Doporučte mobilní telefon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27007
16.8.11 17:57

Mobilní telefon

Ahojky všem…mám Nokii N 97 jsem s tímto telfonem spokojená vyhovuje mi že má i klávesnici i dotykový displej a co mi na něj vyhovuje nejvíc je obrovská pamět,mám tam spoustu filmů apod.Akorát je problém že se seká a poseldní dobou mi žu nejde nabíjet mám to nějak vykloktané…takže manžel přišel s tím at si napíšu ježíškovi o nový.Jenže nevím jaký:(Uritě by měl mít vlastnosti jako tento veliká pamět,dotykáč i klávesnice,spoustu funkcí…Nemáte nějaký typ?Poslední dobou se moc an net nedostanu abyhc zkoumala každý telefonek takže uvítám nějaé typy pro bližší prozkoumání.preferuji značku Nokia nebo HTC ale není podmínkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Baslerinda
16.8.11 18:03

Od té doby co přešla výroba Nokií do Maďarska už nejsou to co bývaly. A než Nokii raději nějaké HTC ,pokud ale trváš na Nokii , tak co např. N8 , C6-01 , E7, E8 nebo o třídu nižší pětkové řady .. určo si vybereš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27007
16.8.11 18:07
Baslerinda píše:
Od té doby co přešla výroba Nokií do Maďarska už nejsou to co bývaly. A než Nokii raději nějaké HTC ,pokud ale trváš na Nokii , tak co např. N8 , C6-01 , E7, E8 nebo o třídu nižší pětkové řady .. určo si vybereš :mavam:

manžel má HTC já ho měla taky ten co sjem měla já touch mi nějak do ruky nepadl manžel má ten jak dotykáč tak s klávesnicí a přijde mi těžký oproti Nokii tka neívm zda se poohlídnout po HTC ale zas patří k těm lepším telefonkům na Nokii jsem byla vždy zvyklá alejak se mi ted tu co mám seká tka se bojím že ty novější budou dělat to samé když je zahltím filmama…na E7 jsem koukala ale zas má jen malou pamět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
16.8.11 18:39

Hh,sestrence se stalo s tou nokii co máš ty to samé … po váhání se také přiklání k HTC

Já osobně dostala svůj první HTC předloni k vánocům a brala jsem Ho jako nechteny dárek - prvních pár dnů :mrgreen: pak byl jak moje pupeční šňůra dokud mi Ho neukradli,vydržela jsem 3 dny bez telefonu a zašla jsem si koupit nový tel a volba byla jasná - HTC desire a jsem spokojená.Vlastně teď z něho píšu tento příspěvek zatímco ležím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.8.11 18:41

já kdybych se nemusela ohlížet na finance, tak si přeju SAMSUNG GALAXY S II - a to mám jinak taky NOKII - 5230.
Než si na něj našetřím, bude stát pár kaček, to bude akorát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.8.11 18:44

Doporučila bych určitě něco z řad Nokia. N8 není marný telefon. Nebo pokud bys chtěla i s klávesnicí, tak je velmi kralitně provedená Nokia C6
Pokud jde o HTC, telefon výborný, ale zbytečně drahý a choulostivý, popřípadě GPS v HTC nemá vlastní mapy.
Zkus heureka.cz vybereš parametry a myslím, že určitě vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.8.11 19:16

a nechtela bys Ipod, chlap ho ma a hraju si s nim i ja :P. Pristi rok chci i ja ipod touch ruzovej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.8.11 19:22
Weru píše:
a nechtela bys Ipod, chlap ho ma a hraju si s nim i ja :P. Pristi rok chci i ja ipod touch ruzovej :lol:

vidíš na to jsem vůbec nepomyslela zatím jsem projela nokie a nic moc všechno má malou pamět nebo se mi prostě nelíbí:(ted jsem chtěla okouknout HTC tak mrknu i na ipod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.8.11 19:23

tak manžel zas říká že ipod je na houby že nemá pamětovku a vše se musí řpes jejich programy..tak snad najdu ěnoc v HTC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
16.8.11 19:54
Eloušek píše:
Doporučila bych určitě něco z řad Nokia. N8 není marný telefon. Nebo pokud bys chtěla i s klávesnicí, tak je velmi kralitně provedená Nokia C6
Pokud jde o HTC, telefon výborný, ale zbytečně drahý a choulostivý, popřípadě GPS v HTC nemá vlastní mapy.
Zkus heureka.cz vybereš parametry a myslím, že určitě vybereš.

Nokie už nejsou to co bývaly. Za hodně peněz nabízejí málo muziky. Stejně kvalitní nokie jako HTC stojí o několik tisíc víc.
HTC je mobil pro náročné.
Jaké vlastní mapy? Mě bohatě vystačí google maps včetně navigace s kterou se vidám kamkoliv a navede mě lépe než TomTom či Garmin.
A hlavně operační system Android je system budoucnosti. V několika vteřinách najdu a stáhnu kdekoliv a kdykoliv to co zrovna potřebuju. Něco zdarma, něco placené, teď jsem si kupříkladu stáhla chůvičku, která funguje naprosto geniálně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
16.8.11 19:55

www.mobilmania.cz
srovnáš telefony raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
16.8.11 20:57

Ahoj-za mě HTC-máme já i přítel a supr. Kvalitní,šlapající mobil. Ostatní značky až na Samsung děsně degradovaly-prostě vítězí kvantita nad kvalitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.8.11 21:10

Tak manžel vyměnil Samsung Star II za Nokii C6 a je spokojen :palec:
Jinak HTC nejsou špatné, nejvíce se prodává Desire :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
16.8.11 22:43

Pochybné e-shopy bych raději vynechala,raději si priplatim a když se objeví problém,tak mi Ho vyřeší.Přítele takhle poslali do pr.. s reklamací telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
17.8.11 08:14

Zalezi na tom kolik na to mas. HTC je jasne technicky o kousek dal.
Konkretne bych asi volil mezi:
HTC Evo 3D
 http://www.123mp3.cz/d/htc-evo-3d/?…

a

Samsung Galaxy S2
http://www.pdasoft.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie