Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blecha72 píše:
prý v tom měla prsty výzvědná služba Kataru a IHH to jen zastřešila, aby pokryla podezření.zajímavý článek
http://www.reflex.cz/…y-stalo.html
Zajímavý článek. A ta výživná diskuse pod ním… ![]()
@Black Cat píše:
Zajímavý článek. A ta výživná diskuse pod ním…
ani jsem to nečetla, ale taky dobrý
Ta diskuze je děsná, holky udělaly chybu, že to vzaly přes Balůčistán a navíc měly narozdíl od mnoha dalších cestovatelů po Pákistánu velkou smůlu. Tak asi se te´d coby spící teroristky odstřelí v metru, tam jsou teda perly ![]()
Je mi jich spíš líto, jinde se koná setkání s politiky a spíš oslava, tady padají nadávky, tak nevím o čem to vypovídá
kdo v životě nějakou chybu neudělal?
A to poslední o co bych po takové zkušenosti stála by bylo setkat se se Zemanem, to se skoro vyrovná utrpení v zajetí, obzvlášť pokud bude mít virózu a bude dávat kázání o něčí hlouposti
Jako by sám nedělal v politice málo hloupostí ![]()
Dobrý večer,
mám z nich veliký strach. V TV ukazují, jak lidem podřezávají krky, ale nikdy to nepustili dokonce. Člověk si to tolik nepřipustí. Je to velmi brutální způsob smrti a chápu, že to většina lidí vidět nechce. Pustila bych to těm, kteří těmto lidem umožňují azyl. Nevěřím, že jě umí určitě rozeznat.
Tady je odkaz *** sama jsem neměla odvahu se dodívat. Upozorňuji, že je to velmi brutální video, ale pravdivé.
http://www.tyden.cz/…_337864.html#…
Příspěvek upraven administrátorem 31.3.2015 - nevhodný obsah
Anonymní a myslíš, že šíření jejich videí nějak napomůže v boji proti IS?
Promiň, ale dívat se nebudu…
@blecha72 píše:
prý v tom měla prsty výzvědná služba Kataru a IHH to jen zastřešila, aby pokryla podezření.zajímavý článek
http://www.reflex.cz/…y-stalo.html
Ano, vím, o tom jsme se včera bavili s manželem.
@Jura007 píše:
Nebudu se hádat. Nejde tady psát cokoliv, co bych chtěl. Na to už jsem tady příliš dlouho.
Já se s Tebou nehádám
. Jen, že v některých oblastech prostě musíš počítat s tím, že to nemusí dopadnout dobře a proto je lepší se jim vyhnout. Upřímně, za to dobrodružství to nestojí. @ospalámyš
Myslím, že pan „prezident“ prokazuje děvčatům službu, když se s nimi nechce setkat, těch psychických utrpení už si prošly dost, řekla bych.
No já myslím, že je úplně jedno, jestli v tom autobuse jely tyhle dvě holky nebo by to byli dva Češi. V každém případě by to byla pro únosce zlatá husa…
@Black Cat píše:
No já myslím, že je úplně jedno, jestli v tom autobuse jely tyhle dvě holky nebo by to byli dva Češi. V každém případě by to byla pro únosce zlatá husa…
Myslím si totéž. Vždyť dva roky předtím tam unesli švýcarský pár
. Osobně myslím, že jde především o peníze.
@Black Cat píše:
Asi tak.
http://www.hedvabnastezka.cz/…lnici-smrti/
Dobrej článek k zamyšlení mimochodem, uvádí fakta a statistiky místo lehce hysterických emocí, kterých jsou teď plné diskuze. Ono po bitvě je pak každej generál ![]()
Já bych tam přesto nejela, Pákistán mi celkově sympatický není a radši jedu do bezpečnějších destinací.
@ospalámyš píše:
http://www.hedvabnastezka.cz/…lnici-smrti/Dobrej článek k zamyšlení mimochodem, uvádí fakta a statistiky místo lehce hysterických emocí, kterých jsou teď plné diskuze. Ono po bitvě je pak každej generál
Já bych tam přesto nejela, Pákistán mi celkově sympatický není a radši jedu do bezpečnějších destinací.
Víš co, to je takové to „byl jsem tak 6 krát a nic se mi nestalo“, ale po sedmé může, prostě jsou oblasti, o kterých se mohou cestovatelé donekonečna přít, jestli jsou nebezpečné nebo bezpečné, ale faktem je, že vstupem na jejich území prostě riskuješ a nesrovnatelné víc a jinak, než když se vydáš do Slovinska, že?
. A jak sám autor vlastně přiznává, na vše se důkladně připravily a stejně jim to nebylo nic platné.
@Menora tak jistě, jsou bezpečnější a rizikovější oblasti. Ale nezodpovědnost lidí má na svědomí třeba i mnohá úmrtí v Chorvatsku a na Slovensku, ale pak nikdo nekřičí na diskuzích. Tohle je taková typická mediální smršť, spousta domněnek, polopravd a neznalostí a hodně lidí si prostě rádo plivne, to se mi nelíbí. Navíc jsou to třeba i ti, co se kolikrát nezachovali zrovna zodpovědně, takových běhá po světě ![]()
Jaká je pravděpodobnost, že se staneš třeba terčem bombového útoku v Egyptě? Přesto tam tisíce českých turistů jedou a věří, že jim se nic nestane. A pak se takoví opřou do dvou holek, jaké jsou to krávy, když jedou někam, kde je můžou unést. přitom šance na to, že budeš mít smůlu je třeba srovnatelná s tím Pákistánem, nebo ještě větší.
Já souhlasím s tím „nejít riziku naproti“ a nejela bych přes Balůčistán ani za zlatý prase, ale to by člověk nemohl je i do dalších jiných zemí, třeba konkrétně do toho Egypta, I Tunis už není zcela bezpečný ![]()
@ospalámyš píše:
@Menora tak jistě, jsou bezpečnější a rizikovější oblasti. Ale nezodpovědnost lidí má na svědomí třeba i mnohá úmrtí v Chorvatsku a na Slovensku, ale pak nikdo nekřičí na diskuzích. Tohle je taková typická mediální smršť, spousta domněnek, polopravd a neznalostí ahodně lidí si prostě rádo plivne, to se mi nelíbí. Navíc jsou to třeba i ti, co se kolikrát nezachovali zrovna zodpovědně, takových běhá po světě![]()
Jaká je pravděpodobnost, že se staneš třeba terčem bombového útoku v Egyptě? Přesto tam tisíce českých turistů jedou a věří, že jim se nic nestane. A pak se takoví opřou do dvou holek, jaké jsou to krávy, když jedou někam, kde je můžou unést. přitom šance na to, že budeš mít smůlu je třeba srovnatelná s tím Pákistánem, nebo ještě větší.
Já souhlasím s tím „nejít riziku naproti“ a nejela bych přes Balůčistán ani za zlatý prase, ale to by člověk nemohl je i do dalších jiných zemí, třeba konkrétně do toho Egypta, I Tunis už není zcela bezpečný
A o tom tady celou dobu diskutuji. Tato věta totiž platí i pro islám. Jsem ráda, že se diskuze posunula.