Iphone pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
27.12.19 13:03
@arinecka píše:
Operační systém iOS se nedá srovnávat s androidem, měla jsem hodně telefonů s androidem, půl roku šlapal celkem v pohodě, pak se vždy začal sekat, neustálé vynucování aktualizací, viry atd. U iphone není třeba žádná antivir, neseká se, prostě šlape jak hodinky několik let. Takže podle mě to nen žádný modní výstřelek, ale věc, na kterou se můžeš spolehnout.

Nevím no. Mám šunt za 3000 už dva roky s androidem a že by se nějak sekal jsem nezpozorovala… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
27.12.19 13:12
@xsaleen píše:
@Sany80s proč ne android? To mě zajima :think:

Dva lidé, kteří se zabívají programováním mi v podstatě řekli, že ten program nepovažují za kvalitní a hlavně bezpečný a už vůbec ne v domácí síti.
Já se v tom nevyznám, ale zrovna těm dvěma docela věřím.
Nikoho nepřesvědčuji, rozhodla jsem se dát na jejich názor.
Jediné co můžu ještě jakš takš posoudit, je obchodní strategie a ani ta u mě nevzbuzuje zrovna pokud jde o android zrovna důvěru.
Defakto to může dát do svého výrobku každý a prakticky zadarmo bez ohledu na to, co ten výrobek splňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.12.19 13:13

Já nějak nechápu to rozdělování:,,přijde vám špatné, když má dítě iphone?" Jako proč špatné když má zrovna iphone? A když má Samsung, takt to dobře/špatně není? :D Teď nenarážím na zakladatelku, ale tak obecně. Problém je, že i 6 leté díte, které mobil nepotřebuje, ho má. Ne, jakou značku. Dítě má mít telefon, až v chvíli, kdy ho skutečně potřebuje, třeba když dochází ve většim městě někam samo, ale jakou značku/neznačku, podle mě roli nehraje. Nevím, že zrovna apple vzbudí vždy takové vášně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33235
27.12.19 13:18
@mamina89 píše:
Nevím no. Mám šunt za 3000 už dva roky s androidem a že by se nějak sekal jsem nezpozorovala… :nevim: :think:

Tak tomu se mi vazne nechce verit, ale budiz. At si ma kazdy co chce, ale pokud nemas srovnani, tak to vidis jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
27.12.19 13:18

@yocheved Ty vášně asi budí proto, že přestože se jedná o kvalitní výrobek, tak je to přece jen, i když vezmu v úvahu kvalitu, poněkud předražené.
Já se tomu bránila taky dost dlouho, nechtěla jsem jim ty peníze platit, ale v případě, že má člověk určitý požadavek, který vše ostatní vyloučí, tak jsem ty peníze se skřípěním zubů zaplatila.
Jak říkám, ta kvalita tam je, ale neřekla bych, že zas tak úplně úměrná ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.12.19 13:19
@migmina píše:
Taky to nechapu a zajima me to :think: co vyjde a je in, musi za kazdou cenu mit nic vic. jinak oba stejny. bohuzel na tom se dnes vydelava.diky bohu za moje deti. nepropadly modni vystrelce a umi si penez vazit :dance:

Na ten dotaz, v čem je ios lepší - pro mě rychlost, snadné ovládání, kompatibilita všech přístrojů - domácí pc, tablet, druhý telefon, funkce find, blokace na dálku, spuštěni sirény, ovládaní toho dětského případně na dálku. Taky se nikomu iphone nevyplati ukrást, protoze se téměř vždy díky findu najde, případně celý na dálku zablokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
27.12.19 13:24
@Sany80s píše:
@yocheved Ty vášně asi budí proto, že přestože se jedná o kvalitní výrobek, tak je to přece jen, i když vezmu v úvahu kvalitu, poněkud předražené.
Já se tomu bránila taky dost dlouho, nechtěla jsem jim ty peníze platit, ale v případě, že má člověk určitý požadavek, který vše ostatní vyloučí, tak jsem ty peníze se skřípěním zubů zaplatila.
Jak říkám, ta kvalita tam je, ale neřekla bych, že zas tak úplně úměrná ceně.

Tak to já mám iphone za 8000,– a můj partner služební Android za 3× tolik. Nepřijde mi, že by jablka byla dražší. Spousta lidí má telefon za stejnou částku, případně dražší :nevim:. To samý i pc - partner má služební za 2× tolik, co stál můj mac - ten můj je 7 let starý, jeho asi 5. Samozřejmě bere neustále na práci ten můj, je rychlejší, vydrží déle baterka, neseká se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12854
27.12.19 13:34
@yocheved píše:
Tak to já mám iphone za 8000,– a můj partner služební Android za 3× tolik. Nepřijde mi, že by jablka byla dražší. Spousta lidí má telefon za stejnou částku, případně dražší :nevim:. To samý i pc - partner má služební za 2× tolik, co stál můj mac - ten můj je 7 let starý, jeho asi 5. Samozřejmě bere neustále na práci ten můj, je rychlejší, vydrží déle baterka, neseká se. :lol:

Chápu, já mám zatím zkušenost jen s telefony, takže pc nemůžu posoudit.
Faktem ale je, že za ty peníze, co mám noťas, bych mac vůbec nekoupila a mě to naprosto dostačuje.
My ty telefony předtím tak drahé nekupovali. Úplně ty nejlevnější taky ne, ale to, co jsme ochotni dát za telefon, stojí iphone prostě jen něco levnějšího nebo ve slevě.
Pro většinu lidí je to prostě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
27.12.19 13:57

Já i můj muž programujeme, troufám si tvrdit, že se vyznáme. iOS rozhodně není žádná výhra oproti Androidu a tvrzení o sekání Androidu říkají většinou lidi, co se tím nezabývají do hloubky.
Každému vyhovuje něco jiného, jiný operační systém, rozhodně bych neházela do pytle jeden na úkor druhého. Za mě iOS je víc friendly na ovládání, Android se dá zase víc „poštelovat“.
To je jako u Linuxu, spousta lidí ho taky odsuzuje, protože mu nedá šanci - my doma využíváme obě platformy, jak linuxáckou, tak i „majkrosofťáckou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10025
27.12.19 14:07

@yocheved Na dalku muzes zablokovat a najit i android. Ja pred dvemi lety nechala lezet nekde telefon a zjistila to az doma. Behem chvilky jsem si ho zamkla a nasla jeho lokaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
27.12.19 14:32
@arinecka píše:
Operační systém iOS se nedá srovnávat s androidem, měla jsem hodně telefonů s androidem, půl roku šlapal celkem v pohodě, pak se vždy začal sekat, neustálé vynucování aktualizací, viry atd. U iphone není třeba žádná antivir, neseká se, prostě šlape jak hodinky několik let. Takže podle mě to nen žádný modní výstřelek, ale věc, na kterou se můžeš spolehnout.

Zalezi na kuse jako jina vec. Ja mam androida uz 4.rokem a nemuzu si stezovat to same iph. trefis jak zminujes na top a mezi nima bude sunt. kvalita fotek stejna co jsem videla. takze za me zbytecna vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33235
27.12.19 16:07
@migmina píše:
Zalezi na kuse jako jina vec. Ja mam androida uz 4.rokem a nemuzu si stezovat to same iph. trefis jak zminujes na top a mezi nima bude sunt. kvalita fotek stejna co jsem videla. takze za me zbytecna vec

Jenže tam nejde o kus, ale o ten operační systém. Nikdo ti ho přece nenutí, jen se tady někdo ptal, proč má být iphone lepší, to už tady je popsané celkem dobře. Kvalita fotek, no, to stejné určitě není, i když budeš tvrdit že jo, ale nebudu ti to vyvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.19 17:07
@arinecka píše:
Jenže tam nejde o kus, ale o ten operační systém. Nikdo ti ho přece nenutí, jen se tady někdo ptal, proč má být iphone lepší, to už tady je popsané celkem dobře. Kvalita fotek, no, to stejné určitě není, i když budeš tvrdit že jo, ale nebudu ti to vyvracet.

V kvalitě fotek rozhodně vedou mezi těmi levnějšími mobily s androidem. A tedy mě se mobil s androidem vnikdy nesekal.

• Citovat
  • Upravit
2144
27.12.19 17:23
@Wani píše:
@yocheved Na dalku muzes zablokovat a najit i android. Ja pred dvemi lety nechala lezet nekde telefon a zjistila to az doma. Behem chvilky jsem si ho zamkla a nasla jeho lokaci. :nevim:

To nevím, já měla předtím android ve strjné cenove´ relaci a tuhle funci neměl, ale jasně, to je asi značka od značky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33235
27.12.19 17:28
@lucenka píše:
V kvalitě fotek rozhodně vedou mezi těmi levnějšími mobily s androidem. A tedy mě se mobil s androidem vnikdy nesekal.

Tak určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný