Problém s PC - smyčka při přesměrování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
22.8.11 20:01

problém s pc - smyčka při přesměrování

Ahojky,
je tu prosím někdo, kdo rozumí počítačům a mohl by mi poradit, jak se zbavit ikony, která se mi dnes začala objevovat na pc - Smyčka při přesměrování

Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.

Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím
cookies.

Jak ji odstranit??? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
22.8.11 22:08

Ahoj, zkus Nástroje/Možnosti/Soukromí a podívat se na cookies, zda je máš povoleny pro tu stránku. Většinou se to spraví samo, taky mě to občas zlobí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.10.17 12:24

Řešení problému

I když je to starý problém, taky jsem se s ním dnes setkala.
Firefox 56.0 a OS Windows 7

Pro změnu mi nešlo přihlásit se na jedno fórum a mj. to hlásilo výše uvedenou smyčku, špatný certifikát a některé webové stránky se automaticky otevíraly ve Firefoxu v novém panelu v zabezpečeném režimu (https)!

Smazání cookies nepomohlo, Eset Smart Security při kontrole notebooku nic nenašel, úprava nastavení cookies ve Firefoxu taky nic.

Řešení:

Firefox spustit v nouzovém režimu (stisknout zároveň klávesu Shift a spustit Firefox) a vše zase funguje OK! V pořádku přihlášeno na fórum, kde to předtím dělalo „psí kusy“.

Navíc problém zřejmě dělal doplněk Firefoxu „YTD Support“: musela jsem ho odebrat. Tak doufám, že vše už bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.4.18 19:09

Moc posím, nemá s tím někdo zkušenost? Oznámí mi to „smyčka při přesměrování“, když chci jít na některé stránky. Některéale nutně potřebuje k práci. Zkusila jsem jiný prohlížeč, vymazat cookies, spustit prohlížeč v nouzovém režimu a snas všechny rady, co jsem kde našla, ale nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.4.18 19:13

Funguje to třeba z mobilu? Můžete sem dát ty stránky, které to dělají? Problém může být i u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.4.18 19:16

Stránkami to stoprocentně není. Z mobilu to funguje. Těch stránek je několik. Třeba i takové pocasi.cz, nebo i ikdyž jsem zkusila vyhledat řešení toho problému a chtěla otevřít něco z toho, co mi google našel, tak se to u některých stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák