Oprava displeje mobilního telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
3.5.15 18:39

@RadkaCh dnes během dne jsem jej normálně používala, pak jsem chtěla poslat SMS a když jsem dala „odeslat“, už telefon reagoval jinak, nakonec jsem SMS odeslala.
A když jsem asi za 20min chtěla poslat další, už jsem se s ním nemohla domluvit:-(. Spíš mi to přijde, zda už nemůže být „unavený“ v těch místech, jak se mačká - ale nerozumím tomu, tak nevím, jestli to tak může být.

Jak by se dal vyměnit displej? On jde koupit samotný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.5.15 18:40

Proto já mám kontakty radši přes google účet… Nedávno jsem si vyprala samsunga :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
3.5.15 18:41
@RadkaCh píše:
http://www.jhmobil.cz/…ack/d-72040/

Jéé, děkuju. A myslíš, že to zvládnem vyměnit sami? To by bylo super:-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
3.5.15 19:52

Mě v servisu řekli, že mě oprava prasklého displeje (mám samsung galaxy s3 mini) vyjde na 2000,– :zed: (na netu jsem našla dokonce i za 3500,– 8o ) a pokud ho máš už tedy déle, tak bych asi fakt radši koupila nový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.5.15 20:07
@danik píše:
Jéé, děkuju. A myslíš, že to zvládnem vyměnit sami? To by bylo super:-)!!!

Jestli umíte šroubovat, secvaknete k sobě dva kontakty a neděláte během toho z telefonu fašírku, tak to v pohodě vyměníte. Jen se podívej za zadní kryt, jaký budete potřebovat šroubovák. Možná tam bude ten miniaturní hvězdičkový, tak abyste si ho sehnali.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
3.5.15 20:11
@barca93 píše:
Mě v servisu řekli, že mě oprava prasklého displeje (mám samsung galaxy s3 mini) vyjde na 2000,– :zed: (na netu jsem našla dokonce i za 3500,– 8o ) a pokud ho máš už tedy déle, tak bych asi fakt radši koupila nový :nevim:

No s displejem je to horší. Vyměnit se samozřejmě dá, ale samotný displej je dost drahý, takže od toho se pak odvíjí cena.

• Citovat
  • Upravit
4
6.5.15 23:26

Vyměnit displej je mnohem jednodušší, než výměna pouze dotykového sklíčka. Jelikož při výměně sklíčka musíte displej zahřívat aby se narušilo lepidlo mezi displejem a sklíčkem - tady se velmi často u amatérských oprav stává, že se pokazí i samotný displej a ten je, jak je zde již zmíněno, mnohokrát dražší… Když se povede Oddělit sklíčko bez poškození samotného displeje, tak se musí aplikovat lepidlo, které se následně aktivuje/vytvrzuje UV zářením - tudiž nestačí mít pouze malý šroubováček, ale i UV lampu, lepidlo, oboustrannou pásku, šroubováčky + nástroj na oddělování sklíčka. Vím o čem mluvím, jelikož tyto opravy dělám. Ceny pohybují okolo 900,– ( včetně práce a dílu - za výměnu sklíčka). Cena je vyšší, jelikož na sebe servisák bere velkou zodpovědnost a riziko, že poškodí i samotný displej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák