Oprava displeje mobilního telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3337
13.8.11 22:24

Oprava displeje MT

Ahoj!
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s opravou displeje mobilního telefonu - na kolik to zhruba vyjde? :think: Nikde na netu jsem to nenašla :oops:
Moc díky za váš čas :wink:
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
13.8.11 22:29

Pokud je potřeba displej opravit,tak je dnes lepší koupit nový telefon.Proto nikde neuvádějí cenu oprav.Dnes se MT po záruce neopravují a kupují nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.8.11 22:36

Kdysi mi v servisu řekli,že se to nevyplatí opravovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
14.8.11 07:44

ahoj, záleží na tom, jaký máš telefon. My v práci vyměňujeme displeje čast.? Mohla bych ti říct orientační cenu, za kterou to děláme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
14.8.11 09:54

Díky! Jedná se o telefon Vodafone 547. Není můj, takže ani nevím pořádně co s tím je, ale dotyčná je na něj zvyklá a nerada by si kupovala nov6ý63, protože ho nemá dlouho :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.8.11 17:22

Obecně na telefony Vodafone je méně náhradních dílů. Zjišťovala jsem to a třeba náš servisní technik LCD na tento telefon neumí sehnat, jelikož ho nemá žádný z jeho dodavatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terčis
19.12.11 20:07

Ahoj :)
Taky bych se ráda zeptala, zda máte někdo zkušenost s opravou displeje u Ericssonů. Mam výsuvný a tak si myslím, že je to jen třeba špatný drátek, ale nevím. Když mobil zapnu, tak se displej rozsvítí „mléčně“ bíle a nic víc. :(
Předem děkuju za odpověď. Terka

• Citovat
  • Upravit
3265
20.12.11 13:18

To spíše než na displej vypadá na flex pásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terčis
20.12.11 17:05

Aha, tak to vůbec nevim, co je… Dá se to nějak opravit nebo vyměnit?

• Citovat
  • Upravit
3265
20.12.11 17:27

jj, to se u výsuvných telefonů mění běžně. Je to takový pásek, který je mezi 2 díly telefonu a když se na nějakém místě poškodí, tak se pak u telefonu stává, že displej pouze svítí,dělají se různé obrazce (čáry) přes displej, nefunguje mirkofon nebo sluchátko. Stojí to podle typu telefonu - průměrně počítej cca 500 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terčis
20.12.11 18:21

Jéé tak děkuju :hug: Už jsem čekala, že budu muset kupovat novej telefon :))

• Citovat
  • Upravit
878
20.12.11 18:26
Lucyus12 píše:
Ahoj!
Chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s opravou displeje mobilního telefonu - na kolik to zhruba vyjde? :think: Nikde na netu jsem to nenašla :oops:
Moc díky za váš čas :wink:
Lucka

Oprava displeje u mobilního telefonu Samsung D600 stojí u Mobil Pohotovosti 550,– Kč (moje osobní zkušenost).
Netuším, jaký máš telefon a zda cena oprav u různých typů telefonů náhodou neliší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MARKÉTA00001
25.1.12 17:46

POMOC!!!!

Nevíte někdo jak se vyměnuje displey na vysouvacím mobilu???

• Citovat
  • Upravit
3265
26.1.12 05:24

Typ od typu jinak. Prvně musíš mít šroubovák na šroubky, které telefon má. Pozor na flex pásek, ať si ho nezničíš. Pokud nemáš žádné zkušenosti, tak to sama určitě nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.13 16:54

prosím pomoc :(

Prosím kolik by tak stála oprava displeje huawei ideos x1??? :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...