Itálie - Gargano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
11.2.18 17:58
@mína77 píše:
Oživuji diskusi!
Pořád se nemůžeme rozhodnout kam na dovolenou. Pokukujeme po Garganu. Pročítala jsem pár diskusí a většinou se píše, že byli spokojeni. Máme děti 3 a 9 let a tak vzhledem k dálce hodně zvažujeme. Kdo jste tam byl, stojí ta dálka za to? Požadujeme bazén, klidné prostředí, čisté moře a pěkné okolí, nebránila bych se polopenzi. Doporučili byste třeba i konkrétní místo popřípadě ubytování?

My byli dávno v San Mateo, blízko Mattinata :think:, bylo tam nádherně, pláže pod skálami :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
27264
11.2.18 18:00

@mína77 musím po letech napsat, že jsme se tam loni v létě vrátili a rádi. Na stejné místo, tedy kousek od Rodi, kemp Stella del Sud. Cesta dlouhá, ale kluci jí zvládli krásně. Jeli jsme busem. Za mě spokojenost. Klidně bych tam jela zase, ale manžel touží po chorvatsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.2.18 18:10

@lleennttiillkkaa Té cesty se bojím nejvíc, i sama za sebe :D. Byli jsme loni v Caorle cesta tam celkem dobrý, asi právě proto, že jsem asi 2 hodiny v autě prospala, ale cesta zpátky horší, už jsem se nemohla dočkat až budeme doma. Chorvatsko nás moc neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.2.18 18:12

@mína77 cesta zpátky je vždycky horší, páč se nemáš na co těšit :-D Za poslední 3h z Brna do Českých Budějovic byli kluci už otrávení, ale stejně to zvládli suprově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.2.18 18:37

@lleennttiillkkaa My jsme z českokrumlovska, bydlíme 10km od hranic Dolní Dvořiště takže o to to máme kratší, píše nám to 12 hodin cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.2.18 18:58

@mína77 je pravda, že kdybychom jeli autem, tak to máme taky kratší, ale jezdíme s cestovkou z Brna, takže z Tábor-ČB-Brno-Gargáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
11.2.18 19:19
@mína77 píše:
@lleennttiillkkaa My jsme z českokrumlovska, bydlíme 10km od hranic Dolní Dvořiště takže o to to máme kratší, píše nám to 12 hodin cesty.

No, počítejte spíš s delší cestou. Doporučuji jet v červenci, v srpnu jsou v Itálii dovolené a je to děs. Byla jsem tady :http://www.villaggiosabbiadoro.com/

A ještě k těm bazénům, ve Vieste naprosto zbytečné. Hlavně si pohlídejte, ať má ubytování i soukromou pláž, ať neležíte na dece bez slunečníků.
Dá se koupit i za slušné peníze přes Alexandrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
11.2.18 20:26
@mína77 píše:
@lleennttiillkkaa Té cesty se bojím nejvíc, i sama za sebe :D. Byli jsme loni v Caorle cesta tam celkem dobrý, asi právě proto, že jsem asi 2 hodiny v autě prospala, ale cesta zpátky horší, už jsem se nemohla dočkat až budeme doma. Chorvatsko nás moc neláká.

Naše řešení cesty autem do Vieste - prodloužili jsme si dovolenou o dva dny a cestou tam i zpět jsme měli zajištěn nocleh se snídaní. Cestou tam jsme zajeli k Lago Di Garda - přijeli jsme tam odpoledne - vykoupali se v jezeru, zvládli jsme i krátkou procházku - krásné místo. Pohled na vycházející slunce v kombinaci s horami a jezerem je nezapomenutelný. Cestou zpět jsme měli zastávku v San Marinu. Taky bezva zážitek. Po pravdě nevím, co bych na obou zmíněných místech dělala více dní, takže ty naše zastávky byly úplně ideální. Jsem ráda, že jsem obě místa navštívila a pro naše cestování to bylo vítané rozptýlení - pro dospělé i pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.2.18 20:53

@Maartina7 Taky jsem uvažovala někde cestou přespat. Mužíčkovi se moc nechce.
O Lago Di Garda jsem tu taky hodně četla, jak je to krásné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
11.2.18 21:38
@mína77 píše:
@Maartina7 Taky jsem uvažovala někde cestou přespat. Mužíčkovi se moc nechce.
O Lago Di Garda jsem tu taky hodně četla, jak je to krásné místo.

Podle mého bylo super, že to nakonec nebylo jen o přespání, ale že jsme navštívili zajímavé, krásné místo a užili si to i tam. Prostě další zážitky navíc. Osobně můžu tuto variantu opravdu doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí