Intragastrický balon

106
8.8.23 20:40

Intragastrický balon

Ahoj holky,
Jen mě tak zajímá, zda měla některá Intragastrický balónek v žaludku a kolik jste zhubli?

Teď plánuji mimčo, ale pak bych do toho chtěla jít, tak si zjišťuji informace.

Prosím, neptám se na zdravý životní styl, ten se snažím držet, ale marně. Jsem závislá na čokoládě 😂

Děkuji moc za odpovědi :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8040
8.8.23 20:54
@Haley30 píše:
Ahoj holky,
Jen mě tak zajímá, zda měla některá Intragastrický balónek v žaludku a kolik jste zhubli?

Teď plánuji mimčo, ale pak bych do toho chtěla jít, tak si zjišťuji informace.

Prosím, neptám se na zdravý životní styl, ten se snažím držet, ale marně. Jsem závislá na čokoládě 😂

Děkuji moc za odpovědi :mavam: ;)

Tak čokoládou přežereš i ten balónek, ta tolik místa nepotřebuje, jako kachnička se šesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.8.23 20:59
@rmot píše:
Tak čokoládou přežereš i ten balónek, ta tolik místa nepotřebuje, jako kachnička se šesti :)

Měli by to přestat vyrábět 😂 no vážně. Snažím se jíst zdravě, pohybu mám dost, ale pak začnu prasit a je to zase na začátku 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
8.8.23 21:07
@Haley30 píše:
Měli by to přestat vyrábět 😂 no vážně. Snažím se jíst zdravě, pohybu mám dost, ale pak začnu prasit a je to zase na začátku 😂

Hlavně záleží na tom, čemu říkáš čokoláda ;) Pokud by to znamenalo si občas dát kostičku opravdu kvalitní čokolády, tak se tak moc nestane. Ale jestli vdechneš párkrát za den tabulku palmového tuku s cukrem a troškou kakaa, co se u nás prodává pod názvy mléčná čokoláda, tak to postavu nemůže jít udržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.8.23 00:47

Tak určitě to není jen o čokoládě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.8.23 11:00

Balon nedoporucuji… mela jsem ten vstrebatelny, celou dobu jsem jen zvracela, prvni dny sem se o dite nemohla ani starat jak mi bylo zle, hubnuti jen diky zvraceni a nyni to mam stejne vse zpet, dostanes jidelnicek…takze stejne je to dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková