Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky. Potřebuju poradit. Vím, že tu chodí i chlapi, kteří by o tom mohli něco vědět. Stahuju si některé filmy z netu a když je přehrávám v notebooku, tak mi přes obraz skáčou různé čáry a obraz chvílema bliká. Když si pouštím DVD jak vypálené, tak originál, tak to nedělá. Může to být tím, že si to pouštím přes Windows media player? Pomohlo by stáhnout si jiný prohlížeč, třeba Divix? Nebo stahuju špatnou kvalitu? Stahuju filmy na Ulož to.cz. Poradíte mi? Děkuju moc.
Cau Anabellko,ja to mela taky,stahla jsem JET AUDIO prehravac a uz je to dobry
a jinak KMplayer je taky dobrý..přehráva filmy i s větší hlasitostí ![]()
No blikání obrazu (kolísání jasu) je typicky funkce ochranného prvku originálního DVD, který se projeví při jeho přepálení na prázdné DVD. (Podobně prý funguje kódování u některých satelitních análů…
) Tuhle ochranu měly už některé videokazety VHS. Radil bych tyhle filmy vymáznout, vypálená DVDčka vyhodit a poohlídnout se po příslušném titulu třeba v trafice za padesátikačku. Z doslechu vím o programech, které ten „ochranný prvek“ při zkopírování (před vypálením) vynulují, ale žádný takový program neznám ani nevlastním. Fakt myslím, že je jednodušší koupit originálku za půl sta. Až se omrzí, tak ho případně s pětikorunovou slevou prodat dál.
KM Player zkus.. může to být přehrávačem.. protože pokud stahuješ normálně .avi, tak jinde problém být asi nemůže ![]()
Ahoj-my zase používáme: media player classic home cinema a přehraje absolutně všechno-včetně video záznamů z různých mobilů. A je systémově nenáročnej
Taky mám KM Player. Vyzkoušela jsem toho moc a jako jediný mi tenhle přijde bez chyby ![]()
Doporučuji nestahovat, ale rovnou se dívat: http://www.piratskefilmy.cz/ ![]()
Ještě by to mohlo být kodeky. Zrovna řeším stejný problém odinstalovala jsem všechny kodeky, všechny přehrávače a vyčistila disk od tohoto bordelu. Pak nainstaluju jeden přehrávač (u mě vyhrává BSplayer) a jednu kompletní sadu kodeků.
Další problém může být v grafické kartě (moc stará, slabá) nebu NB mi to také někdy dělal špatný detek mezi monitorem a tělem PC (oběhané zavíraní a otevírání monitoru) - ale to by nedělalo jenom při přehrávání filmů.
Při tomto problému není jednoznačné řešení a chce to zkusit co se dá.
Já mám ten noťas od vánoc, takže moc starý by to být nemělo. No stáhnu nějaký jiný prohlížeč a uvidíme. Moc děkuju
Vyzkoušej i Gomplayer, ten má většinu používaných kodeků v sobě a pokud je to obyč .avičko, tak ti to určitě přehraje.