Interrupce - můj příběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30332
24.9.18 15:50

Zakladatelko, já bych na potrat nešla. Už ti sem i někdo psal, co třeba adopce? Uděláš někomu velkou radost a pro tebe to bude bezpečnější. Je otázka jestli to zvládneš. Na druhou stranu získáš dalších 6 měsíců na rozhodnutí a pak už to nebude malé nic v břiše, ale opravdové dítě. To že tě teď nemiluje, ale je s tebou rád. Třeba by ho dítě zhouplo k tomu být s vámi a láska by přišla časem. A ono být s někým koho mám rád, i když z něj nejdu do kolen, taky není špatný, neopadá tam pak zamilovanost a může ten vztah být pořád stejně super.
A i když se rozhodneš si mimčo nechat, tak mateřská není nejhorší. Jestli je otec dítěte fajn, tak by tě určitě i fin. podpořil a třeba by jste fakt spolu zůstali a můžete být rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 16:23

Adopci si predstavit neumim. Pokud bych si miminko nechala tak se vsim vsudy. Neumim si predstavit ze bych ho 9 mesicu nosila a pak dala nekomu druhemu. Stejne tak me desi predstava ze bych na to byla sama

• Citovat
  • Upravit
5502
24.9.18 16:31
@Anonymní píše:
Adopci si predstavit neumim. Pokud bych si miminko nechala tak se vsim vsudy. Neumim si predstavit ze bych ho 9 mesicu nosila a pak dala nekomu druhemu. Stejne tak me desi predstava ze bych na to byla sama

Už ho skoro třetinu toho času nosíš :srdce: . Sama na to můžeš být vždycky, nikdo neznáme budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.9.18 16:38
@Anonymní píše:
Adopci si predstavit neumim. Pokud bych si miminko nechala tak se vsim vsudy. Neumim si predstavit ze bych ho 9 mesicu nosila a pak dala nekomu druhemu. Stejne tak me desi predstava ze bych na to byla sama

Ale to dite jiz existuje, tak se k tomu postav celem! Delas, jakoby teprve melo vzniknout! Nosis ho skoro 3 mesice a ted ho kvuli nejakemu nezodpovednemu floutkovi zabijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
24.9.18 16:41

Miminko bych si nechala. O své první jsem ve 12tt přišla a už to bylo cítit, už to bylo miminko. Otec je sobec, matka, vedená láskou, zvládne všechno. Držím palce a posílám sílu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3255
24.9.18 17:53
@Anonymní píše:

tak to das tak ci tak,pokud si ho nenechas :nevim:

jak se nazyva doktor,ktery dela interupce?nejak mi to vypadlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 19:52
@Anonymní píše:
ŘEKNU TI TEĎ něco, co jsem sem psala, mám ženu v okolí, která se chovala podle toho, jak okolí pískalo a přálo si, ne co cítila ona co si přála, pomoci se nedočkala ani od svého manžela, poté se manžílek nechránil ještě jednou a to dítě si nechala, ale to je kapitola o něčem úplně jiném, k věci nyní šíleně lituje interupce, trápí jí to, nedokáže zapomenout a VÍ, ŽE TO BYLA STRAŠNÁ, ALE STRAŠNÁ CHYBA
neboj, jsi silná, zvládneš to, i když je to v tuto chvíli nepředstavitelné, tak my ženy jsme stvořeny toto velké břemeno zvládnout, a finance se pořeší, jen ať tatínek zapojí ruku k dílu a přispěje na mimču, užil si, tak ať se postará ;) ;) , ne, že se necítí, takové typy miluju, užít si, to jo, ale následky neponesu, ať mám bez práce, intrupce je pro mě jednoduší, ale co už cítí, žena to mu je jedno :pocitac: , promin
každopádně máš na to ještě celou nooc, tak přemýšlej :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 19:54
@rozand píše:
Už ho skoro třetinu toho času nosíš :srdce: . Sama na to můžeš být vždycky, nikdo neznáme budoucnost.

ano souhlasím ;) , nechci si ho zakladatelko, stejně ho už miluješ, jen o tom nevíš, opravdu si ho nech, budeš toho pak hroozně litovat věř mi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.18 20:28

No mam celou noc pred sebou, spat se nechystam asi bych ani nezabrala. Je mi moc lito jak se k tomu postavil vzhledem k tomu ze puvodne tvrdil ze to dite chce. Ale muzu si za to sama. Kazdopadne v hlavě mam tolik myšlenek az to pěkné není a mela bych si to srovnat co nejdřív. Ja jsem celou dobu nakloněna spise k tomu si mimi nechat

• Citovat
  • Upravit
30332
24.9.18 20:35
@Anonymní píše:
No mam celou noc pred sebou, spat se nechystam asi bych ani nezabrala. Je mi moc lito jak se k tomu postavil vzhledem k tomu ze puvodne tvrdil ze to dite chce. Ale muzu si za to sama. Kazdopadne v hlavě mam tolik myšlenek az to pěkné není a mela bych si to srovnat co nejdřív. Ja jsem celou dobu nakloněna spise k tomu si mimi nechat

Pokud to bereš takto, tak si ho nech. Do konce života bys litovala toho, že si ho dala pryč. A to nemluvím o tom, kdyby se něco nepovedlo a ty bys pak už děti mít nemohla. Sice se to stává v minimu případů, ale stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
24.9.18 21:04

Nech si ho :) Z toho, jak píšeš, je úplně jasné, že bys toho hrozně litovala. Věřím, že Ti určitě někteří lidi pomůžou. Drž se a hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 21:37

Anonym, ktery si prozil to same

Zakladatelko, byla jsem ve stejne situaci jako ty, takze tady je strucne muj pribeh a jak jsem tu situaci vyresila ja.

Zamilovana az po usi a po par mesicich neplanovane tehotna, dite jsem si prala uz x let pred tim. Otec ditete mi rekl, ze je to moc brzy, ze dite se mnou chce, ale az za par let. Zvazovala jsem uplne vsechno. Adopci a pestounskou peci jsem zavrhla a svobodna matka jsem taky byt nechtela. Sla jsem nakonec s tezkym srdcem na potrat, s pritelem jsme byli spolu jeste dalsi tri roky, ale nakonec jsme se rozesli, kdyz mi rekl, ze si to rozmyslel, a ze dalsi dite uz nechce (mel 2 z predchozich vztahu). Kruta realita, ale stalo se. Nicmene dnes jsem vdana, mam krasne zdrave dite, chtene i tatinkem, a ackoliv jsem si myslela, ze me me rozhodnuti jit na potrat bude pronasledovat, nestalo se tak.

Drzim Ti palce at se rozhodnes jakkoliv!

PS: troufam si tvrdit, ze s pritelem na 99,9% nezustanes, takze res sebe a sve pocity, ne jeho ;) .

• Citovat
  • Upravit
6945
24.9.18 22:23
@Anonymní píše:
No mam celou noc pred sebou, spat se nechystam asi bych ani nezabrala. Je mi moc lito jak se k tomu postavil vzhledem k tomu ze puvodne tvrdil ze to dite chce. Ale muzu si za to sama. Kazdopadne v hlavě mam tolik myšlenek az to pěkné není a mela bych si to srovnat co nejdřív. Ja jsem celou dobu nakloněna spise k tomu si mimi nechat

takže je to vlastně jasné, napiš nám jestli budeš chtít, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
24.9.18 22:34

Než půjdeš na potrat, zkus kontaktovat nějakou organizaci, která těhotným ženám pomáhá, např.:
https://hnutiprozivot.cz/…ime-pomahame
https://hnutiprozivot.cz/linka-pomoci
Utřídíš si myšlenky. Potrat nelze vrátit, a z toho, co píšeš, spíš cítím, že na něj jít nechceš. Mohl by následovat postabortivní syndrom (třeba když žena zjistila, že v době, kdy potrat podstoupila, to nebyl jen „shluk buněk“ - toto může vyplout na povrch třeba i později, až budeš čekat plánované dítě a chodit na ultrazvuky a uvidíš, co všechno miminko v tom či onom týdnu už má a umí, zkrátka potrat je pro mnoho žen psychicky velmi náročný i řadu let poté…). Zkus nějaké organizaci zavolat. Přeji moudrost v rozhodování. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
24.9.18 23:20
@Anonymní píše:

Je to lhář a manipulátor… Jestli půjdeš, tak ho hlavně kopni do zadku.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí