Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim..jste nekdo vlastnikem tohoto telefonu? Jakm moc jste spokojeni. Potrebuji ho bud vymluvit nebo naopak. ![]()
Popravde… Pritel si ho ted koupil, ja mam 6ku uz rok.. A mezi tim snad zadny velky rozdil neni,… V designu uz vubec.. Stejne jsem nevic byla spolojena s 5kou:/ tohle uz je celkove moc velky a vypada to jak samsung. Pomrvili to
Ja mam samsung…ale vdichni dobre vime..jak android za cas funguje…uz bych na ten trl. nejradej slapla..ale jeste nemuzu
a co se velikosti tyce… prave proto se ptam na ten 6 plus. ![]()
Mam 5s a idealni. Muz ma sestku a je zbytecne velika. I jemu se blbe drzi. Takze za me ne.
Android nikdy vice
@Pampelinka tak jestli je pro Tebe velikost ok, tak 6 a 6s jsou super oba, u 6s je novinka, ze lze ovladat nejen poklepem na display, ale i ruznym tlakem. To je asi vsechno, nebo alespon o jinem zlepsovaku oproti klasicke sestce nevim…
Ja mam klasicke 6plusko a jsem naprosto spokojena. Muz ho ma taky a jemu zase vice vyhovoval Samsung. Za me Android uz nikdy, ale kazdemu vyhovuje neco jineho. 6S ma akorat to ovladani tlakem, jinak je stejna a vzhledove uplne.
Já mám 6 a s velikostí jsem spokojená k přesto, že mám drobnější ruce. Manžel má 6plus a zdá se mi pro ženskou už moc velká.
@Sabinka píše:
Já mám 6 a s velikostí jsem spokojená k přesto, že mám drobnější ruce. Manžel má 6plus a zdá se mi pro ženskou už moc velká.
6 a 6s jsou stejny
@Berousik píše:
6 a 6s jsou stejny
Nějak nerozumím… O 6s jsem nepsala… Nebo jsem mimo?
@Sabinka píše:
Nějak nerozumím… O 6s jsem nepsala… Nebo jsem mimo?
no nepsala, mimo jsem já, promiň
![]()
Holky..nehadejte se
ja chci to plusko…jelikoz mam rada velke telefony
a uz si pro nej na vecer jedu..tak se moc tesim. ![]()
@Berousik ok, tak to jsem ráda, já jsem teď totiž mimo docela často… ![]()
@Pampelinka tak ať jsi spokojená!