Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím maminky, potřebovala bych nutně pro známou sehnat invalidní vozík. Ráda bych se zeptala zda někdo nevíte kde sehnat? jedná se o úraz takže kupovat ho je zbytečné, potřebovala by ho na dobu nezbytně nutnou (měsíc?) lze někde zapůjčit? víte přibližně cenu?
Děkuji za všechny odpovědi
@werunkaw123 nevím jestli poradím, ale nám ho nabízeli na půjčení v nemocnici, ale je to už hodně let ![]()
@Melody 4 @Ginuš Díky holky tak tam ráno zajedeme… nevíte zda musí ona semnou? nebo to vydají i mě? asi ne co ![]()
Teď jsem vygůglila článek a Halina Pawlovská si invalidní vozík zapůjčila v nemocnici. „Platím za jeho půjčení dvacet korun denně. Už mě stál 420 korun,“ dodala se smíchem Halina
@werunkaw123 píše:
@Melody 4 @Ginuš Díky holky tak tam ráno zajedeme… nevíte zda musí ona semnou? nebo to vydají i mě? asi ne co
Já bych tam zkusila zavolat. Lepší než manipulovat s nemocným
@werunkaw123 tak to nevím, jedině zkusit zavolat a kdyžtak sebou vzít papíry - a nebo se s nima domluvit, že je tam mají a vyhledají si to podle RD - pokud jí tam ošetřovali ![]()
@werunkaw123 píše:
@Melody 4 @Ginuš Díky holky tak tam ráno zajedeme… nevíte zda musí ona semnou? nebo to vydají i mě? asi ne co
Propouštěcí zprávy by na to měla mít. Mě ho půjčovali hned při odjezdu z nemocnice. Ideálně v nemocnici kde byla na ošetření.
Díky… zprávy bych vzala a zavolat asi budu muset ráno jelikož tady mi to už hodinu nikdo nebere
to jsem potřebovala i vědět kombinaci léků zda může, ale tady to prostě nikdo nebere ![]()
@werunkaw123 Centrum pro zdravotně postižené v Liberci http://www.czplk.cz/…ce/index.php?…
@werunkaw123 Nevím odkud jsi, ale my si ho v Praze půjčovali ve zdravotních potřebách - nepotřebovali k tomu vůbec nic, jen občanku. Stálo to asi 200 na týden a chtěli dopředu zálohu (myslím, že 1000, to už si nepamatuju..)