Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
prosím o pomoc, holka si hrála na PC a ta spodní lišta je teď vlevo. Co s tím? Předem děkuji.
Klikni na ni pravym - dej vlastnosti - najdi umistění hlavního panelu na obrazovce - a dej dolu ![]()
Klikni pravým na prázdnou oblast hlavního panelu, dej odemknout a pak klikni levým a drž, přetáhni kam potřebuješ a pusť.
Vlastnosti mám, ale není tam umístění panelu. Je tam: uzamknout, automaticky skrývat, zobrazit nad ostatními okny, seskupovat podobná tlačítka, zobrazit panel Snadné spuštění a zobrazit náhledy oken ![]()
Už to mám, normálně jsem to přetáhla. Taková kravina, jste fakt zlaté. Díky.
Obnovuji, dcerka mě šoupla panel na levou stranu, ale ať dělám co dělám, nejde ani přetáhnout myší, nic.
@nataluska Klikni na ni pravým tlačítkem myši a podívej se, jestli neni zamčená. Pokud ano, tak odškrtnout uzamčení a pak buď přetáhnout, nebo změnit nastavení ve Vlastnostech.
@Bersaba díky, byla zamknutá, ale jak se to malé podařilo, to netuším.
Hlavně, že se podařilo
Když mi syn přehodil plochu vzhůru nohama a kurzor jezdil na opačnou stranu než jela myš, tak to jsem byla fakt na nerv, to prostě ručně nespravíš. Pomohla klávesová zkratka, kterou už jsem zapomněla ale při aktivitě svých dětí si ji co nejdříve opět budu muset připomenout ![]()
@nataluska píše:
@Bersaba díky, byla zamknutá, ale jak se to malé podařilo, to netuším.
Prostě má technický talent. ![]()
@nataluska V tom věku si naše prcková už pouštěla melodie na mobilu. Dneska jsou ty děti trochu jinde. ![]()
Mam jednu otázku ja mam tu spodnu lištu tam kde ma byt ale mam podnu aplikáciu a neviem ako mam tu aplikaciu otvorit ked to je pod tím s myšou mi to nejde potiahnut už som zúfali