Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Bjustřík Pokud to do teď šlo, nejdřív bych zkusila vypojit router ze zásuvky, počkat a po cca 30 vteřinách ho zapojit zpět. Počkat a uvidíš
Pak napiš
@L900 píše:
@Bjustřík Pokud to do teď šlo, nejdřív bych zkusila vypojit router ze zásuvky, počkat a po cca 30 vteřinách ho zapojit zpět. Počkat a uvidíšPak napiš
@L900 píše:
@Bjustřík Pokud to do teď šlo, nejdřív bych zkusila vypojit router ze zásuvky, počkat a po cca 30 vteřinách ho zapojit zpět. Počkat a uvidíšPak napiš
Taky to u nas byva nejcastejsi reseni problemu ![]()
@L900 @a12 @Palomita Dobře,ale týká se to připojení telefonu přes wifi, takže mám vytáhnout router ze zásuvky a znovu zapojit? Teď ale jestli nebude třeba ten router nakonfigurovat po „znovuzapojení“…
![]()
@Bjustřík Nejde internet přes wifinu celkově (přes jakékoliv připojené zařízení?) nebo jen v telefonu nefunguje? Zkrátka vypojit router z elektřiny. Znovu nakonfigurovat nebude chtít, pokud ho nerestartuješ natvrdo, ale pouze vypojíš.
@L900 píše:
@Bjustřík Nejde internet přes wifinu celkově (přes jakékoliv připojené zařízení?) nebo jen v telefonu nefunguje? Zkrátka vypojit router z elektřiny. Znovu nakonfigurovat nebude chtít, pokud ho nerestartuješ natvrdo, ale pouze vypojíš.
Internet jde krásně, pouze přes wifinu v telefonu nelze spustit, jak mně tak dceři…
Stále to načítá… ![]()
@Bjustřík A tam, kde jde internet krásně jste připojeny přes wifi a ne kabelem? Hm, a máte DHCP (IP adresy se přidělují automaticky) a nebo musíte zadávat na každé zařízení spešl IP adresu?
@L900 píše:
@Bjustřík A tam, kde jde internet krásně jste připojeny přes wifi a ne kabelem? Hm, a máte DHCP (IP adresy se přidělují automaticky) a nebo musíte zadávat na každé zařízení spešl IP adresu?
I PC je přes wifinu…
@Bjustřík Vy máte v PC nějaký přijímač signálu že je přes wifi? To není tak časté. Většinou jde ethernetový kabel do routeru a z něj zpět do PC, ale to neznamená, že je připojen přes wifi, jestli mi rozumíš ![]()
Pokud ale je taky přes wifi a internet jde, tak to nebude chyba tam, ale na telefonech - restart a dál pak už neporadím. Pokud není problém u poskytovatele, s routerem se nic nedělalo, nic nenastavovalo, tak většinou pomůže restart routeru. Víc už mě takhle na dálku bohužel nenapadá a lepší zkontaktovat někoho, kdo tomu rozumí a může se stavit a poradit, udělat nějakou diagnostiku apod. ![]()
@L900 Dobře já se pokusím zkusit se optat jinde
,ale děkuji za trpělivost.. ![]()
@L900 píše:
Takže jinak pomohla až tato rada, vytáhnout za zásuvky a po čtvrt hodince zpět a již je to O. K-ještě jednou děkuji. ![]()