Instagram - PRAVDA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
24.2.23 16:16
@pikola píše:
Jsem ráda, že tady napsali hlavně ty, co instagram nemají :mrgreen:

Já ho mám. Ale tyto osoby nesleduji. Žádné osoby, které se rády vystavují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.2.23 16:18

Instagram mám ale nic si tam nekupuji nakupuju na standardních portálech nebo v drogeriích

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
24.2.23 16:21

Jinak fakt netuším kdo je Plačková jméno Slováčková mi něco říká myslím že to proběhlo médií nějaké pokusy o podvod či co. Jinak fakt nevím.. vůbec nechápu proč bych měla kupovat něco na instagramu když si kosmetické produkty mohu dnes koupit třeba i v lékárně

• Citovat
  • Upravit
10599
24.2.23 16:26

Plačková si umí ze sebe udělat prde. l, je velká kámoška Jasmíny Alagič, kterou mám ráda. Nela Slováková je opravdu nádherná ženská s nádhernou prde. lí! Nekupuji produkty od nikoho z Instagramu. Inspiruji se hlavně jejich módou a výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
24.2.23 16:46

Zlaty tyhle, ktere se alespon snazi vzbudit dojem, ze prodavaji svuj brand. Ted je vsude NuSkin a to je pak masakr.

• Citovat
  • Upravit
13101
24.2.23 16:51
@Teeeri píše:
Ahoj, ráda bych založila diskuzi, která se bude týkat RECENZÍ či názorů na „naše“ vaše insta „hvězdy“.

např.
Paní „roušková“ z Brna mě fascinuje jak si rozjíždí svůj „byznys“, Po její kauze s předraženými rouškami apod., jede dál. Prý má hromady objednávek. Máte někdo zkušenost s jejím produktem? Protože recenze na internetu nemá.( ty její nepočítám ) dále mě šokovala kauza s drogami, dá se takový obchod dnes skrýt za takové prodávání plaveček? :roll:

dále by mě např. zajímaly opravdové a reálné recenze produktů od slovenské podnikatelky, která byla nedávno zatčená pro distribuci drog - pustili jí i jejího muže, nicméně tady to smrdí celé. honem mimino. a jede se dál.. tam se jedou recenze na IG to si přece ty lidi píšou sami sobě.. :roll:

ne nezávidím, ne nesleduji je. Zkrátka tohle musí znát každý kdo má IG.
takový lidé jsou krytý, nic jim nemůžete. jste nespokojení s produktem? na zprávu vám neodepíšou. příspěvek pod fotkou smažou a v horším případě přijde blokace. tady není žádné právo na straně kupujících - zákazníků. v životě bych tyhle dvě kreatury nepodpořila, nicméně mě fascinuje, že někdo se najde. at si každý dělá co chce, mě je to jasné…

Rozumíte mi kam bych chtěla směřovat diskuzi?

Vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
24.2.23 16:54

@ontarova.stara Nuskin, to je taky kapitola :zed: to jsou ceny.. Ale zajímaly by mě reálný ceny za výrobu toho přístroje a složení těch krémů a všeho. Ale pěkně z laborky testy, žádný co si přečtu na etiketě :lol: a taky na tom vydělala jedna pipi… :roll: která sama ve 30 vypadá na 38, takže to asi moc nepomáhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
24.2.23 17:29
@Acinore píše:
@ontarova.stara Nuskin, to je taky kapitola :zed: to jsou ceny.. Ale zajímaly by mě reálný ceny za výrobu toho přístroje a složení těch krémů a všeho. Ale pěkně z laborky testy, žádný co si přečtu na etiketě :lol: a taky na tom vydělala jedna pipi… :roll: která sama ve 30 vypadá na 38, takže to asi moc nepomáhá :lol:

Akorat ona si mysli, ze vypada na 20. Nuskin me taky stve, cpou to vsude, lanarej novy holky, moc nechapu. Ale ksefty mit musej :nevim:

Pak taky zminovana Alterna, taky jsem jednou zkusila a koupila, nooooooooo, vyhozeny penize. Takze nejaky influencery sleduju, ale veci nekupuju. Obcas vyuziju AY kod, pripadne jiny kody, ale na veci, co mam rada ja sama, ne proto, ze na to delaj reklamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.23 17:33
@debra.morgan píše:
Ono můžeš mít insta a neřešit pseudo hvězdy ;) :roll:

Taky možnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
25.2.23 17:55

Já vůbec netuším, kdo to je. Slováková mi něco říká, ale nevím jestli je to modelka nebo herečka nebo kdo… já mám zasledované jiné věci, většinou předělávky interiérů ze zahraničí, cestovatelské instagramy, dětské věci a tipy, montessori a kytky.

Co zasledované nemám, to se mi neukazuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
27.2.23 08:34

@Amalthea Je nutné takto komentovat? Když je to off topic?

Já jsem spíš chtěla upozornit na to, že existuje „trh“ kde se točí prachy.

Zajímalo mě, zda ty jejich produkty jsou tak top, že se tak prodávají a obě mohou trávit čas v cizině dlouhodobě, mít Hermes kabelky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
27.2.23 13:48

Tak jsem koukla na tu Nelu ma skoro 60tis sledujících. Jakesi skleněné andílky prodává za 600. Top to jistě není a pořizovací cena když to přezenu bude kolem 100 takže 500kc za blbého andilka na účet. A kolik jich asi proda když ma 60tis sledujících? Oni to koupí protože to prodává ona. Prodává sebe. A očividně dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
27.2.23 14:38

Název skupiny je zavádějící, nicméně jsem nechtěla konkretizovat ale na recenze jsem se tu chtěla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
28.2.23 08:42
@Teeeri píše:
@Amalthea Je nutné takto komentovat? Když je to off topic?

Já jsem spíš chtěla upozornit na to, že existuje „trh“ kde se točí prachy.

Zajímalo mě, zda ty jejich produkty jsou tak top, že se tak prodávají a obě mohou trávit čas v cizině dlouhodobě, mít Hermes kabelky apod.

Nemusí být tak top, ale má na nich velkou marži a reklamu si dělají samy :nevim: spousta lidí si to koupí jen kvůli tomu, kdo to prodává, o výrobek jako takový pak ani nejde o to, jak je kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
1.3.23 14:56

Koukám, že sem moc lidí nepíše, škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie