Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zkusit jiný prohlížeč?
Já používám Google chrome a Operu, když nejde jden jde druhej
Jinak neporadím, firefox jsem nikdy neměla.
Snížit zabezpečeí firefoxu. Přidat mezi důvěryhodné servery. Je toho spousta co dělat. Dneska šly aktualizace na FF tak tam asi bylo i zabezpečení.
tak jsem si dala místo toho jiný prohlížeč a jsem tam,kde jsem byla,nejde to
![]()
Zkus na chvíli vypnout antivira nebo ve firefoxu v možnostech, v nastevení zabezpečení vypni blokovat. ![]()
Nemáš tam zvýšenou bezpečnost, blokace? Nebo zákazy? ![]()
Nebo nepíšeš jen špatnou adresu a heslo ![]()
Ahoj holky, poraďte, mam mail na seznamu, stálý, neměnila jsem ho, ani nerusila. Teď se chci prohlásit a píše mi to špatně heslo nebo neznámí uživatel, tak jsem si nechala zadat nové heslo přes SMS a ani přes to to nejde stále mi yo píše chybně heslo.. Stalo se vám to někomu? A co s tím?
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Ahoj holky, poraďte, mam mail na seznamu, stálý, neměnila jsem ho, ani nerusila. Teď se chci prohlásit a píše mi to špatně heslo nebo neznámí uživatel, tak jsem si nechala zadat nové heslo přes SMS a ani přes to to nejde stále mi yo píše chybně heslo.. Stalo se vám to někomu? A co s tím?
na seznamu je online podpora, kde si online muzes psat s nekym ze seznamu, kdo ti poradi. Najdi si to v kontaktech a podpore a porad se tam.
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 A zkoušela si dát „zapomněli jste heslo“ nebo tak něco a přes ověřovací otázku se do mailu dostat?
@a.n.o.n.y.m.n.í 2
Stalo a dopadlo to soudem a podminkou a pokutou pro uchyla, co se holkam nabouraval do mailu a stahoval si jejich fota. U me toho moc nevykoukal, ale zase jsem tam mela zalohovanou spoustu pracovnich dokumentu… Tenkrat jsem to moc neresila, kontaktovala jsem helpdesk a dostala nove heslo. Na celou situaci jsem si vzpomnela, az kdyz me asi po pul roce kontaktovala policie, a musela jsem obsah mailu (fotku po fotce, dokument po dokumentu) identifikovat na sluzebne…
@Danitschka
nestras, já tam teda nic extra nemam jo, ale stejně
a jak kontaktovat helpdesk?
@Sweet_Angel2 píše:
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 A zkoušela si dát „zapomněli jste heslo“ nebo tak něco a přes ověřovací otázku se do mailu dostat?
Ano zkoušela, heslo mi poslali a i tak se nejde přihlásit
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
@Danitschka![]()
![]()
![]()
nestras, já tam teda nic extra nemam jo, ale stejně
a jak kontaktovat helpdesk?
nejaka zakladni gramotnost v orientaci na internetu, nic? opravdu to mam hledat a sdilet odkazy? ![]()
Holky pomoc,potřebuju radu.Nejde se mi dostat do emailu.Píše to toto připojení není důvěryhodné.
Máme firefox,nikdy nebyl problém a dneska toto.Už jsem i testovala pc i stáhla nový firefox a stále to píše,to stejný na emailu.jinak vše na seznamu funguje.Nevíte někdo,co s tím?Moc díky za rady.