Internet Banking u KB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Gibbo
19.10.11 10:19

Internet Banking u KB

ahojky, měla bych dotaz… Stáhla jsem si teď certifikát do PC, atd atd atd a už jsem ve fázi, že bych se měla přihlásit ke svemu učtu… Zadám heslo, přijde mi smskou kod, ten tam taky zadam a pak mi tam blikne tato zprava - Nemáte oprávnění přistupovat skrze specifikovaný kanál! Zkoušela jsem to již několikrát a stejně furt to same… Nevite co s tim? diky za info :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
19.10.11 10:26

Možná se ten certifikát musí nějak aktivovat. Zkus raději cinknout na technickou podporu KB, určitě najdeš telefon na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.10.11 10:27

nevím,zkus zavolat na infolinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.10.11 10:30

Ahoj Gibbo-taky jsem po stáhnutí certifikátu bojovala, ale nakonec jsem musela zavolat na tu jejich informační linku a po telefonu se mnou prošli krok za krokem-je to teda už dlouho, ale vim, že pak když mi certifikát vypršel, tak jsem tam volala znovu a vždycky jsem neměla povolenou „JAVU“ v PC-hlásilo mi to podobnou hlášku, ale může to být spoustu jiných věcí :think: :think: :think:
Vím-neporadila jsem, ale jestli neporadí holky, tak fakt zavolat na tu linku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
19.10.11 10:30

já mám s kb problémy pořád :( Jednou to bylo tím, že jsem měla něco špatně nainstalované, ale už nevím, co to bylo. Zkus jim zavolat, snad ti pomohou.

• Citovat
  • Upravit
48
19.10.11 10:38

Ahoj, podívej se jestli máš v možnostech internetu v zabezpečení v důvěryhodných serverech zadanou adresu https://mojebanka.cz …pokud ne, tak si to tam zadej v tomto formátu…mě to bez toho nechtělo jet. No a musíš mít taky nainstalovanou javu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.10.11 12:35

Já to dělala přesně podle návodu, ale nejprv jsem si musela nainstalovat novou verzi Java, měl by ti na ní vyběhnout odkaz, pak je tam i někde stránka pro kontrolu PC jestli máš vše nastavené tak jak to ten certifikát potřebuje. Já s tím problém neměla, ale jinak bych jim zavolala na tu jejich info linku. Co mi ale občas dělá problémy je heslo, i když zadám správný, tak mi napíše, že jsem zadala špatný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
19.10.11 16:46

Taky myslím, že to bude asi tou Javou. Jak radí Pettulle, nechat otestovat nastavení PC. Používám to už asi 10 let a není žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.10.11 19:00

No já právě nechala doinstalovat přimo to jejich, co mi nakonfiguruje PC, aby to šlo, takže i Java atd by měla být už ok… Resp vše se mi pak ukázalo zeleně s fajfkou… Tak právě nevim :-(

• Citovat
  • Upravit
578
15.10.12 09:31

Holky prosím, jde vám internet banking KB? už třikrát mi naskočila prázdná stránka a tak se nemohu přihlásit. Potřebuji zaplatit složenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 09:34

Taky jsem měla problémy s jeho zprovozněním :nevim:, musela jsem jít na pobočku aby mi vystavily nový certifikát.. KB je banka strašná, vůbec s ní nejsem spokojená, za všechno si účtují poplatky, internet banking se dá využívat jen na jednom Pc pokud si teda certifikát nestáhneš na flashku …no hrůza, počkám až mi vyprší platnost karet a odcházím k jiné bance.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
15.10.12 09:35

Mně dělalo/dělá to samé. Teď se mi poprvé za celé ráno podařilo přihlásit, možná náhoda :nevim: Ale musela jsem čekat hodně dlouho, než se mi načetla stránka a pak dlší čekání než se mi nečetl certifikát. Zkus vydržet a zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 09:36

@mamina44 mě funguje, ale je to strašně zpomalený. Než mi naběhla stránka tak jsem tu div nevyseděla důlek.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.10.12 09:41

Hmm to já už právě důlek vyseděla a pořád nic, zkoušim to od rána od 6 a nešlo to ani včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
15.10.12 09:55

Hlásím, u nás to taky skoro nefunguje :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie