Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
30.3.15 19:05

@BAZÁREK ANGIE sou i jiné cesty do Indie, napsala jsem nejbezpečnější variantu. Jo, taky jsem slyšela od různých batůžkářů, jak je to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
30.3.15 19:09
@Jura007 píše:
Cestovat můžeš, ale musíš respektovat místní zvyklosti. No a obávám se, že ty dvě s tím měly „trochu“ problém.

Juro, to není přeci o respektování místních pravidel, to je o tom, že se nevydám do oblasti, která je velmi nebezpečná. Tedy, pokud jsi respektováním místních pravidel myslel něco a lá tam nejezděte, tak to potom ano.

• Citovat
  • Upravit
Menora
30.3.15 19:10
@Jura007 píše:
Abych vysvětlil: konzervativní muslimové velice přísně vymezují, za jakých okolností může žena opustit domov a případně cestovat. Vždy to je v doprovodu otce nebo manžela nebo bratra. Pokud je to jinak, jde v chápání převážné části z nich o „povětrnou ženštinu“. Že v Evropě jsou jiné zvyklosti, to je jim vcelku šumák… Tamto je jejich území.

Nesmysl. Klidně by unesli i chlapi, kdyby se jim naskytla příležitost.
Edit.: Nejspíš šlo o to, z nich něco mít… :think:

Příspěvek upraven 30.03.15 v 19:13

• Citovat
  • Upravit
6525
30.3.15 19:12

Aha. Já jsem si myslela, že žena nemůže být v přítomnosti cizího muže sama. Ale pokud je v doprovodu jiné ženy, tak že to není až takový problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
30.3.15 19:19
@BAZÁREK ANGIE píše:
To asi neudělaly z důvodu rozdílných nákladů na cestu. Zřejmě taková batůžková turistika a bohužel opravdu dostaly za málo peněz hodně muziky :zed:.

Batůžková turistika přes Balučistán, jak jsem četla? Jak tohle může někoho napadnout? :zed: I na Pákistán je tohle konec světa, kde si místní kriminálníci a mudžahedíni v jednom dělají " co chtějí". Nepochopím, nepochopím, nikdy.

• Citovat
  • Upravit
6525
30.3.15 19:21
@Menora píše:
Batůžková turistika přes Balučistán, jak jsem četla? Jak tohle může někoho napadnout? :zed: I na Pákistán je tohle konec světa, kde si místní kriminálníci a mudžahedíni v jednom dělají " co chtějí". Nepochopím, nepochopím, nikdy.

Já taky ne. Ty holky fakt můžou být rády, že to takhle dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
30.3.15 19:23
@Menora píše:
Batůžková turistika přes Balučistán, jak jsem četla? Jak tohle může někoho napadnout? :zed: I na Pákistán je tohle konec světa, kde si místní kriminálníci a mudžahedíni v jednom dělají " co chtějí". Nepochopím, nepochopím, nikdy.

Já to také nechápu, ale jak vidno jsou lidé, kteří jedou riziko neriziko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
30.3.15 19:25
@Black Cat píše:
Já taky ne. Ty holky fakt můžou být rády, že to takhle dopadlo…

kdo ví, co ještě bude. Holky to jistě odnesou psychicky, kdo ví, kdo platil výkupné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
30.3.15 19:26
@blecha72 píše:
kdo ví, co ještě bude. Holky to jistě odnesou psychicky, kdo ví, kdo platil výkupné…

No prý nikdo. Prý žádné výkupné nebylo… :nevim: Aspoň, co jsem doteď zachytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
30.3.15 19:28
@Black Cat píše:

Také jsem to tak pochopila. Nakonec s nimi vyjednávala turecká charitní organizace a ten, který to měl na starosti nechtěl uvést žádné podrobnosti kvůli jejich dalším případům.

• Citovat
  • Upravit
29577
30.3.15 19:29
@Jura007 píše:
Cestovat můžeš, ale musíš respektovat místní zvyklosti. No a obávám se, že ty dvě s tím měly „trochu“ problém.

Jirko zase jsi úplně mimo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.3.15 19:30
@Menora píše:
Juro, to není přeci o respektování místních pravidel, to je o tom, že se nevydám do oblasti, která je velmi nebezpečná. Tedy, pokud jsi respektováním místních pravidel myslel něco a lá tam nejezděte, tak to potom ano.

Nebudu se hádat. Nejde tady psát cokoliv, co bych chtěl. Na to už jsem tady příliš dlouho.

Příspěvek upraven 30.03.15 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
30.3.15 19:30
@Black Cat píše:

jasné, oficiální verze :mrgreen: Já zas zachytila počáteční sumu 50 mil. dolarů, prý to řádově kleslo. Oficiálně samo stát žádné výkupné neplatil, přece nebude roztrubovat do světa, že je výnosné unášet jeho občany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
30.3.15 19:33

@blecha72 Jo, to má logiku. Kokso. Pěkná sumička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
30.3.15 19:35
@Menora píše:
Také jsem to tak pochopila. Nakonec s nimi vyjednávala turecká charitní organizace a ten, který to měl na starosti nechtěl uvést žádné podrobnosti kvůli jejich dalším případům.

prý v tom měla prsty výzvědná služba Kataru a IHH to jen zastřešila, aby pokryla podezření.

zajímavý článek

http://www.reflex.cz/…y-stalo.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová