Síla prvni menstruace po revizi

3138
13.4.10 21:11

Síla prvni menstruace po revizi

Holky,mam dotaz konecne jsem dostala prvni menstruaci po revizi,ale je dost silna uz druhy den,menim si ten nejsilnejsi tampon co dve hodiny a to jeste i kolikrat „protecu“je to normální??Dřive jsem mela menstruaci uplne bez potizi.Dekuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
13.4.10 21:24

ahojky…ms po revizije velmi silná, je jako po malém porodu…jen me překvapilo že používáš tampon…jen abys nedostala ješte zánet…být tebou vemu vložku, at to pořádne vyteče se vším…druhá ms už bude dobrá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.4.10 21:42

ja doma pouzivam vlozku ale jsem ted v praci na nocni takze mam tampony ale zitra teda vemu vlozky.mela jsem strach aby treba neco nebylo spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.5.10 16:16

Bud v klidu ja to měla taky tak a ta druhá je opravdu slabá alespon u mě. Taky mě to vyděsilo myslim ta prvni menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
9.5.10 13:46

ahoj holky,mě došla ms 7týdnu po revizi a měla jsem ji jen 2dny a to mi ještě dr musela dát injekci na vyvolání,je mi to nějaký divný když tu čtu že jste ji měli hodně silnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
11.5.10 12:24

Me MS dorazila 36 den velice slabá a teprve treti den se to rozjelo ale intenzita cca stejná jako normálně,jen víc bolel podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petkamo
12.5.10 07:56

Kdy očekávat menstruaci po revizi

Dobrý den,
já se omlouvám ještě se tu neumím moc orientovat, ale ptám se na to ještě i ve Vaší sekci ( první jsem se ptala v sekci - zamlklé těhotenství. 7.5.2010 to byl 6 týden po revizi mám bolesti v podbříšku, ale menstruace se zatím nedostavila je to normální? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
10120
13.5.10 21:39

Těžko říct co je normální :) Ale ms po revizi by se měla dostavit nejpozději do 6 týdnů. A i pokud tě bolí v podbřišku a do pár dnů se ms nedostavila, určitě by sis měla zajít za dr. minimálně proto aby ti píchla něco na rozjetí té ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petkamo
14.5.10 13:43

Děkuji. Já jsem se také tak rozhodla. V pondělí jdu k lékaři a uvidím.
Já by jsem strašně moc chtěla, protože by jsem ráda se znovu začla snažit o mimčo.

• Citovat
  • Upravit
Cundr1
26.3.12 22:47

Někdy to trvá i 8. týdnů než se menstruace dostaví.

• Citovat
  • Upravit
1270
26.3.12 22:51

A jak dlouho jste krvácely po revizi (nemyslím MS)? Jde mi o revizi po porodu, když tam něco zůstane, ne v souvislosti s potratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cundr1
26.3.12 22:57

Já osobně 5 . týdnů.

• Citovat
  • Upravit
1270
26.3.12 23:08

5.týdnů si krvácela?Mně bylo řečeno,že do 2 týdnů by to mělo ustat, jinak to není OK…A měly jste i nějaký bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cundr1
27.3.12 19:18

Jo, bolelo mě trochu v podbříšku, možná to nebylo o.k., ale doktorka mi dělala kontrolu, nezdálo se jí to, ale nechala mě být, kdybych měla nějaké problémy, že mám přijít, nakonec to všechno ustálo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty