Iphone - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
8.2.14 09:54

Iphone - zkušenosti

Uvažuji o tomto mobilu, nejspíš o typu Iphone 5s, vím že je tu spoustu diskuzí ale má někdo aktuální zkušenosti? Ať s předešlíma typama nebo těma to? Která barva vám je sympatičtější? Líbila se mi zlatá, ale na živo vypadá spíš jako bronz, takže budu asi volit stříbrnou.
Odkud objednáváte obaly a co máte vše za obaly? Máte nalepé folie na displeji? Popř. jaké typy? Které aplikace, hry apod. nejvíce využíváte? Děkuji za typy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1511
8.2.14 10:00

Ahoj ja mam iPhone 5. Kdyz si budes kupovat tak si kup dobrej kryt. Ja mam i pres displej protože kdyz jsem mela 4 tak mi spadla na zem a ten displej je ze skla tak tam byl peknej pavouk:) potom ti bude zlata tak nějak k ničemu kdZ to videt nebude :) ale to záleží na tobe. Ja chtela cernej ale mam bilej. Aplikace jsou na vsechno různý. Je jich hodne zdarma tak muzes pak ozkouset. Mam i na kalendář mentruaci :D viber je super. Idownloaunds. Cinexpleyer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 10:01

Ahoj @Densynka, já mám Iphone 4s a jsem maximálně spokojená. Nikdy jsem nechtěla dotykač, pak jsem měla huiwei dotykáč a prohlásila jsem, že pokud nějaký další tak jedině iphone. A nemůžu si ho vynachválit, skvěle se ovládá, je rychlý. Už bych jiný telefon nechtěla. Mám černý ( bílý zrovna nebyl skladem), ale dostala jsem i kryt, a tak si mohu z černého udělat bílý :lol: Takže za mne určitě iphon mohu jen doporučit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
8.2.14 10:02

Hry : agent dash, catapult king, montezuma, diamont dash

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.14 10:03

@Misi-nnka děkuji za odpověď a mohla by jsi poslat jaký máš ty, typ obalu?? :) @andyhrusticka moc díky to jsem ráda za takové pozitivum!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.2.14 10:05

Iphone je skvely telefon. Uz bych nechtela jiny. Je perfektne ovladatelny, rychly, spousta aplikaci i gratis. Vydrz baterie je taky ok. Kryty pouzivam, mam jich nekolik. Na displej nedavam nic. Pada mi na zem casto a vse ok ;) festovni telefon :)

Miluju kecy typu Iphone predrazenej shit :mrgreen: :mrgreen: temer kazdej s temito kecy by ho bral, jen na to nema, tak si to musi nejak obkecat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1511
8.2.14 10:06

@Densynka http://pouzdra-mobily. heureka. cz/pouzdro-guess-croco-folio-iphone-5-cervene/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
8.2.14 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
8.2.14 10:08

Jinak ja mam Iphouny 2 :mrgreen: pritel ma Iphone taky :) a nemenili bychom ;) pouze vzdy vymenime za novejsi typ :lol:

• Citovat
  • Upravit
85297
8.2.14 10:09

Máme zkušenosti se všemi až do 5-ky, máme je celá rodina a jsme spokojeni. Manžel si ho koupil hlavně kvůli aplikacím pro DJ-e a dělání hudby, lepší aplikace jinde než u iphonu nenašel. No a já vždy od někoho z rodiny podědím starší typ :mrgreen: Teď mám 4S a jsem spokojena, nejvíc se mi líbí bílý, ale myslím, že barva je to nejmenší. Spíš záleží na velikosti paměti. Nejlepší obal byl kožený zaklapovací, ale ten jsem měla na 3GS, teď jsem momentálně bez obalu. Fólii mám doma, ale zatím jsem si ji nenalepila.

S čím nejsme spokojeni je to, že vše musíš synchronizovat přes itunes, to nám s manželem nevyhovuje. ale já většinou jen stahuju aplikace přímo do mobilu, tak se s tím dá žít :-)

Mám tam aplikaci Fertilityfriend, ta se mi líbí hodně. A pak miliony her a dalších blbostí, no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 10:09

Kdo jednou vyzkouší iphone už žádný jiný telefon nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85297
8.2.14 10:10

Já si vždy koupím super obal ve Španělsku na dovolené za 2-3 eura :mrgreen: a pak e tady vidím za nehorázné ceny. Nejsou to originály, ale to mi nevadí, v podstatě v nich nevidím rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.14 10:11

@Misi-nnka děkuji!! Ten je božíí :hug:
@blumen děkuji za radu:-)
@Nejhodnější přesně všichni že iphone je naprd že se platí za značku že už je více telefonu co mají lepší funkce ale iphone se aspon po čase neseká atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
8.2.14 10:14

@andyhrusticka jo presne. Zadnej jinej bych nechtela. Sem taky chodím jen přes iPhone nebo iPad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.14 10:17

@Misi-nnka ipad mám taky ale iphone jsem nikdy neměla.. koukala jsem na ten obal ten ale asi nechrání moc ty rohy co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák