Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, tak mě baterka vydrží tak 2 až 3 dny, ale to je tím dotykovým displejem. Ale to je u telefonů s takovým displejem úplně normální. A ještě se mi teda nikdy nestalo, že by nereagoval na dotyk…
Právě C5_03 má rezistivní dotykový displej, takže na něj můžeš ťukat v podstatě čímkoliv, na rozdíl od kapacitních, které reagují na teplo prstů, takže s rukavicema máš smůlu. Co se baterie týče, vždy záleží, jaké funkce v telefonu využíváš. Při bežném provozu (volání, sms) - 3 až 5 dnů.
Marjanka píše:
Luciano, já si ho chtěla dneska koupit dotovaný od Vodafonu a slečna mi ho hodně rozmlouvala. Prý ho měla jako služební a musela ho vrátit, páč vůbec nereagoval na dotyk. Prý se to povedlo, jen když měla zmrzlé (a asi tudíž tvrdé) prsty… Tak nevím…S tím sekáním si nedělám iluze, je to přeci jen model z levnějších…
Mno a ta baterka by mi vadila
Je tu někdo, kdo ho má / měl a může to vyvrátit/potvrdit?Co ale znamená krátká výdrž? Můj muž má HTC a vydrží mu akorát na dobu v práci, jinak pořád nabíjí. Pravda, je už skoro 2 roky staré…
Vech píše:
Právě C5_03 má rezistivní dotykový displej, takže na něj můžeš ťukat v podstatě čímkoliv, na rozdíl od kapacitních, které reagují na teplo prstů, takže s rukavicema máš smůlu. Co se baterie týče, vždy záleží, jaké funkce v telefonu využíváš. Při bežném provozu (volání, sms) - 3 až 5 dnů.
Ono na rezistivní displej můžeš psát klidně bříšky prstů… I když ženské většinou ocení nehty… Kapacitní displej má nevýhodu v tom, že prostě v zimě musíš sundat rukavice, než přijmeš hovor, pokud třeba telefon nemá samostatné tlačítka. Osobně používám kapacitní, protože ten se dává do vybavenějších mobilů, ale musela jsem si pořídit rukavice s odstřiženýma prstama ![]()
Tak jsem si ho koupila ![]()
Baterie zatím v pohodě. Včera ráno nabitá a dnes ještě všechny čárky a to se s ním pořád seznamuju ![]()
Jenom bych se zeptala, kdo ho máte, u jiných Nokií lze nastavit, že pokud vám dojde sms, tak se na displeji ukáže, odkoho přišla. Jde to i u tohoto?
Díky ![]()
zdravim koupila sem si telefon loni v zari hned prvni den se my zacal sam od sebe vypinat probllikne vypne se a zas sam naskoci des… a kdyz to dam na reklamaci tak mi reknou ze jim to neudelalo ani jednou ze si vymyslim fakt nevim co stim…
Ahoj,taky s ním nejsem zrovna nejspokojenější. Na dotyk reaguje jak se mu zachce,občas se sekne,postranní zámek kláves musím mačkat opravdu silou,aby zareagoval,baterie-záleží jak často na něm používám net,ale to je normální… Ale pokud už mám jen jednu čárku,seká se docela dost.
Na druhou stranu,dobře vypadá,má wifi,nestojí moc-a od toho se asi taky vše odvíjí. Takže vlastně za ty prachy..... celkem dobrý.
Dobrý den, mám nový c5 03 (původní jsem měla 5310) a chybí mi to, že pokud chci přidat tón na vyzvánění sms, nejde to. Nabízí to pouze jako tón ke kontaktu nebo k vyzvánění
a co mi ještě chybí je chaoz v hudebním přehrávači - ve staré nokii nebyl problém se přes paměťovou kartu dostat ke svému schématu alb… v nové je to všechno dohromady v miš maš, což je děsné.. dostanete se někdo do paměťové karty přes tu galerii? díky za případné rady
@kasa123 píše:
Dobrý den, mám nový c5 03 (původní jsem měla 5310) a chybí mi to, že pokud chci přidat tón na vyzvánění sms, nejde to. Nabízí to pouze jako tón ke kontaktu nebo k vyzváněnía co mi ještě chybí je chaoz v hudebním přehrávači - ve staré nokii nebyl problém se přes paměťovou kartu dostat ke svému schématu alb… v nové je to všechno dohromady v miš maš, což je děsné.. dostanete se někdo do paměťové karty přes tu galerii? díky za případné rady
Ton k sms si zmenis v nastaveni- obecní- profily a kdyz kliknes na nejakej profil tak se ti v nabidce ukaze upravit. A tam si muzes zmenit ton SMS
@kasa123 píše:
Dobrý den, mám nový c5 03 (původní jsem měla 5310) a chybí mi to, že pokud chci přidat tón na vyzvánění sms, nejde to. Nabízí to pouze jako tón ke kontaktu nebo k vyzváněnía co mi ještě chybí je chaoz v hudebním přehrávači - ve staré nokii nebyl problém se přes paměťovou kartu dostat ke svému schématu alb… v nové je to všechno dohromady v miš maš, což je děsné.. dostanete se někdo do paměťové karty přes tu galerii? díky za případné rady
Na pametovku se dostanes: Menu - Aplikace - Kancelář - správce souborů a tam si ťuknes na tu pametovku. Jinak v galerii mas vsechno, jak v pameti telefonu tak i z pametovky
Tak to mockrát díky za radu, tohle jsem nikde ani v manuálu nenašla, pak mám ještě jeden dotaz - chci si nastavit tón sms. v nastavení profilu mám na výběr z přednast.+ukazuje mi to pouze část co je na paměťovce. Jiný tón mi to nenabízí. Když si tón najdu v galerii, podržím dlouze, nabízí pouze tón ke kontaktu nebo jako vyzváněcí… k sms bohužel nevím jak to tam mám dostat
@kasa123 píše:
Tak to mockrát díky za radu, tohle jsem nikde ani v manuálu nenašla, pak mám ještě jeden dotaz - chci si nastavit tón sms. v nastavení profilu mám na výběr z přednast.+ukazuje mi to pouze část co je na paměťovce. Jiný tón mi to nenabízí. Když si tón najdu v galerii, podržím dlouze, nabízí pouze tón ke kontaktu nebo jako vyzváněcí… k sms bohužel nevím jak to tam mám dostat
Co ho zkusit nachvily presunout na pamet telefonu, nastavit a vratit na pametovku. ![]()
Ještě prosím o radu, kdo C5ku používá na hudbu. Měla jsem 5310 (Xpressmusic) a tam nebyl problém přehrát alba. Přes paměťovku se do složek (alb) sice dostanu, ale lze přehrát pouze 1 skladbu, automatikcy. Přes galerii hudba - tam alba sice jsou a z pamě´tovky se tam vystvoří podle písniček alba sama, nevím, jak to oddělit, když tam mám více alb a chci si pustit pouze konkrétní? V tomto silně tápu… Všechno je tam slité dohromady a to je pěkně na nic! ![]()
Ahoj holky ![]()
mám dotaz, co je zamykací kód a kde ho najdu?
Chce ho po mě, když chci např. vymazat délku hovorů. Předem děkuji ![]()