Wifi - připojení přes telefon na domácí síti

4109
15.10.11 18:35

wifi - pomoc prosím

Ahoj holky, mám nový telefon a chci se doma připojit přes wifi. V telefonu se mi nějaké sítě ukážou, ale já nevím, která je moje, protože všechny chtějí nějaké heslo a to ani nevím, kde najdu. Jsem počítačový antitalent, takže za případnou pomoc moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
15.10.11 18:39

Tak jestli máš doma internet, s wifi možností tak musíš znát název i heslo své sítě, jinak se z mobilu nepřipojíš, zkus to přes PC nastavení sítě. Tam by to mělo být, sice nemám Windows ale na Linuxu stačí pravým kliknout na ikonku signálu internetu a hned se mi zobrazí možnosti jako „Informace o spojení“ nebo „Upravit připojení“, takže bych zkusila ty informace :think:
Nemám tu teď manžela… a nic jiného mě momentálně nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.10.11 18:40

Tak mrkni na PC ktera je tvoje sit, tam to budes mit napsane. Jinak se muzes pripojit pres bluetooth, prs PC nebo notas pokud jej mas pripojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.10.11 18:46

Internet mám od O2 a vůbec si nemůžu vzpomenout, jestli jsem kdy někam zadávala nějaký hesla. Já se chci právě přes mobil připojovat na Skype, abych nemusela mít pořád puštěný pc. A mám Windows. Koukala jsem na připojení k místní síti, ale nevypadá to vůbec jako název ani jedný z těch sítí co se mi ukazují na mobilu. Ach jo, co s tím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.10.11 18:48

Zkus se podivat na ten router- na spodni strane by mel byt nazev site i heslo, jinak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.10.11 18:48

A máš internet na wifi nebo přes kabel do PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.10.11 18:51
MonnyDee píše:

No internet do pc mám vedený přes kabel, ale ještě jsem se ujišťovala, že modem je wifi.
Kouknu na spodek, co tam najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.10.11 18:52
Dragobella píše:
MonnyDee píše:
No internet do pc mám vedený přes kabel, ale ještě jsem se ujišťovala, že modem je wifi.
Kouknu na spodek, co tam najdu.

Tak je tam seriové číslo, nějaké MAC a taky WEP klíč, tak zkusím ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.10.11 18:58
Dragobella píše:
Dragobella píše:
MonnyDee píše:
Kouknu na spodek, co tam najdu.
Tak je tam seriové číslo, nějaké MAC a taky WEP klíč, tak zkusím ten.

To je pro přístup do modemu, což musíš nastavit.. přes ten klíč to sama nedělej, radši zkus zavolat nějakého kámoše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.10.11 19:00
Tak je tam seriové číslo, nějaké MAC a taky WEP klíč, tak zkusím ten.

Tak holky nevim. Když jsem to zkusila zadat, tak mi to napsalo, že síť není dostupná. Přitom se mi tam objevuje jedna a ještě jedna skrytá pořád. Nevím co s tím. Píšu si s přítelem přes Skype, abychom šetřili účet a kredit a navíc bydlím v bytě s mamkou, která mě pořád napomíná kvůli puštěnému pc, tak jsem myslela, že to vyřeším tímhle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.10.11 19:03
Dragobella píše:
Tak je tam seriové číslo, nějaké MAC a taky WEP klíč, tak zkusím ten.Tak holky nevim. Když jsem to zkusila zadat, tak mi to napsalo, že síť není dostupná. Přitom se mi tam objevuje jedna a ještě jedna skrytá pořád. Nevím co s tím. Píšu si s přítelem přes Skype, abychom šetřili účet a kredit a navíc bydlím v bytě s mamkou, která mě pořád napomíná kvůli puštěnému pc, tak jsem myslela, že to vyřeším tímhle :(

Jak píšu výše ten WEP klíč je klíč pro modem, napiš ho do prohlížeče, ale pak to musíš sama nastavit, ale jestli jsi antitalent tak nevím, radši fakt cinkni nějakýmu kámošovi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.10.11 19:08

Zítra zkusím zavolat někomu, kdo tomu rozumí víc než já. Tak díky moc za snahu holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.10.11 19:13

Nemáš vůbec zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mysule 1
9.7.12 10:48

internet

Jak prosím nastavím v mobilu internet přes wifi? Díky.

• Citovat
  • Upravit
13385
26.10.16 23:34

Mám velkou prosbu, pokud by někdo věděl bylo by to super.. :palec: Do dnešního dne bylo možné se doma připojit na wifinu úplně v pohodě až dnes… :roll:,přijdu domů a nic… :? Objevuje se mi načítání IP adresy po tak asi 10-15 minutách najednou hláška-selhání konfigurace protokolu IP 8o :Zkoušel jsem to několikrát…(.Nevěděli by jste tedy co s tím? :nevim: Děkuji předem moc za info! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák