Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@cecil7 píše:
@Glumi cituji: Ona: Penize budu dnes vkladat na ucet. O zadny podvod se nejedna. Taky rano sem vse nahlasila na policii za omezeni lidske svobody a take co pisete na forum emiminka ze vse date do zprav. Vyte ze je to tresne omezeni lidske svobody. Podlozila jsem dukazi na policii. Pleny vam ale zedelate ze me dovodnika to si nedam libit protoze nejsem. Ze tady nekde radi podvodnik to neni ma vec ale zeme ho delat nikdo nebude. A o to se postaram.
Já: a pokud se nejedná o podvod tak jak vysvětlíte že jste včera nedorazila předání plen? a proč neberete telefony?
Ona: Proc jsem nedorazila protoze jsem byla na policii na vyslechu. Protoze tady radi mega podvodnice a vy ji ze me delate. Ale policii vydela me plyni a tak faktury a tak dale. Proto radci nechci zadny obchody abych kvuli jine zenske nemela problemi a taky jsem podavala tresne oznameni.
@cecil7 píše:
@Glumi no já se na osobní převzetí dohodla a vše bylo až do včerejška ok…
Na osobním předání se s ní dohodlo určitě několik desítek maminek (podvodnice se sama odhalila, když napsala, že jsem v pořadníku - přede mnou je spousta dalších). Najde se však jeden jediný člověk, jemuž pleny předala? O jakých fakturách se zde mluví? Copak takový podomní prodejce, jež si smlouvá kšefty z ruky do ruky rozdává nějaké faktury? ![]()
No uvidíme, ted se paní omluila a prý odpoledne budou peníze na účtu…asi jsem naivní ale já jí snad věřím ![]()
@cecil7 píše:
No uvidíme, ted se paní omluila a prý odpoledne budou peníze na účtu…asi jsem naivní ale já jí snad věřím
Jen aby byly všechny peníze zpátky na účtech ![]()
@Gina108 píše:![]()
![]()
mazeeec
a ta gramatyyyka
![]()
![]()
Žádné peníze bych zásadně dopředu na cizí a hlavně neověřený účet nezaslala. A co paní, jež dala podvodnici negativní hodnocení a napsala, že jí okradla o 47000,–Kč?
Je to opravdu mazec
. Domickaaa by se mohla živit psaním telenovel - Chozé nepřijel ![]()
Tak už se klepu strachy, že nás tady policie zatkne, že jí neprávem urážíme! Prej že není podvodnice? A co tedy je, když si dává inzeráty, nechá si za zboží zaplatit a pak zboží nedodá nebo dělá „mrtvého brouka“, holky, já bych to dala na policii nebo aspoň do televize… to je fakt vrchol! ![]()
To vypada na cizince.. Takhle snad nikdo nemuze mluvit a psat ne?! ![]()
Že by vzkaz ze záhrobí:
Jestli uzivatelka glumi ma problem tak jeji jmeno mam a jestli chce tak ad jde na polici ale ja jsem nikoho neokradla a mam uz toho dost jejich kecu asi nema nic jiniho na praci nez sedet na prdeli u kompu to ji vzkazte. A to je me odvinuje za podvodnici tak to je taky tresne.
Ano, mám problém s lidmi, jež klamou poctivé lidi. Když ze sebe někdo umí udělat Misikulu a vzápětí Domicku s třemi A, může nám sdělit i jeho pravé jméno. Poctivý prodejce ho totiž inzeruje ![]()
Pokud jde o nesolidní chování, boj s ním stojí za všechen čas!!!
@Glumi to ti ještě dáma napsala? a co, už tě kontaktovali policajti?
taky bych řekla, že takto se poctivý prodejce nechová… a že už jsem toho sama prodala a nakoupila přes inzerát dost!
@tyna.andilek píše:
@Glumi to ti ještě dáma napsala? a co, už tě kontaktovali policajti?taky bych řekla, že takto se poctivý prodejce nechová… a že už jsem toho sama prodala a nakoupila přes inzerát dost!
Ano, už mě kontaktovala policie. Prý, že si pro paní brzy přijdou
![]()
@Glumi takže ona si fakt byla stěžovat na policii? a evidentně jí to nesežrali co… zrovna zkoušim psát do Novy, protože mě tohle jednání fakt vytáčí… ![]()
@tyna.andilek s tou Novou bych počkala do zítra, paní slíbila že peníze odpoledne vloží na účet…
@tyna.andilek píše:
@Glumi takže ona si fakt byla stěžovat na policii? a evidentně jí to nesežrali co… zrovna zkoušim psát do Novy, protože mě tohle jednání fakt vytáčí…
No o tom zcela jistě pochybuji
. Jedině, že by tam chtěla rovnou i na pár měsíců či let zůstat
![]()
@cecil7 tak uvidíme, ale moc tomu nevěřím… jedině že by jí policajti zmáčkli… my jí tady osočujeme, při tom vlastně vůbec neznáme ani její pravé jméno… ![]()
Holky,
v jednom však měla prodejkyně pravdu. Ztratila jsem s ní už hodně času. Je legrační, když vám to vyčítá člověk, jež u PC nelení prodávat vzduchoprázdno celé 3 dny, a to od božího rána až do noci ![]()
Pomoci všem, jež to potřebují, nelituji ![]()
Všem poctivcům držím palec
Občas sem nakouknu
Doufám, že takový hyenismus nezůstane nepotrestán ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat