Interrupce - do kterého týdne se provádí a jaká jsou rizika?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nathalinka
23.11.13 12:32

problem

Ahojky poradte mi čo mam delat jsem v patem tydnu a vsihni mi rikaj at jdu na potrat ale nehči jit ale vsihni rikaj jaka je zla situače s penezma a ze ani nenakoupim veči miminku

• Citovat
  • Upravit
nathalinka
23.11.13 12:35

Ahoj to znam sem v podobne situači

• Citovat
  • Upravit
1
12.6.14 14:33

Jak dlouho se krvaci po prvnim zakroku dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
12.6.14 18:29

@962145 Ja krvacela 5 tydnu, ale rozhodne jsem si interupci dobrovolne nevybrala.Nase miminko se prestalo vyvijet, byla jsem ve 12+4… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.8.14 09:13

Ahoj všem, jsem v 10tt, jedno dítě mám postižené, autista s mentální retardací a bojím se, abych druhé měla zdravé, protože beru léky na nervy. Uvažuju o interupci, nevím co zvolit, zda to risknout ale představa že i tomu druhému dítěti něco bude je šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
31.8.14 13:25

@chucky.v radit si netroufnu ale taky máme autistu, prostřední syn těžký autista nejstarší syn a nejmladší dcera jsou zdravé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.3.18 05:29

@be-rus-ka
Tak musíte brát, že všichni rodiče nejsou stejní jako ty vaše… A na víc v tom může být i více problému, když její přítel není třeba ani trošku zodpovědný, muže to být klidně i feťák, takhle mládým lidem se to stává často, když si nehlídajî při sexu svoji ochranu a kór když užívají drogy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty