěhotněním po zaplacení dluhů, v téhle situaci je to z vaší strany nezodpovědnost, která vás může dostat do obrovských problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.17 00:31

@Sojkka za 5 let musí bejt minimálně 30%. Ráda bych čekala kdyby to zdravotní stav dovolil. Mám půl roku pak už dítko nebudu moct mít. A neplatím svoje dluhy ale manžela co měl s bejvalou o to vic me to štve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.17 00:32

@Sojkka a to mám ještě asistentka správce řekla, ze když vypadne můj příjem nic se nedeje ze to pokryje manžel. Ale nevím no. Volat tam zatim nechci.

• Citovat
  • Upravit
2740
26.1.17 00:41
@Anonymní píše:
@Sojkka za 5 let musí bejt minimálně 30%. Ráda bych čekala kdyby to zdravotní stav dovolil. Mám půl roku pak už dítko nebudu moct mít. A neplatím svoje dluhy ale manžela co měl s bejvalou o to vic me to štve.

Kdepak 30%, to je hranice stanovená jako min. Nicméně i kdyby jste měli schálených 30%, tak byste museli v rámci snížení splátek zaplatit min 50%+odměny IS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
26.1.17 00:47
@Anonymní píše:
@Sojkka a to mám ještě asistentka správce řekla, ze když vypadne můj příjem nic se nedeje ze to pokryje manžel. Ale nevím no. Volat tam zatim nechci.

Pak má manžel dostatečné příjmy na to, aby Vám zůstalo nezabavitelné min. a přesto jste dokázali plnit splátky. Nevím sice jak dlouho už splácíte, ale není lepší abyste vydělávali oba, co nejrychleji to splatili a měli svatý pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.17 06:58

@Sojkka samozřejmě byl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat