Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo telefon nokia C5-03. Mám ho asi měsíc a dneska mi začalo blbnout když mi někdo volá. Buď slyším já jeho, nebo on mě. Tak nevím vůbec co s tím. Díky za rady ![]()
no to snad ne. protože reproduktor normálně funguje, když pustím písničku tak to jde. spíš jsem něco nastavila a nevím co ![]()
No mně to přijde, že tam může být pokažený nějaký kontakt třeba, nezdá se mi, že bys to ty nějak nastavila, nokia sice cpe do telefonů různé blbostě, ale k čemu by bylo nastavení, které popisuješ?
![]()
jestli máš po ruce nějaký servis (seznam je na stránkách nokia) a záruční list, tak tam klidně zajdi, maximálně ti odnastaví to divné nastavení ![]()
Etcetera78 píše:
No mně to přijde, že tam může být pokažený nějaký kontakt třeba, nezdá se mi, že bys to ty nějak nastavila, nokia sice cpe do telefonů různé blbostě, ale k čemu by bylo nastavení, které popisuješ?![]()
jestli máš po ruce nějaký servis (seznam je na stránkách nokia) a záruční list, tak tam klidně zajdi, maximálně ti odnastaví to divné nastavení
no to je fakt, že by to k ničemu nebylo. Ale je mě divný, že když si pouštím písničky tak to reproduktor normálně funguje. Servis tady ve městě nemáme
s tímhle už jsem byla jednou na reklamaci, akorát mi přehrály software, sama s tím nic nevymyslíš
No, jestli software, tak ten jde aktualizovat i přes net, to by se mohlo zkusit ![]()
no zkusti to můžeš, ale mě ho neaktualizovaly mě ho přehrály celej novej aby se opravily ty chyby
díky za rady
dala jsem ho do servisu tak jsem zvědavá co s ním vymyslí. příští týden by měl být hotový.
Ahoj holky,
jestli někdo tenhle mobil máte, můžete mi prosím říct, jestli tam jde v té fcb aplikaci nahrávat fotku do alba, který už je na fcb vytvořený, nebo se to nahraje jen na zeď?
Předem díky za odpovědi!
Marjanka píše:
Ahoj holky,jestli někdo tenhle mobil máte, můžete mi prosím říct, jestli tam jde v té fcb aplikaci nahrávat fotku do alba, který už je na fcb vytvořený, nebo se to nahraje jen na zeď?
Předem díky za odpovědi!
Ahoj, jde to do už vytvořených alb. Po vybrání fotek k uploudu tam budeš mít na výběr svoje alba… Teď jsem to zkoušela.
Lucko, díky moc!
Tohle byl poslední bod, kvůli kterému jsem váhala.
Jinak jsi s ním spokojená?
Jj, jsem s ním spokojená moc. Hlavně to má wifi a to bylo moje hlavní kritérium při hledání vhodného telefonu. Telefon se skvěle ovládá, je prostě super.
Zdravím všechny ![]()
Mám silné nutkání si tento mobil koupit, v bílé barvě vypadá fantasticky.
Ale po přečtění recenzí, je jich docela dost negativních. Seká se, krátká výdrž baterky, občas nereaguje na dotyk..
Co vy co ho máte, jste s ním spokojené? ![]()
Luciano, já si ho chtěla dneska koupit dotovaný od Vodafonu a slečna mi ho hodně rozmlouvala. Prý ho měla jako služební a musela ho vrátit, páč vůbec nereagoval na dotyk. Prý se to povedlo, jen když měla zmrzlé (a asi tudíž tvrdé) prsty… Tak nevím…
S tím sekáním si nedělám iluze, je to přeci jen model z levnějších…
Mno a ta baterka by mi vadila
Co ale znamená krátká výdrž? Můj muž má HTC a vydrží mu akorát na dobu v práci, jinak pořád nabíjí. Pravda, je už skoro 2 roky staré…
Je tu někdo, kdo ho má / měl a může to vyvrátit/potvrdit?