Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj maminky, chci se zeptat. Přibrala jsem za necelý rok 18 kg, moje doktorka to nějak neřeší. Šla jsem za ní, že chci vyšetření štítné žlázy a napsala mi zadanku na internu. Ještě nemám 18, tak by mě zajímalo kolik budu zhruba platit? Když mi napsala ona zadanku jsem samoplatce nebo jak se to bere?
@SimmSudkovaaaa samoplátce nebudeš, ale překvapila mě, že ta žádanka je na internu a ne na endokrinologii.
Já teda vůbec nechápu proč žádanku. Na krk snad doktorka sáhnout umí a nabrat krev na TSH a fT4 by taky zvládla. Pokud by se jí pak něco nezdálo, tak pak až do odborné ambulance.
@zoy to nevím, když se něco děje tak doktorka mi nevezme ani krev a posílá mě e se vším na internu, s predoperacnim vyšetřením a se vším
@elen-ka bylo mi řečeno, že na interně mi vezmou odběry a pokud štítnou žlázu mám tak až poté na endokrinologii
@SimmSudkovaaaa tak při předoperačním se normálně posílá na internu to nemá se štítnou nic společného. Ono jen podle odběrů se nepozná že se štítnou něco je takže požádej když tak i o sono štítné