Znamínko na intimních místech

Anonymní
15.11.18 21:02

Intimní otázka děkuji

Ahoj holky omlouvám se za anonym, ale je to malinko citlivá otázka.
Dnes jsem se po 9 měsících oholila přirození na prozbu manžela. Neholila jsem se tak dlouho jelikož jsem měla problémy zdravotní. Všimla jsem si po holení pigmentové skvrny na pahorku v tom zahybu jakoby nad klitorisu ( nevím jak to lépe popsat) mě se nezdá hladké manžel tvrdí že je a že je to pigment. :think: je pravda že to místo jsem za posledních 9 měsíci často mazala buď Calciovou masti, Infadonal a ještě Framykoin měla jsem blízkosti toho pigmentu atlak ktery jsem praskla. Mám pelášit a objednat sena kožní a nebo to může být po těch masti? Manžel tvrdí že i tam se může udělat pigmentova skvrnka je asi 3 mm široká možná ani to ne není tmavá je světle hnědá. Nevím jak je tam dlouho 9 měsíců bez holení :oops: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
15.11.18 21:04

Muze to byt i HPV pokud je ti vystouple, konzultovala bych s gynekologem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 21:10

@Yopii
Děkuji HPV si nemyslím před 10 lety dvě konizacie test HPv negativní a stejny partner. Jo a věrnost zaručena manžel je o 30 let starší .

• Citovat
  • Upravit
220
15.11.18 21:19

To že je o 30 let starší, rozhodně nezaručuje věrnost. Nechci kazit iluze, ale o věku to rozhodně není. A s tou skvrnkou bych si zašla, nejdřív na gyndu a pak co doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.11.18 21:22

Muze to být pigment. ale pro klid se poptej na gyndě.
Věk není záruka věrnosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 21:23

@Katjerina
Děkuji v tomhle případě ano manžel má 68 už v plném důchodu a k tomu bou žel i zdravotní problémy. :,( .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.18 21:27

@atominnka
Děkuji mohu se objednat až po neděli zítra tam není. Můj gynekolog bere bez objednání jen akutky což tohle asi není. Jelikož má dvě ordinace předpokládám že termín dostanu za 14 dní :roll:

Manžel je 5 let doma a ve země nemůže opustit byt špatná chůze proto jsem si jistá. Jinak souhlasím na věku nezáleží

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.18 21:28

Omlouvám se za překlepy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.18 21:46

Tohle musím napsat :lol: manžel nasadil brýle velikost údajně necelé dva mm jednoznačně prý pigment a uzavřel to větou také mám pigment na přirození :mrgreen: . Zkusím zavolat jak na gynekologii tak na kožní asi, ale naše kožní má dlouhé lhůty na objednání. :zed: .

• Citovat
  • Upravit
88
15.11.18 21:53

Radsi bych si to taky overila na gynekologii asi prvne. Jak jde o nejake hormonalni pohlavni veci prijde mi to stejne nebezpecne jako se zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 21:56

@Adulika
Děkuji určitě se po neděli objednám ;) jistota je jistota to je pravda.

• Citovat
  • Upravit
921
15.11.18 22:17
@Anonymní píše:
@Adulika
Děkuji určitě se po neděli objednám ;) jistota je jistota to je pravda.

HPV, ktere se ukaze navenek se pry v krvi neukaze, ale nevim :nevim: respektive ukaze se to v dany moment, ale to neznamena, ze ted neni (10 let je dlouho)… navic to neber tak, ze by to bylo neverou, ale ma nas to spousty (uvadi se tusim az 80%) a nakazlivost neni jen pohlavnim stykem (proste bradavice) ani nemusime vedet a muze se to objevit i po letech, kazdopadne gynekolog si s tim poradi a muze to poslat i na histologii, takze bych se netrapila s kozni, ale oznamila to tam, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.18 22:23

@Yopii

Děkuji nechám to skontolovat ;) je pravda že už nějaký ten rok mám pigmwntovou skrvnu na kliktorisu z boku. I mezi srydkymi pysky mám pigmentové skvrny, Alena paharku mě to překvapilo. Jen jedna malá :zed:

• Citovat
  • Upravit
921
15.11.18 22:27
@Anonymní píše:
@YopiiDěkuji nechám to skontolovat ;) je pravda že už nějaký ten rok mám pigmwntovou skrvnu na kliktorisu z boku. I mezi srydkymi pysky mám pigmentové skvrny, Alena paharku mě to překvapilo. Jen jedna malá :zed:

Je to moribundus, ale nic si z toho nedelej, mi se to taky udelalo, tak se gynekolog koukl, seskrabl a poslal na histologii… no ani mevim poradne co to bylo vlastne, protoze pry je to v pohode a ma to kazdy a tim to prozatim hasne :lol: tak si vyvozuju ze to bylo asi ono :nevim: mela jsem dve vedle sebe taky na pahorku (na tom oblouku)… sestricka me hned uklidnovala, ze vetsina si toho ani nevsimne a ma to fakt skoro kazdy a neni to, ze bys byla promiskuitni atd. Pry jak bradavicky co se muzou udelat na krku, tomu nezabranis :nevim: uz vubec kdyz to neni jen z pohlavniho styku a kondom na to nezabira… Kdyz se kouknes na statistiky tak masakr… no od te doby mam klid :lol: ale snad to bude jen pigmentovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.11.18 22:32

Jen dedukuji možná mi dají holky za pravdu. Pigment se může udělat kdekoliv takže ani intimní partie nejsou výjimkou. A co si budeme vykládat tam dole to bývá běžné že buď ženám stmavne nebo sem tam nějaký pigment. :zed: můžou za to hormony, holení, i drobné ranky a pokud je citlivá kůže je to hned. Je spousta faktorů co to ovlivňují. Syn je náchylný na pigment, znaménka každý rok kontrola na kožní do životně. Rizikový pro melanom :,( . Co vím od lékařky tak pokud znaménko zmneni. Barvu je trhavy tvar a velikost víc jak 5 mm šup k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí