Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, měla bych otázku:
kdy po IUI nejdříve testovat?
Logicky bych řekla, že se vpravením těch spermoušů přímo dovnitř urychlý oplodňovací proces třeba o den nebo dva
![]()
Ahoj!
Mě řekli, že 14tý den po IUI. Já tomu moc nevěřila, tak jsem si chtěla žít aspoň trochu v iluzi, tak jsem si to testla až 16tý den. A už tam byly // krásně vidět. Když test uděláš brzy, nemusí se to ještě zobrazovat a zbytečně budeš naštvaná.
Ahoj, moc díky za odpověď.
Testovat mám ve středu, to bude 14 DPo IUI, tak už by snad mělo být něco vidět, když to tam bude ![]()
Denny, mne taky rikali, ze nejdriv za 14dni. Aby to nebylo falesne pozitivni z Pregnylu. Ja jsem testovala az asi 17 den a to me jeste vyhecovala kamaradka a manzel.
tak dlouho já to nevydržim
![]()
testnu v středu a skočím si na krev
to bude nejlepší
To bylo porad, ze pockas co nejdyl ![]()
Ale ja to chapu… Palcky porad moc moc moc drzim a dneska to i jde, bo kolegyne maka i za mne ![]()
Dušičko.....po tak dlouhé době a tolika nadějích to prostě nevydržim a přiznávam to
nebýt toho, že je mi blbě a jiných věcí, tak bych nad tím ani neuvažovala. Ale takhle jsem nahlodaná k zbláznění ![]()
Denny píše:
tak dlouho já to nevydržim![]()
testnu v středu a skočím si na krevto bude nejlepší
Denny i snaha se cení
Já bych to taky nevydržela a zkoušela bych testovat asi i dřív ![]()
Denny, mne to je jasny… Nemusis nic vysvetlovat. Zname to vsechny ![]()
A jak je, co zada, brisko?
bolí záda, v kříži a občas na té levé straně v podbřišku. Jinak celkově jako před MS. Jsem nafouklá a pořád žeru ![]()
Ve čtvrtek nepo pátek ![]()
ve středu je to prostě těch 14 dní po IUI, to mi říkala doktorka, že mám testovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Tak to asi jo!
Já mám cykly 28 dní a na IUI jsem musela jít třeba 13DC a mezi každým IUI jsme měli Měsíc pauzu!
Po 1.IUI jsem otěhotněla a pak o !to" přišla tak se čekalo jeden cyklus.
Po 2.IUI nic tak to jsem čekala a nakonec to bylo do třetice všeho dobrého, ale taky jsem si to užila se vším všudy!
Držím palečky ať vám to brzo výjde a nemusíš se dlouho stresovat!
Jdete na 1.IUI?