Jak vybrat notebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1032
27.9.11 12:23

jak vybrat notebook

Prosím o radu, nutně si potřebuji pořídit nový notebook a jako technický antitalent absolutně nerozumím parametrům:)
mám pouze tyto kritéria:

1. cenu do 10000Kč
  2. používat ho budu hlavně na psaní školních prací a na uložení nějakých těch fotek…
  3. hlavně chci, aby nabíječka byla zatočená do 90% nebo hodně pevná, starý notebook měl takovou špatnou koncovku, že na to prcek párktát zatlačil a už měla špatná dotyk..

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
27.9.11 12:24

Já tomu taky prd rozumím ale :lol: mám wio (nebo jak se to píše) od sony a spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35707
27.9.11 12:26
Dice píše:
Já tomu taky prd rozumím ale :lol: mám wio (nebo jak se to píše) od sony a spokojenost. :palec:

Vaio :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.9.11 12:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.9.11 12:29

a nároky splňuje? myslím tu nabíečku hlavně, ten konec, nerada bych zase kupovala každý čtvrt rok novou..má pevný konec, nebo 90stupňový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.9.11 12:29

Nechci dělat reklamu, jen že tomu taky nerozumím a že zrovna dnes jsem posílala dotaz na prodejce notebooku, který by se mi líbil a který není nijak moc drahý, tak to sem kopíruju :

Dobrý den,

dle mého názoru nejvhodnějším bude typ IBM T43 za pevnou cenu 3.999 Kč, počítač má 14 palcovou obrazovku s vysokým rozlišením (velká pracovní plocha, lepší práce v tabulkách popř. při úpravě fotek). Počítač je včetně operačního systému v českém jazyce, zdarma Vám mohu do počítače nainstalovat programy na prohlížení internetu, kancelářskou sadu open office (microsoft office v jiném kabátku ale zadarmo), vypalovací program, antivir atp. Stačí jen zapnout a pracovat. Odkaz na tento počítače je zde - http://aukro.cz/…0032381.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.9.11 12:30

no koukám, s ním bych se do těch 10000Kč nevešla :think:
máte někdo zkušenost s tímto - compaq cq 56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.9.11 12:33

Emilie -
já tomu vážně nerozumím, ale ten se mi zdá podezřele levný :-)
zapomněla jsem dodat, že sadu Mic.of .- word, excela power point samozřejmě potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 12:36

Mám Acer AspireOne D255, desetipalcovej, a jsem úplně spokojená, na psaní dokumentů a běžnou uživatelskou činnost perfektní, navíc váží 1,2kg i s baterkou, malý monitor mě osobně vůbec nevadí, tahám ho všude s sebou, kupovala jsem ho před necelým rokem asi za 7000, dnes je s cenou někde kolem 5 a do 10 se určitě vejdeš i s novými typy. Určitě se najde spousta lidí, kteří řeknou „takhle malý nikdy“, já jsem taky chtěla velký, ale jsem ráda, že tohohle broučka mám a nedám na něj dopustit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.9.11 12:39

tak mě by spíš vyhovovala klasická velikost, ale kolik je to vlastně palců nebo velikost úhlopříčky? a ta značka Acer - asi velká spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077

Ahoj,
když jsme vybírali můj, koukali jsme po noteboocích ACER aspire http://www.alza.cz/…18843464.htm#… manžel má tuto značku jako pracovní, cena toho jeho je teda trochu jinde, ale je moc spokojený. Já mám zase DELL inspiron a ten je taky super, ale byl dražší jak 10tis.

Příspěvek upraven 27.09.11 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573

Jinak nabíječku má 90°, jestli v něm byly officy nevim, já jsem všechno takové odinstalovala, jsem zvyklá na openoffice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.9.11 12:43

Dell Inspiron :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 12:43

Já třeba vim, že jsem si vybírala hodně podle ceny… a v těch menších jsem si mohla vybírat do těch 10 000 i z těch lepších, u těch velikejch by to byla jen ta „nejhorší“ sorta… Jinak ho má i moje kamarádka, co dělá programátorku, má ho jako druhej komp ke svýmu pracovnímu a je s ním moc spokojená, a že ona je o hodně náročnější než já… Jinak je to odhadem 25cm úhlopříčka, ale dělaj se i 12 (30cm) atd… Určitě to chce, až si vybereš, jít se na něj někam podívat a „sáhnout si na něj“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.9.11 12:46

právě že já moc nemám kam se jít podívat, budu muset vybírat přes net..začínám o té menší variantě přemýšlet..nevím, asi je to o zvyku..já ho teda potřebuji hlavně na psaní diplomky a nevím, jak bych si na ten menší formát zvykla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák