Jak vybrat notebook?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
27.9.11 12:47

dessie - koli má přesně uhlopříčka cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.11 12:49

Ja mam SONY Pavilion dv6 notebook a jsem spokojena a moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 12:52

Psala jsem ti to, 25 cm, palec je 2,5cm, nemám pravítko, abych to přeměřila, ale podle tohohle převodu to vychází :-) Jinak menší velikost je vážně jen o zvyku, navíc není problém k němu píchnout normální klávesnici nebo i velkej monitor od kompu, pokud máš… Já už se dnes na normálním stolním PC ztrácím, jak mi to přijde veliké a nepřehledné :D
Ale upřímně bych si nic tak drahého neobjednala aniž bych to viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.9.11 12:53

Lidu - a nějaký odkaz prosím, nemůžu ho na zboží nikde najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.9.11 12:56

Já mám taky malý 10ti palcový a jsem naprosto spokojená. Asus 1001Px, kupovala jsem ho na alze loni před Vánoci za necelých 6tis. Používám ho i pracovně a jsem na něm téměř pořád. Píše se mi na něm snad lépe než na velkém a je krásně lehoučký, u těch malých to chce jen vybírat s většími tlačítky aby se na něm pak dobře psalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.11 13:50

http://www.alza.cz/…-d245507.htm

Ja ho mam ale privezeny z USA, kde stal 500 dolaru, coz vychazi na 9tis.korun. Dostala jsem ho jako darek na praci do skoly. Jsem s nim moc spokojena a uzivam ho maximalne :) Jiny bych nechtela. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.9.11 13:58

U těch menších notebooků si dej pozor na malou klávesnici, hůř se na ní píše a nevejdou se ti tam obě ruce, pokud píšeš všema deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
27.9.11 14:01
Laaja píše:
U těch menších notebooků si dej pozor na malou klávesnici, hůř se na ní píše a nevejdou se ti tam obě ruce, pokud píšeš všema deseti.

Já se teda vejdu, ale je pravda, že jsem prcek, tak mám asi i malý ruce :D Mám teda standardní velikost kláves, jen bez číselný části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.9.11 18:42

No tchán má jakýsí malý notebook, fujitsu, a rukama se tam nevejdu a píše se mi fakt blbě. Píšu všemi deseti a na klávesnici jsem se nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
5.10.11 15:18

U mně vede dell :palec: jsem maximálně spokojená, technickým parametrům nerozumím, ale vyhovuje mi! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8petule8
5.10.11 15:18

…jo mám dell latitude D 520 :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20518
8.10.11 15:11

Tak já nakonec koupila ten repas. Prostě levný počítač, ale s parametry standardních noťasů. Mám záruky, pomoc přítele na telefonu (prodejce) … bohužel u mně je situace s nákupem počítače značně dramatická a šest osm tisíc bych dát prostě nemohla …

Takže se začínáme kamarádit a uvidíme. :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.9.12 18:17

Ahojky oživuji diskusi od zítra má být v jednom obchodě ve Zlíně akce sleva všeho o půlku a protože momentálně nemůžu do notebooku investovat víc jak 6tisíc tak jsem se rozhodla zajít se do obchodu zítra podívat podle čeho byste vybíraly nový notebook a kolik je asi tak normální váha notebooku a šířka monitoru v palcích? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.9.12 19:16

Nejběžnější úhlopříčka je kolem 15" a váha kolem 3 kg. Ale vybírala bych i podle procesoru, velikosti disku a velikosti paměti, případně koukala i na grafiku. Jinak bych koukala i na značku, ale předpokládám, že tenhle luxus si, pokud tě neudupou, odpustíš ;)

Jinak pokud si chceš udělat představu, co za ty peníze čekat, tak jukni sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.9.12 19:29

Kromě toho, co psala @kotyk, bych ještě doporučila ověřit si, jak je to se servisem v případě poruchy. Třeba Lenovo většinu servisních zakázek zasílá do Polska, takže i banální oprava může trvat i 2 týdny.
Jako u všeho platí, že značka něco stojí, ale kvalitativní rozdíly jsou nesrovnatelné a ve finále se levné pořízení nemusí vyplatit.
A hlavně se u těch extra levných notebooků ujisti, že součástí dodávky je i operační systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák