IQ 108

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
14.5.13 11:00
@Anonymní píše:
@Angua píše:
Jo, to já jsem taky chtěla, ale ty s prominutím debility, na které se tam ptali… Ať už si začne studovat dějepis - a to hooodně dopodrobna :roll: Má nejvyšší čas. Např. otázka z Plzně - kolik finských (teď nevím jistě tu zem) lodí bylo potopeno během druhé světové války? :mrgreen: (jemožné, že to byl chyták a je taky možné, že test byl v Plzni formalita a měla jsem přiložit k odpovědím obálku, ale tahle otázka mě fakt dostala).Ale zrovna na ty práva mi přijde, že tam je potřeba ten druh logiky, co se testuje v IQ testech, aby byl člověk schopen pobrat třeba výrokovou logiku - když A, tak B apod. Na druhou stranu u přijímaček mi to nepomohlo :mrgreen:
Tak doufám, že to udělá ikdyž času má snad ještě dost :)

Třeba si to ještě i rozmyslí :lol: Já jsem nejdřív (třeba v těch 13) chtěla na pajdák, pak práva (takže dějepisné semináře atd., u toho jsem trpěla jak zvíře :mrgreen: - nemám tenhle druh paměti) a nakonec jsem dělala něco ještě úplně jiného. Vyloženě jsem se k tomu dostala tak, že MM byl na civilce a přišel s tím, že „otvíráme nový obor, nechceš to zkusit?“ :lol: A začalo mě to bavit až tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.13 14:16
@Angua píše:
Herdek, kde jsme se měli přihlásit? Mě vždycky tyhle pořady fascinujou, ještě ti rodíče jak už děcko vidí pomalu na Harvardu (teda tenhle jsem neviděla, ale jiný jo).

Přihlásit se nešlo, to bylo na doporučení ze školky.
Jinak tihle rodiče jsou normální, rozhodně nevidí děcko na Harvardu - holčička bude chodit do normální školy a zatím to vypadá, že bude spíš tanečnice u tyče než nějaká vědkyně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
14.5.13 14:20
@Anonymní píše:
Přihlásit se nešlo, to bylo na doporučení ze školky.
Jinak tihle rodiče jsou normální, rozhodně nevidí děcko na Harvardu - holčička bude chodit do normální školy a zatím to vypadá, že bude spíš tanečnice u tyče než nějaká vědkyně :mrgreen:

Hm, tak to bude tím, že nechodí ještě do školky :lol: Jako jo, když to berou rodiče v klidu, tak je to fajn. Možná se na to mrknu, jak bude čas - asi to bude v archivu. Ale viděla jsem kdysi jakýsi pořad, taky šlo o české děti a z jednoho chlapečka dělali pomalu druhého Einsteina. Přitom takových dětí je… Já ty povolání beru v klidu, mojí podmínkou je, aby se tím uživili a byli spokojení - ale jestli bude automechanik nebo ty auta navrhovat, to je na něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.5.13 14:22
@Angua píše:
Ale zrovna na ty práva mi přijde, že tam je potřeba ten druh logiky, co se testuje v IQ testech, aby byl člověk schopen pobrat třeba výrokovou logiku - když A, tak B apod. Na druhou stranu u přijímaček mi to nepomohlo :mrgreen:

Za nás pražský práva vydaly všechny otázky k přijímačkám (aby byly stejný podmínky pro všechny - nevím, jak to je teď). A v den přijímaček jsem potkala svého spolužáka a říkám mu „to je těžký ty slovní logický úlohy, tam, viď, některý jsem viděla“ a on mi povídal „ani né - já se je všechny naučil nazpaměť“ 8o (a nakonec práva úspěšně dokončil)…teda to bych já nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.13 14:30
@mooch píše:
Za nás pražský práva vydaly všechny otázky k přijímačkám (aby byly stejný podmínky pro všechny - nevím, jak to je teď). A v den přijímaček jsem potkala svého spolužáka a říkám mu „to je těžký ty slovní logický úlohy, tam, viď, některý jsem viděla“ a on mi povídal „ani né - já se je všechny naučil nazpaměť“ 8o (a nakonec práva úspěšně dokončil)…teda to bych já nedala

Jj, taky jsem tu „brožuru“ měla doma :mrgreen: Snažila jsem se hledat odpovědi na ty otázky a něco se mi nepodařilo ani zjistit! Bylo tam něco církevního, měla jsem i schůzku s (evangelickým) farářem a některé otázky prostě neměl ani tucha, ani nevěděl, kde to hledat. Mazec… Teď je internet zase o kus dál, tohle bylo před 12 lety, takže by se to teď asi zjišťovalo líp. Ale taky jedna moje vrstevnice v té brožuře ležela dnem i nocí a bušila se to (asi) nazpaměť. Já jsem spoléhala na svou přirozenou inteligenci. Hádej, kdo se tam dostal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.5.13 14:35
@Angua píše:
Hádej, kdo se tam dostal :lol:
:mrgreen: :palec:
Mne se tam dostalo a dostudovalo hodně spolužáků (asi nejakej silnej ročník) akorát teď je trapný, ze jsou všichni právníci, hodil by se třebas spíš nejakej doktor a tak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.13 14:49
@mooch píše: :mrgreen: :palec:
Mne se tam dostalo a dostudovalo hodně spolužáků (asi nejakej silnej ročník) akorát teď je trapný, ze jsou všichni právníci, hodil by se třebas spíš nejakej doktor a tak :mrgreen:

U nás šlo zas hodně lidí biologicko chemickým směrem. A když jsme stavěli barák, tak jsem nadávala, že známe plno učitelů, programátorů, vědců apod., ale „pořádného člověka“ (rozuměj zedníka, obkladače apod.) žádného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.5.13 14:55
@Angua píše:
U nás šlo zas hodně lidí biologicko chemickým směrem. A když jsme stavěli barák, tak jsem nadávala, že známe plno učitelů, programátorů, vědců apod., ale „pořádného člověka“ (rozuměj zedníka, obkladače apod.) žádného :lol:

Tak s barákem to mám v pohodě, já jsem ten zedník  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.13 14:59
@mooch píše:
Tak s barákem to mám v pohodě, já jsem ten zedník :mrgreen:

Tak to máš dobré :mrgreen: S těma se člověk rozčílí většinou nejvíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.5.13 15:02
@Angua píše:
Tak to máš dobré :mrgreen: S těma se člověk rozčílí většinou nejvíc :lol:

Však se s nima taky na stavbě pořád rozčiluju - jednat s nima můj muž, tak ten by je už dávno zabil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.5.13 15:16

@mooch to se mu nedivím :mrgreen: My i prot máme dřevostavbu (a stejně jsme se tomu úplně nevyhnuli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
14.5.13 15:17

Ty vo. e ta mateřská mě pěkně ničí, vyšlo mě IQ 86 8o
S touhle hodnotou bych mohla vystudovat základní školu, super :mrgreen:
A 99kč za vyhodnocení testu v pr..li
Teda to zjištění že jsem zmagořila mě vyšlo teda draho :roll: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
14.5.13 17:22
@panenka87 píše:
Teda to zjištění že jsem zmagořila mě vyšlo teda draho :roll: :pocitac: :mrgreen:

třeba jsi aspoň báječná máma, to IQ 150 nenahradí :pankac: :mrgreen: ne, ty internetove testy toho opravdu tolik nereknou, nemej obavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
14.5.13 18:01

@saphire Jo já vím :-) ale stejně mám pocit, že jsem trochu zdegenerovala ale pro Boha snad ne o tolik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.5.13 22:52
@panenka87 píše:
Teda to zjištění že jsem zmagořila mě vyšlo teda draho :roll: :pocitac: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
Hoď do toho 99 kč ještě jednou. Vyjde líp. A pak ještě líp :D:D:D jestli to takhle není vymyšlené.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí