Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,mam dotaz konecne jsem dostala prvni menstruaci po revizi,ale je dost silna uz druhy den,menim si ten nejsilnejsi tampon co dve hodiny a to jeste i kolikrat „protecu“je to normální??Dřive jsem mela menstruaci uplne bez potizi.Dekuji za info.
ahojky…ms po revizije velmi silná, je jako po malém porodu…jen me překvapilo že používáš tampon…jen abys nedostala ješte zánet…být tebou vemu vložku, at to pořádne vyteče se vším…druhá ms už bude dobrá ![]()
ja doma pouzivam vlozku ale jsem ted v praci na nocni takze mam tampony ale zitra teda vemu vlozky.mela jsem strach aby treba neco nebylo spatne.
Bud v klidu ja to měla taky tak a ta druhá je opravdu slabá alespon u mě. Taky mě to vyděsilo myslim ta prvni menstruace.
ahoj holky,mě došla ms 7týdnu po revizi a měla jsem ji jen 2dny a to mi ještě dr musela dát injekci na vyvolání,je mi to nějaký divný když tu čtu že jste ji měli hodně silnou..
Me MS dorazila 36 den velice slabá a teprve treti den se to rozjelo ale intenzita cca stejná jako normálně,jen víc bolel podbřišek.
Dobrý den,
já se omlouvám ještě se tu neumím moc orientovat, ale ptám se na to ještě i ve Vaší sekci ( první jsem se ptala v sekci - zamlklé těhotenství. 7.5.2010 to byl 6 týden po revizi mám bolesti v podbříšku, ale menstruace se zatím nedostavila je to normální? Děkuji
Těžko říct co je normální
Ale ms po revizi by se měla dostavit nejpozději do 6 týdnů. A i pokud tě bolí v podbřišku a do pár dnů se ms nedostavila, určitě by sis měla zajít za dr. minimálně proto aby ti píchla něco na rozjetí té ms.
Děkuji. Já jsem se také tak rozhodla. V pondělí jdu k lékaři a uvidím.
Já by jsem strašně moc chtěla, protože by jsem ráda se znovu začla snažit o mimčo.
A jak dlouho jste krvácely po revizi (nemyslím MS)? Jde mi o revizi po porodu, když tam něco zůstane, ne v souvislosti s potratem.
5.týdnů si krvácela?Mně bylo řečeno,že do 2 týdnů by to mělo ustat, jinak to není OK…A měly jste i nějaký bolesti?
Jo, bolelo mě trochu v podbříšku, možná to nebylo o.k., ale doktorka mi dělala kontrolu, nezdálo se jí to, ale nechala mě být, kdybych měla nějaké problémy, že mám přijít, nakonec to všechno ustálo.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.