Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, měla bych otázku:
kdy po IUI nejdříve testovat?
Logicky bych řekla, že se vpravením těch spermoušů přímo dovnitř urychlý oplodňovací proces třeba o den nebo dva
![]()
Ahoj!
Mě řekli, že 14tý den po IUI. Já tomu moc nevěřila, tak jsem si chtěla žít aspoň trochu v iluzi, tak jsem si to testla až 16tý den. A už tam byly // krásně vidět. Když test uděláš brzy, nemusí se to ještě zobrazovat a zbytečně budeš naštvaná.
Ahoj, moc díky za odpověď.
Testovat mám ve středu, to bude 14 DPo IUI, tak už by snad mělo být něco vidět, když to tam bude ![]()
Denny, mne taky rikali, ze nejdriv za 14dni. Aby to nebylo falesne pozitivni z Pregnylu. Ja jsem testovala az asi 17 den a to me jeste vyhecovala kamaradka a manzel.
tak dlouho já to nevydržim
![]()
testnu v středu a skočím si na krev
to bude nejlepší
To bylo porad, ze pockas co nejdyl ![]()
Ale ja to chapu… Palcky porad moc moc moc drzim a dneska to i jde, bo kolegyne maka i za mne ![]()
Dušičko.....po tak dlouhé době a tolika nadějích to prostě nevydržim a přiznávam to
nebýt toho, že je mi blbě a jiných věcí, tak bych nad tím ani neuvažovala. Ale takhle jsem nahlodaná k zbláznění ![]()
Denny píše:
tak dlouho já to nevydržim![]()
testnu v středu a skočím si na krevto bude nejlepší
Denny i snaha se cení
Já bych to taky nevydržela a zkoušela bych testovat asi i dřív ![]()
Denny, mne to je jasny… Nemusis nic vysvetlovat. Zname to vsechny ![]()
A jak je, co zada, brisko?
bolí záda, v kříži a občas na té levé straně v podbřišku. Jinak celkově jako před MS. Jsem nafouklá a pořád žeru ![]()
Ve čtvrtek nepo pátek ![]()
ve středu je to prostě těch 14 dní po IUI, to mi říkala doktorka, že mám testovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Tak to asi jo!
Já mám cykly 28 dní a na IUI jsem musela jít třeba 13DC a mezi každým IUI jsme měli Měsíc pauzu!
Po 1.IUI jsem otěhotněla a pak o !to" přišla tak se čekalo jeden cyklus.
Po 2.IUI nic tak to jsem čekala a nakonec to bylo do třetice všeho dobrého, ale taky jsem si to užila se vším všudy!
Držím palečky ať vám to brzo výjde a nemusíš se dlouho stresovat!
Jdete na 1.IUI?