Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer ženy,moc se omlouvám,že píšu sem,ale už jsem tak zoufalá snad mě omluvite.S nynějším přítelem se snažíme půl roku o mimco.Min týden jsem zkoušela dom.test vždy ob 2dny a oba vysli pozitivní.Super radovala jsem se.Ale k doktorovi jsem se chystala až příští tyden,kvůli praci.O vikendu jsem potkala svého bývalého a skončili jsme spolu v posteli(vím,ze jsem blbostí,nebojte svědomí mi samo dává docela cocku.)Jsou testy na doma opravdu spolehlivé?Čekat mimco s byvalim opravdu není to co bych si přála.Poraďte mi prosím co s tim.
Doufam ze chapete anonym. Mam dost intimni problem, zapacham tam dole. Nechci abyste mysleli ze jsem nejaka spina, sprchuji se kvuli tomu trimrat denne. Ciste pradlo je samozrejmost. Ale. proste kdyz, si, sednu, roztahnu nohy tak se citim i pres kalhoty
je mi takova hanba. Nic.me ale nesvedi, nepali. Mel nekdo neco podobneho? Stydim se pred gyndarem. Nevim jak mu to rict… ![]()
Ahoj, to bude určitě zánět. Pálit ani svědit to vůbec nemusí. Zašla bych na gyndu… ![]()
Vůbec se nemusíš stydět, od toho ten doktor je, aby tě vyléčil. Nebudeš první ani poslední, pro něj je to denní chleba… ![]()
Nemáš novou HA? nebo nějaké nové léky? Jinak bych si určitě udělala výplach denně rosalginem a zakoupila volně prodejné vaginální čípky Gyntima nebo Gyno-pevaryl je toho spousty co si můžeš zakoupit.Po té určité nepoužívat slipové vložky!!!ty to ještě prihorsí. Pokud by nic nezabralo, tak jediné gynekolog. Ještě doporučuji mýdlo intimní saforelleje super!!! Určité s tím ale něco dělej!
Já zase bez jiných problémů NEdoporučuji si sama ordinovat Gynopevaryl a jiné věci na zavádění. Zbytečně si ještě rozházíš poševní pH a to teprve můžou nastat intimní problémy v pravém slova smyslu ![]()
Na gyndu si ale zajdi, do té doby bych vydržela o sprchách ![]()
Nemůže to být třeba zarostlý chloupek,jak se holíš,že Ti zarostl trošku pod kůži? Kukni zrcátkem a pokud je to ono,jen pinzetkou podzvedni.Nebo to může být i ze zimy,teď nevím jak se tomu říká. Záleží jakou to má barvu,jak je to velké,či tvrdé? Na pohotovost určitě ne,tam by se Vám vysmáli