Ipl Lumea a knírek

92
17.1.25 15:55

Ipl Lumea a knírek

Zdravím vás holky, máte prosím někdo zkušenost s ipl lumea a knírkem? Ještě jsem si s ním nikdy nic nedělala, ale ráda bych se toho zbavila. Určitě ho holit nebudu, co když vytrhám pinzetou a potom použiji lumeu? Máte někdo zkušenost? Jak se zbavujete knírku? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3689
17.1.25 16:01

Lumea funguje pouze na tmave chloupky. Nic pinzetou predem netrhej. Zjednodusene Lumea funguje tak, ze tou pritomnosti tmaveho pigmentu se vyuzije a tim impulsem prakticky spalis korinek toho chloupku, takze tam nejakou dobu rust nebude, nez se ten folikul zase zmatori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.1.25 16:05

@Fee-bee jak to myslíš, nic předem netrhej? V návodu píší buď oholit nebo vytrhat, ale zas na jakýkoliv laser se nesmí 5 týdnů nic trhat, tak nevím, ale holit si obličej určitě nechci a nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.25 16:53

Používám trulife. Je to jediná partie, kde mi to fuunguje omezeně, asi světlé chloupky. Normálně to ohol, ať jsou chloupky v růstové fázi.

• Citovat
  • Upravit
432
17.1.25 18:37

Mne to, narozdil od jinych mist, nezafungovalo a byl to hlavni duvod koupe. Asi nedostatecne tmave chloupky, bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
17.1.25 19:31

@Lucinka373
Lumeu mám a mám taky umřele bílou pleť a černočerný chloupky. Takže na mě funguje výborně. V případě knírku bych řekla, že nejde tak ani o to, že je to zrovna tato partie, ale spíš o to, jaký jsi fototyp a jakou máš barvu chloupků. Čím světlejší chloupky a tmavší pokožka, tak tím míň je IPL účinný. Respektive čím větší je kontrast mezi kůží a chlupy, tak tím líp to funguje.
Chloupky netrhej, ohol je a tak za 24 hodin je „vybleskej“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10894
17.1.25 19:36
@Lucinka373 píše: Více

Oholit. Podle navodu. Kdyz to pouzivam na nohy a mam nektere misto spatne oholene, tak to silene boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.1.25 22:22

Holky, já mám totiž zvýšený androstendion (testosteron?), v říjnu jsem žádný knírek neměla, takže je to aktuální problém a je víc a víc vidět, tudíž hormony. Bojím se cokoliv s tím dělat abych nebyla jak chlap… tudíž oholit se mi to vážně nechce… mám strach i z té pinzety, proto mi přítel koupil k vánocům lumeu, zatím testuji nohy a podpaží, pod pupkem(2 cykly zatím) a podpaží je 50% pryč a pod pupkem vyrostly 2 chlupy, tam jsem oholila klasicky, ale toho obličeje :zed: 8o :?.. v příručáku píšou že buď oholit nebo vytrhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.1.25 22:26

A jinak ještě jak to děláte prosím během léta? Budu půlku léta u moře, takže udělat asi před létem a pak až po létě? Nebo i přes léto blikáte? Já se velmi rychle opaluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
17.1.25 22:39

Po oholení a ošetření Lumeou ti chloupky nebudou růst víc a ani jich nebude víc. Trhání chloupků pod nosem ti může způsobit podrážděnou pokožku nebo rovnou vyrážku a na poškozenou kůži se Lumea nemá používat. Pokud se budeš cítit líp s vytrhanými chloupky, tak to tak ale samozřejmě udělej. Lumea je skvělý vynález i pro ty hormonální podmíněné chloupky. Používala jsrm ji x let a i teď na některé partie jí používám. Akorát do budoucna, až začneš šedivět, tak na ty šediváky bohužel nefunguje. Takže já osobně, když jsem si objevila šedivý nebo bezbsarvý chloupek (může to být nejen stárnutí, ale právě i tím x letým používáním Lumey), tak jsem klusala na elektrickou jehlu a kombinuji to s laserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
17.1.25 22:45

Do léta je dost velká pravděpodobnost, že se ti podaří porost omráčit dostatečně na to, abys Lumeu používat nemusela.:) Mám i za to, že je u ní nějaké omezení kvůli sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.1.25 23:15

@Charmeuse děkuji, je mi teprve 24, takže snad šedivění ještě nebude :) :D. Díky, vyzkouším to poprvé vytrhat pinzetou a počkat 24h a oblikat, tak to píšou v příručce. Moc se modlím ať to pomůže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí