Interrupce - do kterého týdne se provádí a jaká jsou rizika?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
11.5.13 19:30

No jsem teda zvedava, jak tohle dopadne - zatim je to jak scenar na romanticky film.
Procpak se rozvadite? Jenom tvoje nevera, nebo je toho vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.5.13 19:47

Víš, každá žena, která to neplanovala je že začátku v šoku. Kašli na to, či to dítě je a děj tomu alespoň týden, čas máš. Rozmyslí si to, přemýšlej. Dítětem život nekončí. Na manžela jsi jen zvyklá, je to normální. Napis si popravdě, proč se rozvadis. Každá žena nemusí být matkou, ale vís, že ty to dokážeš bez pozdějších výčitek? Holčička s úsměvem sluníčka, kluk rostak a oba umí obejmout a milovat. Zvládneš to všechno domyslet? Nejsem proti potratům, ale je třeba hodně přemýšlení a zvažování, už to nikdy nevemes zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.5.13 20:12

Dítě je jistý vždy, chlap nikoli. Važ svoje rozhodnutí, může být taky definitivní pro celý tvůj zbytek života, není ti 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NikcaU
11.5.13 20:12

Holky moje, jste moje zlate, ani nevite jak moc… Ted jsem vse rekla priteli, jak to citim, no je moc smutny, ale bere pokud se rozhodnu ze mimco nebude… Holky, dekuji za kazdy z vasich radku, jsou pro me dulezite a cenne… Manzel.. Nevim mozna by me zpet chtel, vsem jsem tak nejak zpusobila sama, ze odesel, citila jsem nejak jakoze mi neco chybi, jak se tomu u chlapu rila, krize stredniho veku?? Chybela mi laska, nebo spise neznosti.. A tak jsem jak pubertak hledala cit jinde a takto to dopadlo.. Zaslouzila bych fakt facku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:35

Jestli to cítíš už teď takhle, vrať se k manželovi. Já tohle zažila taky, hrozný období, šla jsem na miniinterupci, ale měla jsem pak tak šílený stavy, výčitky vůči milenci, že jsem nakonec od manžela stejně odešla, s dvěma dětmi, máme spolu děti ještě další dvě, ale šťastná s ním nejsem. Pokud není manžel alkoholik, vrah, gembler nebo nevím co, neodcházet, snažit se vztah zachránit. Jestli jste spolu byli už nějakou dobu, znáte se, ten druhej nemusí být takovej, jak se Ti teď zdá. Já zjistila až pozdě, jak moc mi manžel chybí a jak jsem ho měla ráda. Jak říká Marie KUrandová v Babičce „až když člověk ztrácí, tehdy cítí, jak měl rád“Škoda že jsme my ženský tak blbý stvoření, ušetřily bysme si spoustu trápení. :,( Rozhodně Ti ale Tvou situaci nezávidím. Snaž se rozhodnout správně. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:53

A teda jak tady píšete, s těma dětma, to je fakt. Nikdy jsem nelitovala, že je mám. Naopak, říkám si, kdybych k němu neodešla, nebyla by tahle dvě úžasná stvoření. A toho, co jsem dala pryč, moc lituju. Myslím na to, co by to bylo, že si taky zasloužilo žít. Zkus to zařídit tak, aby sis mimi nechala. Je to to nejkrásnější v životě. A 10.tyden je teda už na int. dost velký. Bacha na to.

• Citovat
  • Upravit
NikcaU
12.5.13 10:06

No, zkusim se s manzelem sejit, ale rozhodne si myslim, ze jine mimco nez jeho asi neprekousne… Ale moc mi chybi…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 12:59
@NikcaU píše:
No, zkusim se s manzelem sejit, ale rozhodne si myslim, ze jine mimco nez jeho asi neprekousne… Ale moc mi chybi…

zkus to, za to nic nedáš. Pak dej vědět :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 13:16

Život někdy zamíchá karty tak, že se nestačíme divit. V podobné situaci byla moje dcera.Ta na itp šla. Je mladší než Ty, také bezdětná. Těžko radit, vžít se do Tvé situace je těžké. Následky itp nikdy nevíme dopředu, ale skeptická, že už nebudu moci mít děti bych zase tak nebyla. Vše je na Tobě. Vím, že máš v sobě chaos jak to nejlépe vyřešit…Přeji hodně štěstí a potažmo i zdraví, ať se rozhodneš jakkoliv.

• Citovat
  • Upravit
NikcaU
12.5.13 14:34

Holcenky, jedine z ceho mam strach je, ze uz treba miminko nebude… Ale ted proste vim, ze s pritelem miminko ted nechci…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
12.5.13 14:36
@NikcaU píše:
Holcenky, jedine z ceho mam strach je, ze uz treba miminko nebude… Ale ted proste vim, ze s pritelem miminko ted nechci…

máš strach že pak nebude nikdo s kým by jsi ho měla? :think:

• Citovat
  • Upravit
Petuuu
13.5.13 06:12

Je to drsny ale manzel to nikdy nepochopi. pokazdy na tom diteti uvidi zes mu zahnula a zes mela jinyho. bude to mit celej zivot pred sebou a ty taky. znicis jeho i sebe i pritele. vim o cem pisu. bude to jen zlo a driv nebo pozdejc to skonci. jestli chces byt s manzelem tak si udelejte za cas dite a bude to lepsi. tim ze to reknes to bude akorat horsi. ver ze vim o cem pisu. ten muj jeste pritele hledal a udelal mu peklo. tak bacha na telefon maily a vsecko.

• Citovat
  • Upravit
NikcaU
13.5.13 07:15

Bojim se, ze uz nebudu mit nikdy dite… Pokud pujdu na interupci.

• Citovat
  • Upravit
Petuuu
13.5.13 07:37

Nevim jak ti to slo a chapu ten strach. nejaky riziko vzdycky je. cim driv bys sla tim lip. musis proste verit ze to pujde. uprimne neverim ze to manzel da.

• Citovat
  • Upravit
NikcaU
13.5.13 11:03

Otehotneni slo uplne prave az moc lehce… Holky, mozna me nektera odsoudi, ale… Uz mam obvolanou soukromou kliniku a pujdu tam, snad vse pujde jak ma a ja az si vse vyresim, tak miminko prijde tak jak ma a bude v pravy cas.. Dekuji vsem, které mi tu moc pomahaji a radi a hlavne neodsuzuji! :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty