Nejde mi se dostat do e-mailu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zmrzlik
19.8.11 19:48

nejde mi se dostat do emailu

Holky pomoc,potřebuju radu.Nejde se mi dostat do emailu.Píše to toto připojení není důvěryhodné. :cert:Máme firefox,nikdy nebyl problém a dneska toto.Už jsem i testovala pc i stáhla nový firefox a stále to píše,to stejný na emailu.jinak vše na seznamu funguje.Nevíte někdo,co s tím?Moc díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
19.8.11 20:09

Zkusit jiný prohlížeč? :nevim: Já používám Google chrome a Operu, když nejde jden jde druhej :D Jinak neporadím, firefox jsem nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.8.11 20:37

zkus jiný prohlížeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.8.11 20:39

Snížit zabezpečeí firefoxu. Přidat mezi důvěryhodné servery. Je toho spousta co dělat. Dneska šly aktualizace na FF tak tam asi bylo i zabezpečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
19.8.11 21:54

tak jsem si dala místo toho jiný prohlížeč a jsem tam,kde jsem byla,nejde to :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
20.8.11 09:02

Zkus na chvíli vypnout antivira nebo ve firefoxu v možnostech, v nastevení zabezpečení vypni blokovat. :think:

• Citovat
  • Upravit
36544
20.8.11 09:13

Nemáš tam zvýšenou bezpečnost, blokace? Nebo zákazy? :nevim:
Nebo nepíšeš jen špatnou adresu a heslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 20:51

Ahoj holky, poraďte, mam mail na seznamu, stálý, neměnila jsem ho, ani nerusila. Teď se chci prohlásit a píše mi to špatně heslo nebo neznámí uživatel, tak jsem si nechala zadat nové heslo přes SMS a ani přes to to nejde stále mi yo píše chybně heslo.. Stalo se vám to někomu? A co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.16 21:07

.stary prispevek:D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.16 21:09
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Ahoj holky, poraďte, mam mail na seznamu, stálý, neměnila jsem ho, ani nerusila. Teď se chci prohlásit a píše mi to špatně heslo nebo neznámí uživatel, tak jsem si nechala zadat nové heslo přes SMS a ani přes to to nejde stále mi yo píše chybně heslo.. Stalo se vám to někomu? A co s tím?

na seznamu je online podpora, kde si online muzes psat s nekym ze seznamu, kdo ti poradi. Najdi si to v kontaktech a podpore a porad se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
21.1.16 21:10

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 A zkoušela si dát „zapomněli jste heslo“ nebo tak něco a přes ověřovací otázku se do mailu dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
21.1.16 21:10

@a.n.o.n.y.m.n.í 2
Stalo a dopadlo to soudem a podminkou a pokutou pro uchyla, co se holkam nabouraval do mailu a stahoval si jejich fota. U me toho moc nevykoukal, ale zase jsem tam mela zalohovanou spoustu pracovnich dokumentu… Tenkrat jsem to moc neresila, kontaktovala jsem helpdesk a dostala nove heslo. Na celou situaci jsem si vzpomnela, az kdyz me asi po pul roce kontaktovala policie, a musela jsem obsah mailu (fotku po fotce, dokument po dokumentu) identifikovat na sluzebne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 21:14

@Danitschka 8o 8o 8o 8o nestras, já tam teda nic extra nemam jo, ale stejně 8o a jak kontaktovat helpdesk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 21:15
@Sweet_Angel2 píše:
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 A zkoušela si dát „zapomněli jste heslo“ nebo tak něco a přes ověřovací otázku se do mailu dostat?

Ano zkoušela, heslo mi poslali a i tak se nejde přihlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.1.16 21:18
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
@Danitschka 8o 8o 8o 8o nestras, já tam teda nic extra nemam jo, ale stejně 8o a jak kontaktovat helpdesk?

nejaka zakladni gramotnost v orientaci na internetu, nic? opravdu to mam hledat a sdilet odkazy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák