Nokia C5-03

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4246
5.1.12 21:16

Ahoj, tak mě baterka vydrží tak 2 až 3 dny, ale to je tím dotykovým displejem. Ale to je u telefonů s takovým displejem úplně normální. A ještě se mi teda nikdy nestalo, že by nereagoval na dotyk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
5.1.12 21:24

Právě C5_03 má rezistivní dotykový displej, takže na něj můžeš ťukat v podstatě čímkoliv, na rozdíl od kapacitních, které reagují na teplo prstů, takže s rukavicema máš smůlu. Co se baterie týče, vždy záleží, jaké funkce v telefonu využíváš. Při bežném provozu (volání, sms) - 3 až 5 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.1.12 21:26
To je přesně to, co jsem četla v recenzích. Tím že je displej rezistentní, tak reaguje na nehty, prostě tvrdé předměty, ale ne na bříška prstů. To jsou zas kapacitní dispeje, co takto reagují.
Zas ho má kamarád a ten si ho nemůže vynachválit..
A teď babo raď :pankac:
Marjanka píše:
Luciano, já si ho chtěla dneska koupit dotovaný od Vodafonu a slečna mi ho hodně rozmlouvala. Prý ho měla jako služební a musela ho vrátit, páč vůbec nereagoval na dotyk. Prý se to povedlo, jen když měla zmrzlé (a asi tudíž tvrdé) prsty… Tak nevím…

S tím sekáním si nedělám iluze, je to přeci jen model z levnějších…

Mno a ta baterka by mi vadila :think: Co ale znamená krátká výdrž? Můj muž má HTC a vydrží mu akorát na dobu v práci, jinak pořád nabíjí. Pravda, je už skoro 2 roky staré…

Je tu někdo, kdo ho má / měl a může to vyvrátit/potvrdit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.1.12 21:27
Byla jserm pomalejší :-D
Vech píše:
Právě C5_03 má rezistivní dotykový displej, takže na něj můžeš ťukat v podstatě čímkoliv, na rozdíl od kapacitních, které reagují na teplo prstů, takže s rukavicema máš smůlu. Co se baterie týče, vždy záleží, jaké funkce v telefonu využíváš. Při bežném provozu (volání, sms) - 3 až 5 dnů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
5.1.12 21:46

Ono na rezistivní displej můžeš psát klidně bříšky prstů… I když ženské většinou ocení nehty… Kapacitní displej má nevýhodu v tom, že prostě v zimě musíš sundat rukavice, než přijmeš hovor, pokud třeba telefon nemá samostatné tlačítka. Osobně používám kapacitní, protože ten se dává do vybavenějších mobilů, ale musela jsem si pořídit rukavice s odstřiženýma prstama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.1.12 20:55

Tak jsem si ho koupila ;-)
Baterie zatím v pohodě. Včera ráno nabitá a dnes ještě všechny čárky a to se s ním pořád seznamuju :lol:
Jenom bych se zeptala, kdo ho máte, u jiných Nokií lze nastavit, že pokud vám dojde sms, tak se na displeji ukáže, odkoho přišla. Jde to i u tohoto?
Díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.2.12 10:57

zdravim koupila sem si telefon loni v zari hned prvni den se my zacal sam od sebe vypinat probllikne vypne se a zas sam naskoci des… a kdyz to dam na reklamaci tak mi reknou ze jim to neudelalo ani jednou ze si vymyslim fakt nevim co stim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
23.2.12 11:07

Ahoj,taky s ním nejsem zrovna nejspokojenější. Na dotyk reaguje jak se mu zachce,občas se sekne,postranní zámek kláves musím mačkat opravdu silou,aby zareagoval,baterie-záleží jak často na něm používám net,ale to je normální… Ale pokud už mám jen jednu čárku,seká se docela dost.
Na druhou stranu,dobře vypadá,má wifi,nestojí moc-a od toho se asi taky vše odvíjí. Takže vlastně za ty prachy..... celkem dobrý.

• Citovat
  • Upravit
kasa123
2.9.13 16:00

tón sms

Dobrý den, mám nový c5 03 (původní jsem měla 5310) a chybí mi to, že pokud chci přidat tón na vyzvánění sms, nejde to. Nabízí to pouze jako tón ke kontaktu nebo k vyzvánění :-( a co mi ještě chybí je chaoz v hudebním přehrávači - ve staré nokii nebyl problém se přes paměťovou kartu dostat ke svému schématu alb… v nové je to všechno dohromady v miš maš, což je děsné.. dostanete se někdo do paměťové karty přes tu galerii? díky za případné rady

• Citovat
  • Upravit
3525
2.9.13 16:28
@kasa123 píše:
Dobrý den, mám nový c5 03 (původní jsem měla 5310) a chybí mi to, že pokud chci přidat tón na vyzvánění sms, nejde to. Nabízí to pouze jako tón ke kontaktu nebo k vyzvánění :-( a co mi ještě chybí je chaoz v hudebním přehrávači - ve staré nokii nebyl problém se přes paměťovou kartu dostat ke svému schématu alb… v nové je to všechno dohromady v miš maš, což je děsné.. dostanete se někdo do paměťové karty přes tu galerii? díky za případné rady

Ton k sms si zmenis v nastaveni- obecní- profily a kdyz kliknes na nejakej profil tak se ti v nabidce ukaze upravit. A tam si muzes zmenit ton SMS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
2.9.13 16:32
@kasa123 píše:
Dobrý den, mám nový c5 03 (původní jsem měla 5310) a chybí mi to, že pokud chci přidat tón na vyzvánění sms, nejde to. Nabízí to pouze jako tón ke kontaktu nebo k vyzvánění :-( a co mi ještě chybí je chaoz v hudebním přehrávači - ve staré nokii nebyl problém se přes paměťovou kartu dostat ke svému schématu alb… v nové je to všechno dohromady v miš maš, což je děsné.. dostanete se někdo do paměťové karty přes tu galerii? díky za případné rady

Na pametovku se dostanes: Menu - Aplikace - Kancelář - správce souborů a tam si ťuknes na tu pametovku. Jinak v galerii mas vsechno, jak v pameti telefonu tak i z pametovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kasa123
2.9.13 16:49

Tak to mockrát díky za radu, tohle jsem nikde ani v manuálu nenašla, pak mám ještě jeden dotaz - chci si nastavit tón sms. v nastavení profilu mám na výběr z přednast.+ukazuje mi to pouze část co je na paměťovce. Jiný tón mi to nenabízí. Když si tón najdu v galerii, podržím dlouze, nabízí pouze tón ke kontaktu nebo jako vyzváněcí… k sms bohužel nevím jak to tam mám dostat

• Citovat
  • Upravit
3525
2.9.13 16:53
@kasa123 píše:
Tak to mockrát díky za radu, tohle jsem nikde ani v manuálu nenašla, pak mám ještě jeden dotaz - chci si nastavit tón sms. v nastavení profilu mám na výběr z přednast.+ukazuje mi to pouze část co je na paměťovce. Jiný tón mi to nenabízí. Když si tón najdu v galerii, podržím dlouze, nabízí pouze tón ke kontaktu nebo jako vyzváněcí… k sms bohužel nevím jak to tam mám dostat

Co ho zkusit nachvily presunout na pamet telefonu, nastavit a vratit na pametovku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kasa123
9.9.13 11:08

Ještě prosím o radu, kdo C5ku používá na hudbu. Měla jsem 5310 (Xpressmusic) a tam nebyl problém přehrát alba. Přes paměťovku se do složek (alb) sice dostanu, ale lze přehrát pouze 1 skladbu, automatikcy. Přes galerii hudba - tam alba sice jsou a z pamě´tovky se tam vystvoří podle písniček alba sama, nevím, jak to oddělit, když tam mám více alb a chci si pustit pouze konkrétní? V tomto silně tápu… Všechno je tam slité dohromady a to je pěkně na nic! :evil:

• Citovat
  • Upravit
15811
12.12.13 19:39

Ahoj holky :mavam:
mám dotaz, co je zamykací kód a kde ho najdu? :nevim: Chce ho po mě, když chci např. vymazat délku hovorů. Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák