Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo? Potřebuji s něčím poradit a jak to řešit
Nechodí vůbec upozornění z facebooku a youtube se to jen zobrazí ale bez tonu i když to je nastavené. SMS a mail chodí jak je nastavené. I jiné aplikace jsou ok tak proč tyhle dvě nefungují jak ![]()
Zkus to vypnout a restartovat tel, někdy to zlobí. Jestli to nepomůže, tak aplikace odinstaluj, nainstaluj, a zkus to znova nastavit.
@Markéta80 mám iPhone 12 pro a toto nebude mobilem, ale aplikacemi, aplikace smaž a znovu nainstaluj.
To už sem udělala několikrát a nic. Youtube sice přijde jenže bez zvuku
Facebook nechodí vůbec který ale až zas tak neřeším. Jinak vše funguje super. Kdyby to nechodilo vůbec ale proč to přijde ale bez zvuku?
@splendis právě že jo. Na android to chodilo vše dobře. Na youtube když zatrhnu ještě aby se posílal denní přehled tak ten se zvukem přijde, ale jinak se to jen ukáže na telefonu ale já to zjistím až když se náhodně na telefon kouknu.
@Markéta80 píše:
@splendis právě že jo. Na android to chodilo vše dobře. Na youtube když zatrhnu ještě aby se posílal denní přehled tak ten se zvukem přijde, ale jinak se to jen ukáže na telefonu ale já to zjistím až když se náhodně na telefon kouknu.
To je divný, musíš mít někde něco vypnutýho ![]()
@arinecka ale kde? To by ani z jiných aplikací nešel zvuk a ty fungují.
@Markéta80 píše:
@arinecka ale kde? To by ani z jiných aplikací nešel zvuk a ty fungují.
Tady to mas spravne nastaveny?
@Markéta80 píše:
@arinecka u banneru mám trvalý a náhledy-vždy.
A ty zvuky tam máš zapnutý?
@arinecka jasně že jo. Já to už řešila i přes Apple a že vše mám správně. Asi zkusím ještě odinstalovat a zase nainstalovat. V prodejně si nejsem jistá že s tím poradí
. Na androidu to chodilo vše, i když je fakt že to taky nešlo a po aktualizacích ok. Tady aktualizace nejde, píše to e je nejnovější verze. Prý youtube blbne, ale proč to přijde ale bez pípnutí? manžel říkal že zlatý tlačítkový ![]()
@Markéta80 píše:
@arinecka jasně že jo. Já to už řešila i přes Apple a že vše mám správně. Asi zkusím ještě odinstalovat a zase nainstalovat. V prodejně si nejsem jistá že s tím poradí. Na androidu to chodilo vše, i když je fakt že to taky nešlo a po aktualizacích ok. Tady aktualizace nejde, píše to e je nejnovější verze. Prý youtube blbne, ale proč to přijde ale bez pípnutí? manžel říkal že zlatý tlačítkový
Tak to bude asi optavdu chyba u youtube, s tím se nedá nic dělat. No jo, můj chlap taky nemá rád dotykáče, nemá na to nervy
Já bych teda jinej než iphone nechtěla, šlape jak hodinky, neseká se, je to rychlý, zabezpečení taky fajn, samé plus ![]()
@arinecka jinak vše paráda, fotky to dělá fakt pěkný. Večer zkusím odinstalovat, večer teda má přijít upozornění na video tak počkám a pak zkusím odinstalovat. restart děláš přes co? Nebo jen vypnout a zapnout?
@Markéta80
Prvně stiskněte a pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti.
Poté stiskněte a pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti.
Nakonec podržte boční tlačítko do té doby, dokud se zařízení nerestartuje.
Celý tento proces, při kterém pracujete se třemi tlačítky, byste měli provést v co možná nejkratší době. Vynucené restartování mimo jiné dokáže vyřešit situace, ve kterých nefunguje nějaká součást vašeho telefonu, třeba Face ID, reproduktor, mikrofon, apod.
Takhle ![]()