Tablet za tisícovku až dvě :)

2926
29.10.15 19:37

Tablet za tisícovku až dvě :)

Ahoj,
vybírám dárky pro neteře (jsou tři) a napadlo mě, že jim místo kravin koupím tablety. Nicméně nejsem zase tak moc botahá :mrgreen:, abych jim koupila tablet za pět tisíc, navíc 3×. Koukala jsem, že v nabídce jsou i tablety třeba za patnáct stovek. Máte s nima někdo zkušenost? Nejsou to jen plastové krámy, které jsou na nic? Neteře mají sedm až deset let, takže tablet budou používat na hry a fotky třeba, žádné jiné funkce to mít nemusí.

Máte tablet v podobné cenové relaci? Jste s ním v rámci možností spokojeni?

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
29.10.15 19:45

Dostali jsme tento :
http://m.heureka.cz/…pad-pmp5670/

A je dobrý tak akorát s ním hodit o zeď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
29.10.15 19:47

http://tablety.heureka.cz/…q-umm200v7q/

Asi nejlepší volba z nejnižšího segmentu. Mužu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.10.15 20:01

Z vlastní zkušenosti vřele nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
29.10.15 20:09

Nevim no, nam bylo receno, ze tablet ma cenu kupovat od 2000,– a vys. Chteli jsme jen neco obyc vylozene na prehrani filmu a na internet pro brachu do nemocnice, lezel tam dlouho tak proto. Nakonec jsme koupili za 2600,– a taky to neni zadnej zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
29.10.15 20:17

No, abych pravdu řekla, radši 1 kvalitní, než 3 „podložky pod skříň“ - jak říká můj manžel s oblibou :mrgreen:. Bohužel, žádný schopný a levný poradit neumím.

Vlastníme tablety v jiné cenové kategorii, ale zase opravdu vydrží a jsme s nimi spokojení :).

Koupila bych knížky a něco kreativního :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
29.10.15 20:25

Na tablet bych se v téhle cenové relaci vybodla. A Prestigio tak leda jako podtácek pod sklenici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12900
29.10.15 20:34

V této cenové relaci bych se na to vykašlala.
Vím to od informatika, který musel v rámci projektu kupovat v těchto cenách a je úplně fuk, že od toho chceš málo. Ono se to bude stále sekat při spuštění, při připojování k wifi…
Je to fakt o nervy a není to tím typem, prostě v této cenové relaci to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.10.15 20:57

Tablet značky Op3n Dott z Tesca cena ve slevě 1250,– mám ho rok a max. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
30.10.15 07:34

Nedoporučuji, připlaťte si za Lenovo. Otázka zní, jestli dotyčným bude vyhovovat 7 palců, mě rozhodně nevyhovoval, tak jsem si připlatila tisícovku na 8 palců.

Ale do levných bych nikdy nešla, budou to spíš šunty s minimální výdrží, kapacitou a výkonem.

• Citovat
  • Upravit
231
30.10.15 12:40

Tablet s Tesca jak uz tu zaznel je opravdu dobrej, segry malej ho ma a jsou spokojeny a navic je hlinikovej a hezky zpracovanej a ted je v akci…
Op3n Dott…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák