Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@962145 Ja krvacela 5 tydnu, ale rozhodne jsem si interupci dobrovolne nevybrala.Nase miminko se prestalo vyvijet, byla jsem ve 12+4… ![]()
Ahoj všem, jsem v 10tt, jedno dítě mám postižené, autista s mentální retardací a bojím se, abych druhé měla zdravé, protože beru léky na nervy. Uvažuju o interupci, nevím co zvolit, zda to risknout ale představa že i tomu druhému dítěti něco bude je šílená.
@chucky.v radit si netroufnu ale taky máme autistu, prostřední syn těžký autista nejstarší syn a nejmladší dcera jsou zdravé ![]()
@be-rus-ka
Tak musíte brát, že všichni rodiče nejsou stejní jako ty vaše… A na víc v tom může být i více problému, když její přítel není třeba ani trošku zodpovědný, muže to být klidně i feťák, takhle mládým lidem se to stává často, když si nehlídajî při sexu svoji ochranu a kór když užívají drogy… ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahojky poradte mi čo mam delat jsem v patem tydnu a vsihni mi rikaj at jdu na potrat ale nehči jit ale vsihni rikaj jaka je zla situače s penezma a ze ani nenakoupim veči miminku