Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj!
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s opravou displeje mobilního telefonu - na kolik to zhruba vyjde?
Nikde na netu jsem to nenašla ![]()
Moc díky za váš čas ![]()
Lucka
Pokud je potřeba displej opravit,tak je dnes lepší koupit nový telefon.Proto nikde neuvádějí cenu oprav.Dnes se MT po záruce neopravují a kupují nový.
ahoj, záleží na tom, jaký máš telefon. My v práci vyměňujeme displeje čast.? Mohla bych ti říct orientační cenu, za kterou to děláme my.
Díky! Jedná se o telefon Vodafone 547. Není můj, takže ani nevím pořádně co s tím je, ale dotyčná je na něj zvyklá a nerada by si kupovala nov6ý63, protože ho nemá dlouho ![]()
Obecně na telefony Vodafone je méně náhradních dílů. Zjišťovala jsem to a třeba náš servisní technik LCD na tento telefon neumí sehnat, jelikož ho nemá žádný z jeho dodavatelů.
Ahoj ![]()
Taky bych se ráda zeptala, zda máte někdo zkušenost s opravou displeje u Ericssonů. Mam výsuvný a tak si myslím, že je to jen třeba špatný drátek, ale nevím. Když mobil zapnu, tak se displej rozsvítí „mléčně“ bíle a nic víc. ![]()
Předem děkuju za odpověď. Terka
Aha, tak to vůbec nevim, co je… Dá se to nějak opravit nebo vyměnit?
jj, to se u výsuvných telefonů mění běžně. Je to takový pásek, který je mezi 2 díly telefonu a když se na nějakém místě poškodí, tak se pak u telefonu stává, že displej pouze svítí,dělají se různé obrazce (čáry) přes displej, nefunguje mirkofon nebo sluchátko. Stojí to podle typu telefonu - průměrně počítej cca 500 kč.
Jéé tak děkuju
Už jsem čekala, že budu muset kupovat novej telefon ![]()
Lucyus12 píše:
Ahoj!
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s opravou displeje mobilního telefonu - na kolik to zhruba vyjde?Nikde na netu jsem to nenašla
Moc díky za váš čas
Lucka
Oprava displeje u mobilního telefonu Samsung D600 stojí u Mobil Pohotovosti 550,– Kč (moje osobní zkušenost).
Netuším, jaký máš telefon a zda cena oprav u různých typů telefonů náhodou neliší..
Nevíte někdo jak se vyměnuje displey na vysouvacím mobilu???
Typ od typu jinak. Prvně musíš mít šroubovák na šroubky, které telefon má. Pozor na flex pásek, ať si ho nezničíš. Pokud nemáš žádné zkušenosti, tak to sama určitě nedělej.
Prosím kolik by tak stála oprava displeje huawei ideos x1???
![]()