Asi rozbitý foťák

Anonymka1337
5.11.15 15:17

Asi rozbitý foťák

Ahojte, spadl mi foťák asi tak z metrové výšky rovnou na parkety a čirou náhodou spadl na objektiv a ten objektiv zůstal polovysunutý ven a je zaseklý a trošičku nakřivo. Nabíjet jde a prostě displej jde taky a na displeji mi to píše že zařízení nefunguje normálně a blabla. Šlo by to nějak spravit? Za týden jedu do Anglie tak chci fotit. Nový foťák si teď koupit nemůžu a na nějaký opravy v servisu taky nemám. Napadlo mě třeba ten foťák rozšroubovat nebo tak, ale to je asi blbost co? Budu vděčná za všechny vaše rady.! :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
970
5.11.15 15:24

A co takhle specializovaný obchod? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka1337
5.11.15 15:31
@Ráchelia píše:
A co takhle specializovaný obchod? :roll:

za to se musí platit :(

• Citovat
  • Upravit
3355
5.11.15 15:32

Tak si od někoho pujč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 15:33
@Anonymka1337 píše:
Ahojte, spadl mi foťák asi tak z metrové výšky rovnou na parkety a čirou náhodou spadl na objektiv a ten objektiv zůstal polovysunutý ven a je zaseklý a trošičku nakřivo. Nabíjet jde a prostě displej jde taky a na displeji mi to píše že zařízení nefunguje normálně a blabla. Šlo by to nějak spravit? Za týden jedu do Anglie tak chci fotit. Nový foťák si teď koupit nemůžu a na nějaký opravy v servisu taky nemám. Napadlo mě třeba ten foťák rozšroubovat nebo tak, ale to je asi blbost co? Budu vděčná za všechny vaše rady.! :,( :,( :,(

kup si nový foťák - tohle jestli dají dokupy, tak to bude stát stejně, jako nový. mmchdm, rozeber a už nesložíš :mrgreen: :lol: foťák není puzzle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.11.15 15:45

Tak ho rozmontuj! (abys zjistila, že tomu nerozumíš a že Ti nezbyde nic jiného, než ho odnést k odborníkovi :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.11.15 16:08

Ja ho jednou hrubou silou srovnala. a fotak fungoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.11.15 16:11

Taky jsme tím objektivem torchu zakroutila, a pak to šlo. když mi s ním malej třískl o zem. zkus to silou, rozbitej už je, nic tím nezkazíš. v pubertě jsme měla zase magneťák, kterej když nefungoval, tak pomohlo vší silou kopnout do reproduktoru, takhle jsme ho opakovaně opravovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák