Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
15.3.15 13:04
@blecha72 píše:
ANO

Vidím, že sis taky vybrala z toho příspěvku „opravdu to podstatné“, lépe řečeno, jenom to, co se ti hodí. Pořád se to tady točí jenom kolem toho, co dělají, či dělali lidé, ale to hlavní, jestli k tomu násilí a vraždění najdou jednou omluvu ve výrocích a činech Ježíše, nebo jiného nejmenovaného „vůdce a proroka“, nebudu to tady rozepisovat, je toho plný internet, do toho se tady jaksi některým nechce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
15.3.15 13:08

@Reginaa Ono by se něco vždycky našlo.
„Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni; a ‚nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina‘. Kdo miluje otce nebo matku víc nežli mne, není mne hoden; kdo miluje syna nebo dceru víc nežli mne, není mne hoden. Kdo nenese svůj kříž a nenásleduje mne, není mne hoden.“ Mt 34-38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
15.3.15 13:18

@Viking díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.15 13:19
@Viking píše:
@Reginaa Ono by se něco vždycky našlo.
„Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni; a ‚nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina‘. Kdo miluje otce nebo matku víc nežli mne, není mne hoden; kdo miluje syna nebo dceru víc nežli mne, není mne hoden. Kdo nenese svůj kříž a nenásleduje mne, není mne hoden.“ Mt 34-38

Jistě, ale to vychází z podstaty věci - On, Ježíš Kristus, je pro někoho „kámenem úhelným“ a pro někoho „kámenem úrazu“.
 http://forum.namchan.cz/…ble/40/21/42?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
15.3.15 13:28

@Reginaa Vytrhávání z kontextu a zneužívání základních věroučných textů je oblíbený sport na všech stranách. Ježíšův citát je jen dokladem toho, že vhodný materiál pro to se najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.15 13:32
@Reginaa píše:
Jistě, ale to vychází z podstaty věci - On, Ježíš Kristus, je pro někoho „kámenem úhelným“ a pro někoho „kámenem úrazu“.
http://forum.namchan.cz/…ble/40/21/42?…

http://www.biblenet.cz/…ible/passage?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.15 13:38
@Viking píše:
@Reginaa Vytrhávání z kontextu a zneužívání základních věroučných textů je oblíbený sport na všech stranách. Ježíšův citát je jen dokladem toho, že vhodný materiál pro to se najde.

Ty sama jsi tady jako první poslala „vytržený kontext“, ale když jsem ti odověděla podobně, tak už „kopeš“ kolem sebe.Taky typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
15.3.15 13:42
@Reginaa píše:
Ty sama jsi tady jako první poslala „vytržený kontext“, ale když jsem ti odověděla podobně, tak už „kopeš“ kolem sebe.Taky typické.

Cože?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
15.3.15 13:44

@Reginaa tohle není nejvhodnější diskuze ke tvé osvětě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
15.3.15 13:45
@Reginaa píše:

Postla jsem „z kontextu vytržený“ citát jako doklad toho, jak snadné je vytrhnout citát z kontextu, a to je „kopání kolem sebe“? Pápá, logiko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.3.15 14:58

@Menora a koho ted zajima stary zakon? :zed: ja Bibli znam…Stary zakon je novym prekonany, Ukrizovanim a zmrtvím vstani Krista, netusim co po me chces…Jo a z nejakyma katolickyma vymyslama jako je papez na me prosim nechodtze to je hrozny blabol…a to zlo co bylo ve jmenu tohodle napachano behem historie je silene…zastupce Boha na zemi :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.3.15 14:59

Jen tak mimochodem..Egyptsky prezidnet nedavno prohlasil…ze pokud se nebude islam reformovat, bude to znamenat bud konec islamu nebo konec civilizace…a k tomu neni co dodat.

• Citovat
  • Upravit
66800
15.3.15 14:59
@KackaDoup píše:
@Menora a koho ted zajima stary zakon? :zed: ja Bibli znam…Stary zakon je novym prekonany, Ukrizovanim a zmrtvím vstani Krista, netusim co po me chces…Jo a z nejakyma katolickyma vymyslama jako je papez na me prosim nechodtze to je hrozny blabol…a to zlo co bylo ve jmenu tohodle napachano behem historie je silene…zastupce Boha na zemi :zed: :zed: :zed:

to jako křesťané se starým zákonem nemají nic společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.3.15 15:01

@blecha72 nemuzes chapat, je me lito..nema cenu diskutovat…tedy s tebou o techto vecech urcite ne..doporucuji si precist Bibli.tam se to dozvis, vsechno.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.3.15 15:01

:think: ikdyz kazdemu neni dano pochopit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová