Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkus horcikovy olej,krasne se vstrebava oproti lekum.Mazu par kapek 2× denne (do podkolenni jamky a loketni jamky).Recenze na 1.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co vám pomaha na tetanii a zhoršuje se vám tetanie při menstruaci?:)) Jaky horcik je nejlepsi v jakých dávkách atd.. dekuji za rady..
Ahooj, zrovna jsem na to chtela zalozit diskuzi..vcera jsem dostala silnou menstruaci a mam uz druhy den pocit, jak bych mela umrit..unava, malatnost, brneni, uzkost, bolest hlavy, celkove hnusny pocit o tele..no des..dala jsem si magnosolv a brufen a sla si lehnout..ale vcera vecer jsem si na spani musela dat po dlouhe dobe neurol, proroze mi zacal brnet jazyk, mravencit ruce a bylo mi celkove hrozne..jak se to projevuje tobe a co ti pomaha?
@Helen123456 ahoj nepomaha mi prave horcik nejak extra takže proto se ptam ostatních co pomaha za typ hořčíku atd.. mam brneni rukou a obliceje plus závratě, jak jsi na tom ty s hořčíkem a stavama?:)) ![]()
Prave na to mi krasne zabral-mela jsem na prave ruce necitlive prsty,konecky prstu,a tim,jak jsem se prave pravou rukou mazavala,je po par tydnech po necitlivosti.U noh to trvalo dyl,ale taky zabira. ![]()
@dyňa Dnes jsem poprvé olej vyzkoušela, je normální že mě po tom pokožka lehce svědí??:))
Je to normalni,pise se o tom.Mne nic nedela,nestipe,ale kdyz jsem ho mazla na nohu 10lete dceri,zacla rvat a brecet.Mladsi dceru nestipal.Nejlepsi je aplikovat po koupeli,po sprse,lip se vstreba.A treba jen pod kolena a do loketnich jamek.Na dlanich ho nemam rada,jakoby lepi,takze si ho po chvilce umyju.
Mně teda olej pálí naprosto děsně. Takže dlabu v tabletkách, banánech, maku, kakau a hořké čokoládě. Když jsem naládovaná hořčíkem a nezabírá, tak přihodím vápník (stává se mi to párkrát za rok, že hořčík „nefunguje“).Tělo prý hořčík nedokáže zpracovat, když nemá dost vápníku. ![]()
Můžu poradit hořčík, vápník a draslík v jedné tabletě, která se z těla nevylučuje a 80 % zůstává v organismu i když jsem zkoušela vše, tady to mi zabralo a dnes jsem fit
Ahoj holky, co vám pomaha na tetanii a zhoršuje se vám tetanie při menstruaci?:)) Jaky horcik je nejlepsi v jakých dávkách atd.. dekuji za rady..