Interrupce - můj příběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
25.9.18 16:34

Není to blbost. Každá se opravdu nezamiluje hned jak počůrá papírek. Mnohé se nezamilují ani bezprostředně po porodu a některé vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
25.9.18 17:01
@terien píše:
Není to blbost. Každá se opravdu nezamiluje hned jak počůrá papírek. Mnohé se nezamilují ani bezprostředně po porodu a některé vůbec.

S tím musím souhlasit. Do počuraného papírku jsem se nezamilovala rozhodně,radost jsem samozřejmě měla. Mám 2 děti a ani po jednom porodu jsem necítila žádný mega příliv lásky. Ta láska k oběma dětem přišla postupně,nikoli hned po porodu nebo ještě v těhostnství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.9.18 17:01

Hned po narození obou dětí jsem měla pocit, že mě potřebují a sestřička, která se stará o dalších pět, možná i deset, dětí jim to naplnění potřeby nedokáže dát.

Fungovalo to i obráceně - potřebovala jsem mít při sobě své dítě/děti, které jsem nosila devět měsíců.

Nevím, jestli je to láska, ale je nezvladatelná potřeba mít své spřízněné duše u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
25.9.18 17:32

@warita takze ve chvili kdyby si zacala potracet, tak by ti to bylo jedno?? on si to obcas clovek neuvedomi, kdyz neni zadny problem, ale kdyz to nezazila nemuze tusit jake to je. Podle toho jak psala zakladatelka, tak se to v ni pralo a prece jen to pro ni nebyl shluk bunek, ale neco vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.9.18 19:17
@Pidulka1991 píše:
@warita takze ve chvili kdyby si zacala potracet, tak by ti to bylo jedno?? on si to obcas clovek neuvedomi, kdyz neni zadny problem, ale kdyz to nezazila nemuze tusit jake to je. Podle toho jak psala zakladatelka, tak se to v ni pralo a prece jen to pro ni nebyl shluk bunek, ale neco vic.

tak o tom zadna, zakladatelka si to nechat chtela, to bylo jasne.

K tve otazce, zadny potrat mi nebyl jedno, obrecela jsem je vsechny. Nastesti to byly jenom takove ty mikrotehotenstvi, kdy jsem potratila v 7tt nejpozdeji. Ale i tak je to cloveku lito, obzvlaste proto, ze v mem veku by se uz nemuselo znova zadarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.9.18 22:27
@Klopotkova píše:
Vím, že pro Tebe je mít dítě, respektive několik dětí téměř vše, pokud to tak nějaká žena nemá, tak přemýšlíš, čím to je a dle Tebe má nějaký problém.
Psala jsem o tom, že do nefunkčního vztahu bych dítě nepřivedla, tím myslím to, kdy se do sebe dva např. nezamilují, nerespektují se, jeden z nich dítě nechce a ten druhý ano, to, že nikde není vše na 100pro je jasné, to nepíšeš nic světoborného.
Já, pokud bych jako velmi mladá žena otěhotněla s nevhodným partnerem bych si dítě nenechala, nebyl by k tomu důvod… nicméně chápu, že někdo to má jinak a chce dítě za každou cenu

Omlouvám se Ti, že vstupuji do Tvoji konverzace s Peterkou. Ale nedá mi to. Ty bys do Tebou popsaného nefunkčního vztahu nemohla přivést děti, ale já (a věřím, že nejenom já) bych v takovém vztahu nebyla schopná žít intimně. (Píšeš nezamiluje se, nerespektují se). Proč teda v takovém nevztahu setrvávat a vůbec do něho investovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.9.18 08:31

Já myslím, že je zbytečný se dohadovat ;) dokud jsem neměla děti, taky jsem byla přesvědčená, že bych s interrupcí neměla problém. Pak se nám absolutně neplánovaně a nečekaně (používali jsme poctivě kondom, nepraskl, nesjel…) podařilo třetí (teď má 14 měsíců) a teď vím, že i kdyby se to stalo znovu, tak bych na potrat jít nemohla… manžel to má stejně. Prostě je to naše dítě, i když ještě není samostatné životaschopný ;)

Zakladatelce držím pěsti a věřím, že nikdy nebude litovat, že si miminko nechala :hug: což se o interrupci podle toho, co psala, říct nedá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 08:47

Ahoj tady zakladatelka. Chci jen dodat ze s otcem v kontaktu jsem a i kdyby se mnou a malym nechtel žít tak vim ze pomůže a bude chtit male vidat, stejne tak i jeho rodina. My spolu mame opravdu dobry vztah i presto ze u nej to láska neni. Radi se mame moc, i proto on sam tomu nadeje dava. Ja teda uz noc ne :D ale on si furt mysli ze to prijde. Neresim nechavam to osudu..Neznamena to ze neni starostlivy nebo ze by byl lhostejny. To urcite ne. Samozrejme i ja si přála mít miminko do úplné rodiny, ale bohužel. To pisu jen proto ze ani v „nefunkcnim“ vztahu se mimi nemusi mit spatne. Urcite zustaneme minimalne přáteli a to neni spatne :) a potratu bych litovala, neodpustila bych si nikdy

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
26.9.18 11:01
@mota píše:
Omlouvám se Ti, že vstupuji do Tvoji konverzace s Peterkou. Ale nedá mi to. Ty bys do Tebou popsaného nefunkčního vztahu nemohla přivést děti, ale já (a věřím, že nejenom já) bych v takovém vztahu nebyla schopná žít intimně. (Píšeš nezamiluje se, nerespektují se). Proč teda v takovém nevztahu setrvávat a vůbec do něho investovat. :nevim:

Tak to by ses divila, kolik žen a mužů žijí v naprosto nevyhovujícím vztahu, já bych takhle taky žít nemohla.

• Citovat
  • Upravit
5808
26.9.18 11:06
@Klopotkova píše:
Vím, že pro Tebe je mít dítě, respektive několik dětí téměř vše, pokud to tak nějaká žena nemá, tak přemýšlíš, čím to je a dle Tebe má nějaký problém.
Psala jsem o tom, že do nefunkčního vztahu bych dítě nepřivedla, tím myslím to, kdy se do sebe dva např. nezamilují, nerespektují se, jeden z nich dítě nechce a ten druhý ano, to, že nikde není vše na 100pro je jasné, to nepíšeš nic světoborného.
Já, pokud bych jako velmi mladá žena otěhotněla s nevhodným partnerem bych si dítě nenechala, nebyl by k tomu důvod… nicméně chápu, že někdo to má jinak a chce dítě za každou cenu

Tak snad pokud vim ze nechci dite, tak neotehotnim… Ja deti chtela, ono najít ideálního partnera jde behem zivota kdykoli, na deti je omezenej cas, tak jsem trochu tu ochranu podcenila… Respektive, cekala jsem problemy az se budem jednou s nekym snazit a nějak me nenapadlo, ze budu tak plodna, ale podstata je, ze jsem mela jasno v tom, ze deti chci a jednou budou… Zakladatelka i jeji partner to meli podobne, tak tam moc nebyl duvod k potratu a ze treba jeste do porodu ten idealni vztah stihnou(dobre, spis ne…), nebo i dost „sesivanych rodin“ stoji na harmonickym manzelstvi a jsou spokojeny veschny deti ze vsech vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí