Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím neví někdo, když mám tabulku v excelu a skrývvám sloupce jak je zpět rozkrýt? Nepřišla jsem na to. ¨
A jak třeba poznat jaké sloupce a zda jsou skryté, když tu tabulku neznám?
Skryté sloupce poznáš podle písmen nahoře. Jak nenavazuje abeceda, tak je něco schováno. A zobrazíš je, tak, že to místo označíš (celé sloupce) a roztáhneš šířku.
Jen podle mých čistě uživatelských zkušeností to poznáš podle toho, že jsou sloupce dle abecedy, skrytý sloupec rovná se vynechané písmenko v abecední řadě.
Jak to vrátit zpátky nevím - jednou se mi omylem podařilo si jeden sloupec skrýt a pak sem s tím šachovala čtvrt hodiny, pak se mi tam nějak objevil, ale nepřišla jsem na to, jak
prostě jsem tak různě poklikávala a tahala myší a systémem pokus omyl se mi to nějak podařilo opravit ![]()
Je třeba si označit nějaký sloupcový blok, který bude obsahovat nějaké sloupce před a za skrytými a pak dát pravé tlačítko a „Zobrazit“. Pokud tabulku neznáte, je řešením udělat označení všech sloupců např. A-Z (resp. za konec posledního textu) a dát zobrazit a ony se ukážou všechny skyté sloupce.
Stejně to funguje i s řádky.