Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@RadkaCh dnes během dne jsem jej normálně používala, pak jsem chtěla poslat SMS a když jsem dala „odeslat“, už telefon reagoval jinak, nakonec jsem SMS odeslala.
A když jsem asi za 20min chtěla poslat další, už jsem se s ním nemohla domluvit:-(. Spíš mi to přijde, zda už nemůže být „unavený“ v těch místech, jak se mačká - ale nerozumím tomu, tak nevím, jestli to tak může být.
Jak by se dal vyměnit displej? On jde koupit samotný?
Proto já mám kontakty radši přes google účet… Nedávno jsem si vyprala samsunga ![]()
@RadkaCh píše:
http://www.jhmobil.cz/…ack/d-72040/
Jéé, děkuju. A myslíš, že to zvládnem vyměnit sami? To by bylo super:-)!!!
Mě v servisu řekli, že mě oprava prasklého displeje (mám samsung galaxy s3 mini) vyjde na 2000,–
(na netu jsem našla dokonce i za 3500,–
) a pokud ho máš už tedy déle, tak bych asi fakt radši koupila nový ![]()
@danik píše:
Jéé, děkuju. A myslíš, že to zvládnem vyměnit sami? To by bylo super:-)!!!
Jestli umíte šroubovat, secvaknete k sobě dva kontakty a neděláte během toho z telefonu fašírku, tak to v pohodě vyměníte. Jen se podívej za zadní kryt, jaký budete potřebovat šroubovák. Možná tam bude ten miniaturní hvězdičkový, tak abyste si ho sehnali.
@barca93 píše:
Mě v servisu řekli, že mě oprava prasklého displeje (mám samsung galaxy s3 mini) vyjde na 2000,–(na netu jsem našla dokonce i za 3500,–
) a pokud ho máš už tedy déle, tak bych asi fakt radši koupila nový
No s displejem je to horší. Vyměnit se samozřejmě dá, ale samotný displej je dost drahý, takže od toho se pak odvíjí cena.
Vyměnit displej je mnohem jednodušší, než výměna pouze dotykového sklíčka. Jelikož při výměně sklíčka musíte displej zahřívat aby se narušilo lepidlo mezi displejem a sklíčkem - tady se velmi často u amatérských oprav stává, že se pokazí i samotný displej a ten je, jak je zde již zmíněno, mnohokrát dražší… Když se povede Oddělit sklíčko bez poškození samotného displeje, tak se musí aplikovat lepidlo, které se následně aktivuje/vytvrzuje UV zářením - tudiž nestačí mít pouze malý šroubováček, ale i UV lampu, lepidlo, oboustrannou pásku, šroubováčky + nástroj na oddělování sklíčka. Vím o čem mluvím, jelikož tyto opravy dělám. Ceny pohybují okolo 900,– ( včetně práce a dílu - za výměnu sklíčka). Cena je vyšší, jelikož na sebe servisák bere velkou zodpovědnost a riziko, že poškodí i samotný displej.